Cautare

4099 de rezultate pentru "note examen titularizare 2009 in bistrita" (4.67 secunde)
Aleodor Francu a petrecut aproape o ora si jumatate in sediul CNSAS, timp in care a explicat membrilor Colegiului in ce a constat colaborarea sa cu Securitatea.
Avocatul Cristian Iordanescu (foto), decanul Baroului Bucuresti, s-a intalnit ieri-dimineata cu membri ai CNSAS pentru a da detalii despre modul in care Securitatea racola sau incerca sa racoleze copii, el fiind chiar unul dintre acestia.
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu a declarat intr-o emisiune televizata ca o persoana care este si acum implicata in viata publica a avertizat-o, cand era ministru, ca dosarul ei "Sanda" de la Securitate a fost modificat.
Surse din Colegiul CNSAS au declarat ca Stanoiu le-a explicat membrilor Colegiului ca "cineva" i-a plastografiat scrisul de mana intr-o serie de note care au fost ulterior inserate in mai multe dosare.
Noile reglementari legislative privind activitatea societatilor comerciale, in mare parte cerute de UE, vor da mari batai de cap firmelor romanesti. ... note explicative atasate la bilantul contabil, audit obligatoriu, contabili numai cu facultate si certificat de calitate ISO pentru a putea participa la licitatii.
Dupa ce, la 23 septembrie dezvaluise existenta a doua adrese ale Grupului de Evidenta din cadrul SRI, apreciind ca acestea reprezinta dovada ca PNL si senatorul Norica Nicolai sunt monitorizati de catre Serviciu, GIP revine cu originalele celor doua note.
Cei peste 200 de angajati ai Energoconstructia Rovinari, care nu si-au primit de mai multe luni salariile, vor picheta in cursul acestei saptamani Prefectura Gorj.
In total, 1022 de documente care fac referire la Romania. ... GANDUL a intrat insa in posesia datelor la care au fost trimise si a specificatiilor privind continutul a 775 dintre corespondente. ... Pareri individuale s-au exprimat intotdeauna, in diverse forme.
In mod declarativ ceea ce deranjeaza in aceste note diplomatice este "superficialitatea" lor adica faptul ca se limiteaza sa consemneze fapte de suprafata. Or, gandirea dominanta in lumea romaneasca este ca dincolo de aceste superficii exista profunzimi care pretind a fi dezvaluite.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. Voiculescu prezinta pe blog documente prin care arata ca Vasile Caciula a fost ofiter de securitate in timpul regimului Ceausescu.
Primul dintre ei tare priceput, lucra lemnul asa cum se cuvine, potrivea doagele intocmai cum trebuie, le strangea bine in inelele de otel si din mana lui ieseau niste butoaie fara cusur, de care se foloseau nu doar cei din satul sau, ba inca si cei de prin satele vecine.
In ansamblu, mapa ministrului Finantelor va contine note cu toate schimbarile intervenite de la inceputul anului si pana acum in politica fiscala, precum si efectele acestora asupra bugetului de stat. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Romania spera sa incheie negocierile cu FMI pana la jumatatea anului in curs.
Daewoo Automobile Romania a epuizat cota alocata in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului national auto. Agentii de vanzare Daewoo au emis in doar cinci zile lucratoare Note de acceptare pentru toate cele 4.576 de autoturisme alocate marcii Daewoo, inscrierile incepand pe 6 iulie.
Smaranda Scridon (foto), directorul executiv al DGFP Bihor, informeaza ca situatiile financiare anuale se vor intocmi avandu-se in vedere formatele prevazute in reglementarile contabile conforme cu Directiva IV a CEE.
Galceava politica, deprecierea leului si deficitul de cont curent, fac ca Romania sa nu mai fie vazuta ca o tara favorabila investitorilor, iar agentiile de rating sa ne coteze cu note proaste.
Puteti citi in continuare dezvaluirile lui SOV despre Basescu.
Medalia de argint a revenit Rusiei, cu 175,536 puncte, in timp ce medalia de bronz a fost castigata de Italia - 171,430 puncte.
- Timpul - un drum in doua directii. As vrea, nu sa-l opresc, doar sa-l incetinesc - Cateva cuvinte in cafea poti pune? - Cand intri in sintonie cu mintea potrivita, apar si acele fantezii de care nici nu aveai habar. ... - Tacerea este spatiul in care omul se trezeste.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
Luni, 16 octombrie, ora 19, la Libraria Humanitas Kretzulescu, va avea loc la lansarea volumului de poezii si proze Canturi orfice, de Dino Campana, aparut recent in colectia Biblioteca italiana, in traducerea Aurorei Firta-Marin, cu o prefata de Fiorenta Ceragioli.
google-analytics.com