Cautare

1177 de rezultate pentru "ny" (1.87 secunde)
Plenul Camerei Deputatilor a aprobat ieri ordonanta de urgenta prin care statul roman acorda un ajutor pentru uzina americana Ford, in valoare de 143 de milioane de euro, in perioada 2008-2012, care are ca obiectiv dezvoltarea regionala.
Liderul partidului de extrema-dreapta Israel Beiteinu Avigdor Lieberman (foto) prezentat pentru functia de ministru de externe va fi interogat de politie fiind suspectat de coruptie a afirmat luni postul de radio militar.
Benjamin Netanyahu (foto) ar putea prelua functia de ministru de finante cand va deveni premier al Israelului a declarat marti o sursa din anturajul acestuia.
Ferenc Gyurcsany (foto) a demisionat din functia de premier al Ungariei. Anuntul a fost facut chiar de Gyurcsany intr-un discurs sustinut la congresul partidului socialist ungar, pe care il si conduce.
Politia ungara a anuntat ca a inchis zona rezidentiala a premierului Ferenc Gyurcsany (foto), precum si o parte a spatiului din jurul cladirii Parlamentului, de teama demonstratiilor si din cauza mesajelor de amenintare care il vizeaza cu precadere pe premier, informeaza MTI, citata de RADOR.
Acordul UE-FMI cu Romania va fi anuntat saptamana aceasta, a declarat la Bruxelles comisarul european pentru afaceri economice si monetare, Joaquin Almunia.
Socialistii ungari, aflati la guvernare, au obtinut sprijinul de principiu al micului partid de opozitie Forumul Democratic Ungar (MDF) pentru un nou program anticriza, in contextul in care la Budapesta au loc negocieri intense pentru un acord asupra unui nou premier.
Premierul israelian Benjamin Netanyahu (foto) s-a declarat marti, in Parlament, dispus sa negocieze pacea cu palestinienii. El a facut declaratia prezentandu-si guvernul Parlamentului, spre aprobare.
Circa 50. 000 de manifestanti au cerut alegeri anticipate, duminica, la Budapesta, opunandu-se desemnarii de catre Parlamentul actual a unui succesor pentru premierul socialist demisionar Ferenc Gyurcsany.
Circa 50. 000 de manifestanti au cerut alegeri anticipate, duminica, la Budapesta, opunandu-se desemnarii de catre Parlamentul actual a unui succesor pentru premierul socialist demisionar Ferenc Gyurcsany.
Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) va plati aproape 7 miliarde de lei vechi pentru lucrarile de reabilitare, curatare si amenajare a plajelor, in vederea pregatirii pentru sezonul estival.
Ministrul israelian de externe, ultranationalistul Avigdor Lieberman (foto), incepe de azi in Europa primul sau turneu in calitate de sef al diplomatiei, in cursul caruia va incerca sa linisteasca liderii europeni in legatura cu pozitia guvernului sau fata de un eventual stat palestinian.
Senatorul PNL Puiu Hasotti (foto) a lansat, luni, un atac dur la adresa ministrului Turismului, pedelista Elena Udrea.
O noua majoritate s-ar putea forma in Parlamentul European dupa alegerile europene si ar putea vota impotriva unui nou mandat pentru Jose Manuel Barroso (foto) la conducerea Comisiei Europene, a declarat luni presedintele Partidului Socialist european, (PSE) Poul Nyrup Rasmussen.
Administratia presedintelui american Barack Obama (foto) a sugerat sambata ca Statele Unite vor exercita presiuni asupra guvernului de la Ierusalim pentru a accepta formarea unui stat palestinian si pentru a pune capat colonizarii.
Ioan Grigore Prodan (foto) este o figura bufa pe scena ONG-urilor din Romania.
Barack Obama a prezentat oficial candidatura hispanicei Sonia Sotomayor (foto) pentru Curtea Suprema a Statelor Unite. Daca va fi confirmata de Senat, numirea sa nu va schimba probabil echilibrul general al Curtii.
Presedintele palestinian Mahmoud Abbas (foto) a declarat ca, la discutiile cu presedintele american Barack Obama din aceasta saptamana, se va concentra pe refuzul Israelului de a opri construirea de asezari evreiesti in teritoriile ocupate.
Poul Nyrup Rasmussen, liderul socialistilor europeni, a evitat vineri un raspuns transant la intrebarea daca o considera pe Monica Macovei (foto) indezirabila in Parlamentul European, spunand doar ca "nimeni nu are monopolul luptei impotriva coruptiei".
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. Vanatorii si pescarii sportivi au in prezent doi presedinti.
google-analytics.com