Cautare

1177 de rezultate pentru "ny" (2.10 secunde)
Cristian Stragea ar putea renunta la functia de prefect al Aradului pentru a candida la sefia organizatiei judetene a PNL, la alegerile din octombrie, sustin surse din randul liberalilor.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, nu a inchis definitiv supapele de colaborare cu PC.
Presedintele PSD Mircea Geoana vrea sa apeleze la Curtea Europeana daca Marea Britanie va impune restrictii muncitorilor romani, de la 1 ianuarie 2007.
Sedinta cu destul de mult scandal la Consiliul Local Mangalia, in cursul zilei de marti, 12 septembrie. Mai multi alesi locali, deranjati de niste "asa-zisi ziaristi", care au redactat o serie de articole considerate denigratoare, au decis sa protesteze impotriva respectivilor, prezenti la sedinta si a "surselor" acestora.
Capitala Ungariei a fost luni seara scena unor proteste de amploare, fiind pentru prima oara de la sfarsitul anilor ‘80 cand Budapesta s-a confruntat cu astfel de incidente.
Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu a avut ieri-dimineata la Budapesta o intrevedere tête-à-tête cu premierul Ungariei, Ferencs Gyurcsany, in care cei doi sefi de guvern au discutat cateva subiecte de interes bilateral, printre care si viitoarea sedinta a celor doua guverne.
Senatorii si deputatii i-au validat ieri pe colegii care vor deveni primii europarlamentari romani.
ßeful statului, Traian Basescu, s-a intalnit ieri la Riga cu premierul britanic Tony Blair, caruia i-a transmis "ne-multumirea" Romaniei fata de tratamentul diferentiat aplicat in accesul pe piata muncii fata de celelalte zece state din valul cinci de extindere a UE.
Jean Louis Cottigny, membru al Parlamentului European, si care face parte din grupul socialistilor europeni, a raspuns invitatiei euro-observatorului Adrian Ticau de a vizita Galatiul.
Cazul primarului suspendat din Namoloasa va ajunge la Parlamentul European prin intermediul unei petitii care va fi citita de europarlamentarul Jean Louis Cottigny.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a lansat ieri, la Galati, campania de distribuire de brosuri referitoare la campania intitulata “In Europa, dar nu asa”.
O serie de confruntari au izbucnit, ieri, la Sydney, intre politia australiana si cateva sute de persoane care manifestau impotriva vicepresedintelui american, Dick Cheney, care urma sa soseasca intr-o vizita in Asutralia.
Presedintele PLD Cluj, Tudor Oniga, a declarat ca a lucrat gratuit pentru omul de afaceri Paszkany Arpad, caruia i-a oferit consultanta juridica in mai multe proiecte.
Cei doi politicieni care aspira la functia de premier al Marii Britanii, Gordon Brown si David Cameron, s-au confruntat, la inceputul saptamanii, pe tema protectiei mediului, anticipand astfel lupta pentru putere dupa retragerea lui Tony Blair, preconizata in cursul acestei veri.
Premierul britanic Tony Blair a afirmat ca se va deschide o relatie diferita cu Iranul daca Teheranul doreste acest lucru, informeaza Associated Press.
Presedintele socialistilor europeni, Poul Nyrup Rasmussen, l-a somat pe presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, sa inceteze sprijinul pentru presedintele suspendat al Romaniei si sa accepte votul democratic al Parlamentului de la Bucuresti, informeaza PSD.
Europarlamentarul Tiberiu Barbuletiu, membru supleant al Comisiei de Mediu din PE, a depus marti la Parlamentul European o declaratie in legatura cu distrugerea ecosistemului Delta Dunarii prin construirea canalului Bistroe de catre Ucraina.
Partidul Initiativa Nationala a trimis joi tuturor celor 785 de europarlamentari propriul raport asupra demesurilor UDMR privind Universitatea Babes-Bolyai, argumentand gestul prin dorinta de a bloca demersurile a trei europarlamentari ai Uniunii.
google-analytics.com