Cautare

5649 de rezultate pentru "nr de telefon trusca dan cruset valuta" (2.79 secunde)
De la începutul anului si pâna în prezent, cei care s-au împrumutat în valuta au avut de pierdut de trei ori:
Creditele restante ale populatiei si firmelor totalizau la finele lunii septembrie 6,5 miliarde lei, de peste trei ori mai mult fata de perioada similara din 2008, iar ponderea acestora in soldul imprumuturilor a urcat de la 1,1% la 3,25%, potrivit BNR.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, i-a adresat premierului o intrebare de la tribuna Senatului pe tema "Valutei de carbon".
Daca la Corbu s-a ales praful de proiectul unei mega-statiuni, gratie unui cumul de factori, nici in comuna 23 August lucrurile nu par sa stea mai bine. Constructia statiunii Terra incepe sa se naruie inca din fasa, motivul oficial al esecului investitional de la 23 August fiind criza economica.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Satmarenii care s-au imprumutat in valuta la banci au ramas cu restante de 48 de miliarde de lei. Bancherii sint totusi multumiti pentru ca datoriile clientilor lor s-au redus cu 50 de miliarde de lei, de la 88 miliarde de lei cit erau in urma cu o luna.
Dupa ce Banca Nationala a Romaniei a luat masuri de franare a creditarii in valuta, prin normele intrate in vigoare sambata trecuta, bancile comerciale au inceput sa mareasca dobanzile.
Dupa ce Banca Nationala a declarat razboi deschis creditelor de consum in valuta, bancile comerciale au majorat perioada de rambursare a creditelor, precum si valoarea acestora, in unele cazuri ajungand chiar sa se dubleze. Asta inseamna credite mult mai scumpe, indiferent de moneda in care ne vom imprumuta.
Banca Nationala a Romaniei a finalizat normele de acordare a creditului in valuta, iar circa o treime dintre bancile comerciale vor trebui sa-si restrictioneze creditul in valuta, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Desi specialistii in domeniul financiar, alaturi de reprezentantii Bancii centrale si chiar de oficiali ai unor banci comerciale, ne sfatuiesc sa economisim mai mult in moneda nationala, potrivit unor statistici numarul conturilor bancare in valuta este in continua crestere, iar cel al conturilor in lei este in scadere.
Activitatea de extindere a numarului de agentii si puncte de lucru ale bancilor da roade. Anul trecut, doljenii au reusit sa economiseasca in depozite la termen in lei peste un miliard de lei, cu 42% mai mult decat in anul precedent.
Creditele pentru consum ale doljenilor sunt de doua ori mai mari decât cele pentru locuinte.Doljenii sunt mari consumatori de credite, dupa cum arata statisticile oficiale.
În plin proces de scumpire a creditului, românii prefera sa se împrumute exagerat la banci. Desi dobânzile sunt mai mari, creditele în valuta au crescut în iunie cu 5% fata de luna mai 2008, iar cele în lei s-au majorat cu 2,1%.
Bucurestenii si firmele din Capitala au imprumutat, pana la sfarsitul lunii iunie, echivalentul a 61,87 miliarde lei (17 miliarde euro), suma ce a reprezentat peste o treime ( 34,6%) din totalul creditelor in lei si valuta acordate de banci in aceasta perioada, arata datele bancii centrale.
Depozitele populatiei si ale firmelor au crescut in august cu 30,9%, fata de aceeasi luna din anul anterior, pana la nivelul de 141,334 miliarde lei, cel mai mare avans, de 45%, fiind consemnat de depozitele in valuta, potrivit datelor BNR.
Conform datelor de la BNR, restantele populatiei si ale firmelor doljene la credite au crescut cu 51% in luna aprilie fata de martie - la imprumuturile in lei si cu 50% la cele in valuta.
Acesta a mai spus ca pretul tigarilor va creste cu mai mult de 5%, pentru ca acciza se va aplica la un nivel de baza mai inalt.
Cea mai riscanta categorie a populatiei debitoare o reprezinta 500.000 de persoane, care au cate trei credite. ... La aceasta evolutie au contribuit deopotriva restrangerea ofertei, cat si a cererii de finantare.
google-analytics.com