Cautare

4099 de rezultate pentru "note examen titularizare 2009 in bistrita" (4.12 secunde)
DNA a admis ieri solicitarea ANAF facuta în dosarul transferurilor din Liga I, dispunând blocarea conturilor echipelor Gloria Bistrita, Dinamo, Otelul Galati si Rapid, ale caror tranzactii de jucatori sunt în atentia procurorilor, prin aceasta dorindu-se recuperarea de la cluburile în cauza a sumelor cu care ar fi fost prejudiciat bugetul de stat.
Aceste proiecte vor fi propuse spre contractare la Autoritatea de Management POR - Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, dupa verificarea proiectelor tehnice, care urmeaza sa fie depuse in maximum sase luni de la decizia CRESC.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reabilitarea DN 17 C si DN 17 D conditie obligatorie pentru relansarea turismului pe Valea Somesului Mare ", pe care o puteti citi in continuare.
Ilona Szilagyi, mester popular, de la Organic Art din Bistrita-Nasaud, participa la Targul de Turism de la Romexpo cu diverse obiecte superbe confectionate de ea din papura. ... Am renuntat la job ca sa lucrez in domeniul culturii si m-am axat pe acest lucru.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo. ... La standul nostru puteti degusta si icre, dar si produse de vanat, pastrav afumat, zacusca cu pastrav afumat, pastrav in sos tomat.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Trebuie spus ca in prezent evidenta contabila a microfirmelor poate fi tinuta si de contabili colaboratori. In plus, evidentele contabile vor fi depuse la Registrul Comertului. ... Aceste prevederi vor intra in vigoare de la inceputul lui 2009.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
Adrian Tutuianu, senator PSD, a sustinut o declaratie politica in Senat intitulata "Din ciclul: Sa nu mai vindem falsuri romanilor!", pe care o puteti citi in continuare. ... PRESEDINTELE SI-A REVENIT IN SIMTIRI.
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul petrolului a scazut, rusii ieftinesc gazul, dar preturile in tara raman aceleasi. Oficiali din Ministerul Economiei si oamenii de afaceri acuza ANRE ca face jocul furnizorilor de gaze cand sustine ca tarifele si preturile reglementate vor ramane neschimbate, in conditiile in care toata piata practica ieftiniri.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul II 2009, acesta s-a redus, comparativ cu trimestrul I 2009, cu 1,2%.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. • Abstinenta economica Mai tineti minte cand ni se spunea ca societatile de consum, sistemele capitaliste in general, miros urat?
google-analytics.com