Cristian Stragea ar putea renunta la functia de prefect al Aradului pentru a candida la sefia organizatiei judetene a PNL, la alegerile din octombrie, sustin surse din randul liberalilor.
Prefectul nu a dorit sa faca nicio declaratie in privinta candidaturii lui la presedintia PNL, cu toate ca cei din organizatia judeteana sustin ca printre cei care vor participa la lansarea candidaturii va fi prezent si Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor si sef al Comisiei de Onoare si Arbitraj din cadrul PNL.
De altfel, Olteanu este una dintre persoanele cu care Stragea a colaborat in cadrul organizatiei de tineret a PNL. "Nu este momentul sa fac acum declaratii politice. Cand va fi, o voi face", s-a limitat sa afirme Stragea.
El a mai fost pe lista candidatilor la sefia PNL Arad si la alegerile trecute, dar s-a retras la sfarsitul anului trecut, optand pentru postul de inalt functionar public.
Prefectul ar putea intra in cursa pentru presedintia PNL Arad alaturi de viceprimarul municipiului Arad, Tiberiu Dekany, care este si presedintele filialei municipale a liberalilor, dar si de Nelutu Cristina, cei care si-au anuntat, pana acum, intentia de candida. (NewsIn)