Daewoo Automobile Romania a epuizat cota alocata in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului national auto. Agentii de vanzare Daewoo au emis in doar cinci zile lucratoare Note de acceptare pentru toate cele 4.576 de autoturisme alocate marcii Daewoo, inscrierile incepand pe 6 iulie.
Daewoo primeste in continuare inscrieri pe lista de asteptare, pentru cazul in care unii dintre cei care au primit Note de acceptare nu vor putea sa se prezinte in termen de 30 de zile pentru ridicarea noului autoturism. Doritorii care nu au apucat pana acum sa se inscrie in program pentru un autoturism Daewoo ar mai putea avea o sansa dupa 15 septembrie, cand Agentia Fondului de Mediu va proceda la redistribuirea partii neconsumate din cota alocata marcilor care nu vor fi utilizate pana atunci decat sub 80% din cota.
Pe langa prima de 3.000 RON acordata de AFM, persoanele care cumpara in cadrul programului un vehicul Daewoo Cielo sau Nubira II pana la 31 iulie beneficiaza si de o reducere suplimentara de pret de pana la 600 de euro, in cadrul promotiei in vigoare. Astfel, pentru un autoturism Cielo cu echiparea de baza achizitionat pana la 31 iulie si beneficiind de prevederile programului, cumparatorul plateste mai putin de 6.200 de euro, cu TVA inclus, in timp ce o Nubira II cumparata in aceleasi conditii costa putin peste 8.800 de euro.