Cautare

1177 de rezultate pentru "ny" (5.29 secunde)
Presedintele american Barack Obama (foto) a marit presiunea pe Israel de a opri colonizarea, in incercarea de a-i arata sprijinul sau liderului palestinian Mahmoud Abbas pentru crearea unui stat.
Premierul britanic Gordon Brown (foto) a anuntat ieri lansarea unei anchete independente privind participarea fortelor britanice in razboiul din Irak.
Angajatii Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta se vor muta, in aproximativ 12 luni, intr-o "casa noua".
Colegi in alianta aflata la guvernare, presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu (PSD), si consilierul judetean Ionel Mantog (PD-L) s-au certat ieri ca la usa cortului in ultima sedinta a CJ.
Premierul israelian Benjamin Netanyahu (foto) a declarat, duminica, ca tara sa este pregatita pentru negocieri de pace cu vecinii arabi fara preconditii.
22 de intelectuali si personalitati politice din Europa Centrala si de Est, intre care fostul presedinte Emil Constantinescu, au publicat o scrisoare deschisa adresata presedintelui american Barack Obama in care se declara ingrijorati de viitorul relatiilor dintre SUA si tarile din regiune.
Cu toate ca PDL Constanta avea in plan sa preia toate posturile de conducere negociate cu PSD la nivelul deconcentratelor, ba chiar si in plus, iata ca socoteala de acasa nu se potriveste sub nici o forma cu cea din targ.
Trei capete de acuzare pentru coruptie au fost formulate duminica impotriva fostului premier israelian Ehud Olmert (foto) de catre procurorul general al statului, Menahem Mazouz, a anuntat biroul de presa al institutiei.
O parte dintre spectatorii prezenti marti seara la Festivalul "George Enescu" au inceput sa huiduie in momentul in care ministrul Culturii Theodor Paleologu a rostit numele lui Traian Basescu, in timp ce oferea violonistului si dirijorului rus Maxim Vengerov o decoratie din partea sefului statului.
Premiul Nobel pentru Pace i-a fost atribuit lui Barack Obama. Juriul Comitetului Nobel i-a acordat presedintelui american premiul "pentru eforturile extraordinare de a intari diplomatia internationala si cooperarea intre popoare".
Pentru a-i arata cat de nesigura si fragila este soarta celor puternici, regele sicilian Dionysios i-a agatat, la un banchet, de un fir de par o sabie deasupra capului lui Damocles.
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Presedintele PSD, Victor Ponta, apreciaza ca prin "vanarea" lui Mircea Geoana se doreste, de fapt, crearea unei diversiuni pentru distragerea atentiei de la "dezastrele" economice si sociale.
Presedintele PSD Victor Ponta a precizat duminica ca nu Fidel Castro si Che Guevara sunt modelele sale, ci Tony Blair si Jose Zapatero, replicandu-i democrat-liberalului Cristian Preda ca daca ar veni mai des la PDL ar avea suficiente lucruri de reformat ca sa nu se mai preocupe de PSD.
Comisia pentru Dezvoltare din Parlamentul European a organizat audierea cu tema "Palestina - reconstructie si dezvoltare", al carei invitat a fost Tony Blair, trimisul special al Cvartetului pentru Pace in Orientul Mijlociu.
Tatiana Frincu publica in Ultima Ora articolul "Unde e stanga autentica?", pe care il puteti citi in continuare. 'Iata ca ceea ce se anunta a fi doar o plasmuire a imaginatiei clevetitorilor ori o piesa pusa in scena de laboratoarele Cotrocenilor a luat fiinta vineri, 19 martie a.c.
Vicepremierul ungar Semjen Zsolt a declarat, vineri, la Tusnad, ca este vorba despre forme de autonomie care respecta constitutia si normele europene.
Octavian STIREANU (foto)publica in Azi si Amos News articolul "Basesvanyos", pe care il puteti citi in continuare. 'Dupa Balvanyos, pe harta politicii antiromanesti a aparut si Tusvanyos, fostul Tusnad, daca va mai aduceti aminte...
google-analytics.com