Cautare

4099 de rezultate pentru "note examen titularizare 2009 in bistrita" (2.94 secunde)
malul Dunarii la Silistra-Chiciu, un loc imens, unde Dunarea se desparte in doua: ... Am sa citez cateva impresii din textul turistului, completand cu propriile mele informatii, deoarece de cativa ani, in fiecare vara petrec cateva zile in aceste locuri superbe, unde Dunarea este intr-adevar maiestuoasa.
Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00. In aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile de catre candidatii nemultumiti de note.
Acum citiva ani, la fiecare sedinta de Consiliu Local, reporterul Monitorului care asista la sedinta, acorda note consilierilor, in functie de activitatea lor in timpul sedintelor.
Cea de-a doua linie a susţinătorilor lui Iliescu din sistemul de justiţie a fost ieri scoasă ... de la publicarea raportului Freedom House, în care Romania a primit note foarte proste la capitolul justiţie şi eficienţa PNA.
Asa cum este conceput, proiectul noii legi, care vrea sa separe iar oamenii in comunisti si necomunisti, in utecisti si ne-utecisti, nu are nici o sansa.
In al sau fals tratat de vanatoare, Al. Odobescu ironizeaza pretinsul patriotism dupa care "muscalii trebuie priviti in general ca inamici si rauvoitori ai nationalitatii noastre".
Adio note la sport. ... Elevii, insa, sunt de parere ca in acest fel, presiunea notelor va mai scadea.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus ca isi doreste eliminarea "goanei dupa note" in scoli si ca schimbarile mari in educatie vor avea loc abia de anul viitor.
Se pare ca va mai trece multa apa pe Dambovita pana cand invatamantul romanesc se va adapta, cu adevarat, cerintelor epocii in care traim.
Subiectul discutiilor il constituie cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, a caror absolvire ar echivala pentru unii cu obtinerea definitivatului in avocatura, in timp ce altii sustin exact contrariul Confuzia a pornit chiar de la reprezentantii Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (IPPA), care au comunicat in teritoriu ca absolvirea cursurilor amintite nu le-ar da dreptul stagiarilor sa profeseze ca avocati definitivi, urmind sa poata face acest lucru la finele celor doi ani de stagiatura.
O papusa blonda, imbracata in portocaliu - pe post de invitat din partea PDL O papusa in marime naturala, cu peruca blonda si rochie portocalie, a fost prezentata ironic de crainica Dana Grecu (premiata de APTR) drept "invitatul PDL" in studioul Antena 3.
Cate vor mai fi de acum incolo, fara sa fim in stare sa schimbam sistemul?", pe care o puteti citi in continuare.
Poate la grevele astea din invatamint pe linga haine, bani si altele ar trebui urmarit si un program omenesc de invatamint pentru elevi in care sa nu invete ca bezmeticii. ... Pe cind eram eu copil tabelul ala era o plansa mare in laboratorul de chimie.
Au venit caldurile si lumea incepe s-o lase mai domol in ceea ce priveste enervarea. Toti asteapta concediul, perioada in care se calmeaza spiritele, iar lumea incepe sa se vada altfel. Raman insa stirile care circula imediat pe calea undelor si avem un examen de bacalaureat...
Faptul ca peste 50% dintre elevii inscrisi la examen au "realizat" note sub 5 nu inseamna insa doar ca acestia sunt, ca sa folosim un termen bland, ciubote intr-ale limbii romane, ci si ca profesorii care ar fi trebuit sa le explice suficient de clar cum se vorbeste si cum se scrie romaneste n-au avut pic de talent pedagogic, ca sa nu mai vorbim de invizibilitatea cunostintelor pe care sa le impartaseasca invataceilor.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie. Scaunul de subprefect este destul de atractiv pentru politicienii de provincie din esaloanele doi si trei ale celor trei partide aflate momentan in coalitia de la guvernare.
Pruritul anal este un motiv comun de consult in proctologie, fiind mai frecvent la barbatul adult. ... Este necesara o anamneza urmata de un examen general si local minutios, care sa identifice posibilele cauze.
Acestia trebuie sa aiba studii superioare, de preferat studii aprofundate, sa cunoasca cel putin o limba straina, sa aiba experienta profesionala relevanta, sa cunoasca institutiile UE si problemele pe care Romania le va infrunta in procesul de integrare, sa nu aiba idei sau proiecte extremiste sau xenofobe, sa nu detina averi ce nu pot fi justificate, sa nu planeze asupra lor suspiciuni de colaborare cu Securitatea, sa nu fi fost implicati in scandaluri de coruptie, sa nu fi parasit in mod oportunist alte formatiuni si, pentru candidatii care provin din judetele din Transilvania, sa cunoasca limba maghiara.
google-analytics.com