Cautare

1177 de rezultate pentru "ny" (4.13 secunde)
Episcopul reformat T´´okés László, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, a declarat, sambata, ca cele sase organizatii care ii sustin candidatura pentru PE sunt impotriva unei liste comune cu UDMR.
Pretedintele UDMR Marko Bela l-a informat pe Ferenc Gyurcsany, primul-ministru al Republicii Ungare, despre initiativele legislative ale PC ti PRM considerate de Uniune ca anti-minoritare.
Liderul PC Dan Voiculescu il da in judecata si pe episcopul reformat Laszlo Tokes. Este ce-a de-a doua actiune in instanta initiata de presedintele conservatorilor, Voiculescu depunand o plangere penala si impotriva liderului UDMR, Marko Bela, potrivit unui comunicat remis miercuri de PC.
Luni seara, la nervi si... pe ascuns, seful statului si-a "casatorit" amicii din PD cu cei din PLD. "Democratii au primit o palma", deputatul UDMR Lakatos Péter.
Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, i-a informat luni pe membrii Biroului Permanent National al PSD ca este consiliat pentru alegerile locale de o echipa de cinci consilieri britanici care au lucrat, in perioada 1997-2005, si pentru fostul premier britanic Tony Blair.
Candidatul PC la Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu, a cerut, marti, partidelor sa isi faca publice bugetele de campanie, aratand ca incepand de saptamana viitoare va veni cu "probe, cu declaratii inregistrate" privind "banii negri" care vor fi folositi in campanie.
Conducerile PNL ti PNŢCD Arad au semnat, miercuri, protocolul de colaborare in cadrul unei aliante electorale ce va functiona la nivelul judetului, partile lansand, totodata, candidatura liberalului Cristian Stragea pentru tefia CJ Arad.
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. Desi mai sunt de centralizat voturile a catorva sute de sectii, concluziile sunt extrem de interesante.
Presedintele PSE, Poul Nyrup Rasmussen, si Jan Marinus Wiersma, vicepresedinte al formatiunii, au apreciat ca rezultatul alegerilor locale arata ca "romanii au inteles ca dreapta romaneasca a adus numai dezamagire si promisiuni goale de continut, fie prin populism, scandaluri sau ineficienta".
Primarii nou instalati in fruntea administratiei locale constantene au avut ieri ocazia sa participe la prima lor sedinta prezidata de prefectul Danut Culetu.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
O comisie parlamentara va analiza "modul de cheltuire a banilor publici" de catre Institutul Cultural Roman, a anuntat, luni, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, la finalul sedintei Biroului Permanent al Camerei superioare a Parlamentului.
Liberalii suguiesc deja pe marginea viitoarei formule de guvernare, liderii Puiu Hasotti si Ludovic Orban declarand ieri ca prefera ca PNL sa ramana in opozitie decat sa se alieze cu PSD sau PD-L.
Presedintele Traian Basescu si presedintele turc Abdullah Gul au declarat, ieri, la finalul intrevederii, ca au pareri similare in ceea ce priveste conflictul din Georgia si restabilirea pacii si stabilitatii in regiune.
Este una dintre promisiunile europarlamentarului francez Jean Louis Cottigny, care s-a aflat pentru o vizita de trei zile in judetul nostru.
Tony Blair (foto), fostul premier al Marii Britanii, ar putea deveni primul presedinte al Europei, iar liderul francez Nicolas Sarkozy este hotarat sa il ajute sa obtina postul.
Manfred Nowak (foto), raportorul special al ONU pentru tortura acuza Marea Britanie ca ar fi incalcat legislatia internationala in domeniu.
Ambasadorul israelian la Washington, Sallai Meridor (foto), a anuntat ca intentioneaza sa demisioneze, in conditiile schimbarii de guvern dupa alegerile israeliene din 10 februarie.
Moscova si Budapesta intentioneaza sa infiinteze un joint venture pentru lucrarile la sectorul ungar al gazoductului South Stream, a anuntat marti premierul rus Vladimir Putin (foto).
google-analytics.com