Cautare

1177 de rezultate pentru "ny" (5.74 secunde)
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Tusnad, ca o tara nu poate deveni importanta cata vreme imprumuta bani pentru a-si plati salariile si pensiile si, desi este greu pentru un om politic sa-si asume un asemenea mesaj, prefera sa-i fie "taiat capul" decat sa nu-i avertizeze pe romani.
Dupa o sedinta-fulger la Palatul Victoria, in prezenta premierului Emil Boc, mai multi lideri PDL se intalnesc, la aceasta ora, cu presedintele Traian Basescu, la Cotroceni.
Ziarul AZI informeaza ca presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase (foto) a recidivat. Puteti citi in continuare articolul "Roberta a violat iar Regulamentul".
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena:
Marian Vanghelie va merge, in prima zi a vizitei sale in SUA, la Departamentul de Stat, se va intalni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Sedinta cu scantei ieri, la Consiliul Judetean Dolj. Mai multi consilieri judeteni PDL au criticat activitatea angajatilor CJ in problema statuetei Domnisoara Pogany si a preturilor extrem de mari pentru reabilitarea unui kilometru de drum pe centura Bailestiului.
Senatorul Marius Sorin Bota, in calitatea sa de Vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital, a fost invitat sa participe in zilele de 21 si 22 martie 2011 la Geneva, unde a avut loc Sesiunea Anuala a Conferintei Parlamentare a Organizatiei Mondiale a Comertului.
Voxpublica.realitatea.net informeaza: Laura Cernahoschi: Ma doare in cot de lacrimile lui Basescu. Inteleg ca Basescu lacrimeaza rememorand istoria copiilor FSN-ului.
DeCeNews informeaza: Netanyahu la Bucuresti: "In Israel cine nu-i din Romania are sigur un prieten roman" (Autor : Bogdan Chirieac) Premierul Israelului Benjamin Netanyahu s-a aflat la Bucuresti in aceasta saptamana, intr-o vizita aproape ignorata de media din Romania.
CorectNews : Ce e nou pe harta politicii interne israeliene? (Autor : Tesu Solomovici) Decizia premierului nostru Benjamin Netanyahu, de a organiza alegeri anticipate in partidul LIKUD (al carui presedinte este), a bulversat jocurile politice interne.
Cotidianul : Interceptari din gandurile unui presedinte las si bogat (Autor : Valentin Nicolau) "Ia-l de pe mine ca-l omor!", striga acum Traian poporului care se ridica impotriva lui.
Puterea.ro: USL l-a angajat pe analistul Bogdan Teodorescu (Autor: Cristian Sutu) PSD si PNL si-au stabilit cartierul general de campanie in Baneasa, in sediul de partid al pesedistilor din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad.
Gandul.info : EXCLUSIVITATE. Stenograma convorbirii dintre presedintele Romaniei si presedintele Kenyei (Autor : Lelia MUNTEANU) - Traian Basescu: Am onoarea sa va salut.
Inpolitics.ro : Omul nostru din Nairobi (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) De ce o fi ales Mihail Boldea tocmai Kenya ca tart de destinatie dupa plecarea din Romania - chiar daca ulterior pretinde ca a plecat in Congo - nu e clar pana la aceasta ora, cel putin oficial.
HotNews.ro: Victor Ponta despre intalnirea cu Tony Blair:
Cotidianul.ro: Blair: In 1999 am sustinut la Bucuresti aderarea Romaniei la UE, desi atunci parea greu de realizat Fostul premier britanic Tony Blair s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria cu primul-ministru Mihai Razvan Ungureanu, dupa ce anterior s-a intalnit cu liderul PSD Victor Ponta.
Puterea.ro: Specialistii lui Victor Ponta (Autor: Razvan Mateo Mateescu) Victor Ponta a anuntat la o conferinta de presa ca a cooptat la echipa PSD de consultanti "trei nume recunoscute in societatea civila și mediulacademic", referindu-se la Daniel Daianu, Liviu Voinea și Bogdan Teodorescu.
Inpolitics.ro: Semnal: Rodica Culcer cere scindarea PDL, altfel dispare Jurnalista favorita a presedintelui Basescu, am numit-o pe Rodica Culcer, lanseaza un posibil semnal, recomandind scindarea neintirziata a PDL pentru clarificarea situatiei dramatice in care considera ca a ajuns partidul de guvernamint.
Impactnews.ro: Ambasadorul Olandei:
google-analytics.com