Cautare

1177 de rezultate pentru "ny" (6.05 secunde)
Jurnalul.ro:
Gandul.info : Incordare intre Romania si Ungaria:
Senatorul VALER MARIAN a sustinut o declaratie politica intitulata: Ciocu’ (mai) mic, Viktor-baci ! Va prezentam in continuare a doua parte a declaratiei.
Senatorul VALER MARIAN a sustinut o declaratie politica intitulata: Ciocu’ (mai) mic, Viktor-baci ! Va prezentam in continuare prima parte a declaratiei.
DeCeNews : Meciul Ponta-Basescu: 2 la 0 (Autor:Val Valcu) Noi, romanii, nu putem sa mai stam ca ramele, a spus Traian Basescu, inainte sau dupa ce a fost usuit deSarkozy sau de Merkel.
RTV.net: Ioan Rus acuza "atitudinea de FRONDA" a autoritatilor de la Budapesta Scandalul diplomatic creat in jurul reinhumarii poetului Nyiro Joszef nu s-a incheiat.
RTV.net: Ponta:
Gandul.info: Tensiune pe axa Bucuresti-Budapesta.
Gandul.info: Ministrul Justitiei, despre presiunile Ungariei in cazul Nyiro Jozsef: "Este inacceptabil.
Gandul.info: Iliescu despre declaratiile presedintelui Parlamentului ungar in cazul Nyiro Jozsef:
Blogul lui Stelian Tanase : CUM RAMINE CU BASESCU Intrebarea a fost simpla - daca avem un Vlad Dracul zis Tepes, un Mihai Viteazul, sau un Ferdinand Intregitorul, cum va ramine in istorie Traian Basescu ?
DeCeNews: Traian Basescu s-a speriat (Autor: Razvan Dumitrescu) Timp de cateva zile, am urmarit pe diverse site-uri si bloguri comentarii ale cititorilor cu referire la razboiul Ponta-Basescu.
Inpolitics : Deutsche Welle:
O importanta publicatie politica din Marea Britanie spune despre cancelarul german Angela Merkel ca este "cel mai periculos lider" si o compara cu Adolf Hitler.
CorectNews : America si razboiul coanei Macovei (Autor :
CorectNews : America si razboiul coanei Macovei (Autor : Mircea Dogaru PRESEDINTELE SCMD) Lovitura de stat a lui Traian Basescu, executata cu ajutorul complicilor din justitie si al capilor structurilor politienesti, impotmolindu-se, propaganda basista se pregateste de ofensiva.
Corespondenta speciala de la Bruxelles Deontologilor si manipulatorilor oranj, numarand de pe catargul epavei politice numite Basescu ghilimelele lui Ponta, le-as fi recomandat sa asiste la congresul PES de la Bruxelles la interventiile punctuale ale premierului roman la dezbaterile cu liderii socialisti de partide sau guverne europene.
Am repostat chestia asta pen’ca e de foaaarte mare actualitate. Parol! Bai viitoru’ candidat, Urmeaza un an maro si vascos, dar asta e problema plebeilor, tu tre’ sa te faci gigea si sa te pregatesti de alegeri.
A inceput un An Nou. Cu mai multa speranta, cu proiecte mari dar in conditii generale dificile. In decembrie a fost castigata "batalia pentru viitor".
telaviv.mae.ro: Comemorarea Holocaustului Guvernul Romaniei a decis ca data de 9 octombrie este sa fie dedicata comemorarii, in plan national, a Zilei Holocaustului, moment care marcheaza inceputul deportarilor populatiei evreiesti in Transnistria in 1942 de catre autoritatile antonesciene.
google-analytics.com