Cautare

3510 de rezultate pentru "nicolae aurel" (4.05 secunde)
Prin urmare, "daca nimeni nu urmareste cum sunt utilizate timbrele, ce rost mai are timbrarea?", se intreaba presedintele Rompan, Aurel Popescu. ... Pe aceasta cale ne-am alinia in domeniul fiscal cu majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, unde TVA-ul la paine nu depaseste 7%, potrivit lui Aurel Popescu.
Fenomenul scumpirii painii se va extinde si catre agentii economici din celelalte judete, ne-a declarat Aurel Popescu, presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase (Rompan).
Desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, ne-a declarat ca pana la strangerea recoltei nu sunt motive de scumpire, unii comercianti din tara s-au grabit deja sa mareasca preturile. ... "Ministerul Agriculturii a comandat o evaluare a culturilor, iar intr-o saptamana se va sti exact situatia acestora", ne-a mai spus Aurel Popescu.
Liderul sindical de la Electroputere SA Craiova, Aurel Bojenoiu, a anuntat ieri ca sindicatul va actiona in instanta patronatul saudit al societatii oltene, compania Al Arrab Contracting Company (ACC), in cazul in care aceasta va face disponibilizari fara consultari cu sindicatul.
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti asigura managementul si coordonarea operationala a celor doua aeroporturi aflate in zona Capitalei si a fost infiintata prin fuziunea Companiei Nationale "Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti" cu Societatea Nationala "Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu" in februarie 2010.
Domnul AUREL MITRAN a primit acest premiu remarcand cu umor "sunt in aceasta industrie de pe vremea cand Marea Moarta nu era nici macar bolnava". De numele lui Aurel Mitran se leaga artisti ca Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Laura Stoica, Iris, Compact sau Holograf.
Aurel Mitran - directorul Teatrului Excelsior, Mugurel Vrabete de la Holograf, Alexandru Andries, Weinberger, Liviu Zamora - realizator la Radio Romania, actorul Radu Gheorghe si Natalia Guberna, precum si sotia actorului Ion Lucian, fostul director al Teatrul Excelsior. ... "De domnul Aurel Mitran ma leaga o alta poveste.
Bucharest International Air Show la aeroportul Aurel Vlaicu Sambata, 30 iulie, incepand cu ora 9.00, la Aeroportul International Bucuresti - Baneasa Aurel Vlaicu se desfasoara cea de-a opta editie a celui mai mare spectacol aerian din Romania - Bucharest International Air Show (BIAS).
Aurel de 28 de ani, din Bucuresti, suspecti in comiterea unei infractiuni de talharie. ... Aurel, a sustras din buzunar unui barbat de 59 de ani, un telefon mobil, iar pentru a-si asigura scaparea, l-a imbrancit, reusind sa fuga de la fata locului dupa ce autobuzul a oprit intr-o statie.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu, Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu,Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
De asemenea, Corneanu a mai spus ca implicarea Ungariei in sprijinirea disidentei active din randul minoritatii maghiare din Romania anului 1989 a facut parte din planul Budapestei de a starni un conflict cu Nicolae Ceausescu, pentru ca prin interventia URSS si a Occidentului ar fi putut sa anuleze Tratatul de la Trianon (n.a.
Romanii au crezut in decembrie 1989 ca este suficient sa dispara Nicolae Ceausescu pentru ca in Romania sa curga rauri de lapte si miere.
Mama sa, al carei bunic, Nicolae Basilescu a fost decanul Facultatii de Drept Bucuresti in perioada interbelica si care primise, acasa, o educatie aleasa, a fost obligata sa fie femeie de serviciu si muncitor necalificat ani de zile in fabricile comuniste.
Pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova au inceput, de ieri, sa cada plopii, pentru a lasa loc parcarilor.
Turul doi la Navodari se disputa intre actualul primar Tudorel Calapod (PDL) si candidatul PSD Nicolae Matei.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
Judecatorii de la Tribunalul Galati si-au declinat competenta in favoarea instantei superioare, admitand solicitarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii in procesul deschis de Nicolae Bacalbasa.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
google-analytics.com