Cautare

680 de rezultate pentru "numere de telefoane" (2.74 secunde)
Telefoanele vor avea incarcatoare universale, in cel mult un an Producatorii de telefoane mobile vor fi nevoiti ca, in termen de aproximativ un an, sa realizeze incarcatoare comune care sa poata fi folosite pentru orice model, potrivit unei decizii a Parlamentului European.
Motivul incredibil pentru care vechile telefoane se vand ca painea calda Englezii sunt disperati sa puna mana pe modele precum Nokia 8210. ... In jocul de-a hotii si vardistii, traficantii de droguri din Marea Britanie au ales solutia low-tech.
Madalina Muche) Nu toata lumea isi permite, la fel cum nu toata lumea isi doreste, un smartphone vandut de unul dintre producatorii de smartphone-uri de top, precum Samsung, Apple sau Huawei.
Ce aduc nou Apple a lansat marti seara 3 telefoane nou-noute. Cel mai asteptat a fost iPhone X, cel care marcheaza 10 ani de aparitia primei generatii.
Atunci cand vine vorba despre lumea paranormalului, niciun fenomen nu este chiar atat de straniu. ... Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti". Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Cum poti sa-ti gasesti fostii colegi de scoala dupa ani si ani? ... Sa zicem ca ai de organizat o intalnire cu colegi de-ai tai de scoala generala, liceu sau facultate dupa multi-multi ani. ... Dar e destul de putin probabil sa se intample asta.
La data de 25 noiembrie 2010, politisti din cadrul Sectiei 21 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au prins in flagrant pe M. MARIUS de 20 de ani, B. VASILE de 18 ani, ambii din jud. ... MIHAI de 26 de ani din jud.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Acest concept se refera la orice tip sau forma de viata, de la cele mai simple sisteme biologice (de ex. virusuri si procariote) pana la cele mai complexe forme de viata cu inteligenta proprie si organizare sociala.
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Stefan Marian Popescu Bejat, prefectul judetului Gorj, are de ieri o masina noua de serviciu. De acum incolo, Bejat va merge in teren cu un un VW Touareg, a carui valoare se ridica la cateva zeci de mii de euro.
Pentru ca nu putem sta indiferenti daca ei vor sa comaseze alegerile fara nici un fel de motivatie - si a spus-o Traian Basescu azi ca n-au niciun fel de motivatie si n-au argumentatie - si nu putem sa stam indiferenti daca se adopta votul prin corespondenta.
Opozitia si puterea sa inceteze sa ma mai numere la Senat Senatorul Mircea Geoana a declarat, luni, ca nu vrea ca pe votul sau din Senat sa se mai bazeze atat opozitia, cat si puterea, aratand ca va participa numai la adoptarea acelor proiecte de legi pe care le considera utile pentru populatie.
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Sperand ca macar in noaptea de trecere in noul an vor avea mai mult noroc, sute de craioveni s-au inghesuit sa joace cel putin un bilet la Loteria Romana, in aceasta saptamana.
Intrarea in vigoare a noii versiuni a Codului Fiscal, care reglementeaza introducerea taxei de prima inmatriculare le pune in incurcatura si pe autoritati, nu doar pe proprietarii autovehiculelor.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote.
Daca patronii firmelor aradene ce se ocupa de organizarea evenimentelor festive spun ca, din acest an, s-a constat o crestere a numarului celor care doresc sa-si organizeze nuntile in Ungaria, nu aceeasi bucurie se poate citi pe chipurile managerilor firmelor constantene cu acelasi profil de activitate.
Operatorii de telefonie fixa care vor prelua un abonat dintr-o alta retea de telefonie fixa vor plati 13 euro pentru fiecare numar portat, in timp ce in reteaua mobila tariful va fi cu doi euro mai mic, adica 11 euro, potrivit Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
google-analytics.com