Cautare

5649 de rezultate pentru "nr de telefon trusca dan cruset valuta" (3.03 secunde)
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Dupa aproape patru ani in care euro si dolarul au dominat depozitele bancare, valutele au pierdut suprematia la sfarsitul anului trecut, fiind devansate de plasamentele in lei constituite atat de populatie, cat si de firme.
Dupa cum deja bine se stie, noile norme ale BNR le interzic bancilor sa mai acorde imprumuturi in valuta daca valoarea acestora depaseste de trei ori capitalul bancii.
Cumparam valuta mai scumpa de la unitatile bancare decât de la casele de schimb.
Desi împrumuturile în valuta sunt aproape la fel de mari, restantele sunt de zece ori mai mici decât la cele în lei. Statisticile Bancii Nationale a României (BNR) arata ca debitorii catre banci din judetul Dolj se înscriu la media pe tara a restantierilor la creditele în moneda nationala.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
In vreme ce finantarile in valuta sunt tot mai preferate de catre romani, insemnand 61% din finantari, depozitele in valuta sunt intr-o continua scadere, potrivit datelor furnizate de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Rezerva obligatorie reprezentand 30% din resursele in valuta cu scadenta peste doi ani va fi aplicata sumelor trase de banci dupa 24 februarie, potrivit purtatorului de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Stet.
Dupa mai bine de o luna de incertitudini stirnite de efectul majorarii tarifelor administrate, tinta oficiala privind inflatia in acest an a fost revizuita de la 7% la 7,5%. Anuntul a fost facut ieri de guvernatorul Mugur Isarescu la lansarea primului Raport trimestrial asupra inflatiei.
Apetitul romanilor pentru creditele in valuta este determinat de costurile scazute ale acestor imprumuturi. Oficialii Bancii Nationale a Romaniei (BNR) au anuntat recent ca imprumuturile in valuta vor fi limitate prin majorarea rezervelor minime obligatorii pe care bancile trebuie sa le constituie pentru resursele atrase.
Surplusul de valuta adus in tara de "stranieri" a facut ca moneda nationala sa se aprecieze in ritm galopant. ... Conform cursului de schimb oficial, euro a fost cotat vineri de BNR la 33.576 de lei, iar dolarul american la 25.413 lei.
Multe case de schimb vând euro la un pret sub cotatia BNR, din lipsa... ... Craiovenii vând valuta doar daca au nevoie urgenta de lei.
Daca vrei sa vinzi valuta la ghiseele bancilor, pierzi bani frumosi.
lucrurile se vor calma pe piata valutara, daca va incepe Ford exporturile, iar romanii se imprumuta scump, din cauza riscului mare de tara. ... Economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank, Dan Bucsa, a explicat, in exclusivitate pentru GdS, care va fi evolutia monedei euro, curs estimat de banca pentru finele anului.
Fluctuatiile de pe piata valutara nu determina sub nici o forma reactii neasteptate din partea deponentilor.
El ne spunea de curand ca in privinta creditelor in lei mai trebuie sa asteptam un pic. Isarescu prevedea o scadere majora a dobanzilor la creditele in lei spre sfarsitul acestui an, valorile acestora urmand sa se apropie de cele practicate pentru imprumuturile in valuta.
Restrictiile Bancii Nationale aplicate creditelor in valuta au intrat ieri in vigoare. Potrivit noilor norme, valoarea creditelor in devize straine nu poate depasi de trei ori fondurile proprii ale unei societati bancare. Multe banci au depasi de mult aceasta limita, a declarat consilierul bancii centrale, Adrian Vasilescu.
Romanilor li se ingreuneaza din ce in ce mai mult accesul la creditele in valuta. Aceasta ca urmare a deciziei Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei, care a hotarat zilele trecute majorarea ratei rezervelor minime obligatorii pentru depozitele in valuta de la 30% la 35%.
Depozitele in lei au fost detronate de cele in valuta in preferintele popuatiei. Astfel, valoarea depozitelor noi in devize straine constituite de persoanele fizice in intervalul septembrie 2005-septembrie 2006 a depasit avansul economiilor in moneda nationala.
In conditiile in care salariul minim pe economie este de aproximativ 100 de euro, investirea unei sume de bani cat de mici implica, de cele mai mult ori, accesarea unui credit.
google-analytics.com