Cautare

680 de rezultate pentru "numere de telefoane" (2.75 secunde)
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Cum a fost perceput de public? ... Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
Una dintre tehnologiile de baza ale Internetului, fara de care acesta nu ar exista, este IP-ul. Pe numele sau lung, Internet Protocol, acesta reprezinta un sir de 12 numere format din patru grupuri de cate trei cifre.
Cat de sigura este parola dvs.? Primul pas pentru a va proteja confidentialitatea online este sa va creati o parola sigura - adica una pe care un program de computer sau o persoana perseverenta sa nu o poata ghici cu usurinta dupa un scurt timp.
Invita-l in oras Facebook-ul a devenit in prezent cea mai la indemana modalitate de a cunoaste oameni noi. ... Daca iti place mult de tot un tip de pe Facebook, sub nicio forma nu-l agasa cu like-uri, tags-uri, pupici virtuali si comentarii siropoase, scrie eva.ro.
Doar cateva zile ne despart de cea mai frumoasa perioada a anului cu familia, sarbatoarea Craciunului. ... Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige.
A murit clovnul Siminica, cel mai iubit artist de circ din tara Clovnul Siminica, cel mai iubit artist de circ din Romania, a murit la varsta de 81 de ani.
La scurt timp dupa producerea tragediei din clubul Colectiv, foarte multa lume a facut o legatura intre incendiu si numele celei mai promovate piese de pe noul album Goodbye to Gravity, ''The Day We Die'' (Ziua in care vom muri).
Evenimente pentru copii, organizate in week-end, in Parcul Izvor Primaria Municipiului Bucuresti, prin Arcub, organizeaza sambata, 15 aprilie 2017, pentru copiii din Capitala, evenimentul JOCUL IEPURASULUI DE PASTE.
Presedintele Camerei Deputatilor, domnul Adrian Nastase este reprezentantul de marca al celei de-a doua generatii de lideri politici formati in FSN/FDSN/PDSR/PSD, dar si al generatiei celor care au fost groparii ideii de social-democratie, de Stanga romaneasca.
Se implinesc 17 ani de cand ati iesit pe strazi fluturand tricolorul decupat, racnind: ... Au trecut 17 ani de cand vi s-au desfiintat ratiile de zahar, ulei si margarina. De cand nu mai adunati cota de 20 de litri pe luna ca sa plecati in concediu la mare.
Un cetatean roman, Constantin E., in varsta de 51 ani, care conducea un autoturism marca Ford Mondeo cu un permis de conducere fals, a fost depistat la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat. Si politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F.
O masina de teren cu numere romanesti, care transporta in portbagaj cinci migranti sirieni, a fost implicata intr-un grav accident, in timp ce era urmarita de politistii bulgari. Incidentul a avut loc in apropiere de aeroportul din Sofia.
Cam de genul acesta sint majoritatea apelurilor la Ambulanta, Pompieri, Jandarmi, Politie si alte numere dintr-astea gratuite.
Exista chiar si numere gratuite de telefoane la care poti face plangerea si unde cineva trebuie sa te ia in seama.
Cei doi edili ai comunelor Tulucesti si Matca au afirmat, in conferintele de presa, ca dupa alegeri a aparut o pauza in comunicarea cu parlamentarii PSD care au cerut voturile alegatorilor din aceste comune Atit Florin Bogatu, cit si Ionel Pohrib au reclamat, in conferintele de presa sustinute alaturi de liderul Partidului Conservator, Eugen Durbaca, faptul ca nici un parlamentar al PSD nu s-a mai interesat de soarta lor si a comunelor pe care le conduc, dupa ce au ajuns in Camera Deputatilor si respectiv in Senat.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
1Weather este cea mai buna aplicatie meteo pe care o pot instala posesorii de telefoane cu sistemul de operare Android, scrie lifehacker.com. Ea are un design placut si ofera date meteo pe ore, dar si pe o perioada extinsa de 10 zile.
Oamenii au inceput sa se teama de fiecare zburatoare, iar primarii doljeni nu au aflat pana acum ca ecarisarea pasarilor si animalelor intra in atributiile lor.
Ionel Chirita, primarul orasului Harsova, a prezentat ieri decretul prezidential emis pe 7 decembrie prin care a fost decorat de catre presedintele Romaniei cu Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler.
google-analytics.com