Cautare

3510 de rezultate pentru "nicolae aurel" (4.75 secunde)
Primarul Dumitru Nicolae se afla la sfarsit de mandat. ... Dumitru Nicolae, in general, nu recunoaste nimic. Cand i se atrage atentia ca, de exemplu, pe strada Brailei, sunt mai multi maidanezi decat contribuabili, Nicolae spune ca nu-i adevarat, lucru care este real, dar nu si dupa ora 22.00.
'In calitatea mea de ardelean, in primul rand si de senator de Cluj, in al doilea rand, am participat la Huedin, pe data de 09 septembrie 2010 la comemorarea celor 70 de ani de la moartea preotului protopop Aurel Munteanu, erou si martir al neamului nostru, care a cazut victima, alaturi de alti patrioti, actelor extremiste datorate euforiei generale pe care populatia maghiara o traia in 1940, cu ocazia intrarii trupelor maghiare in orasul Huedin, ca urmare a semnarii Dictatului de la Viena.
In cadrul aceluiasi eveniment avea loc si lansarile albumelor solistilor Carmen Radulescu - Cant pentru voi si Aurel Moga - Fata Morgana - Casa de Discuri EUROSTAR.
Ma bucura ori de cate ori la o intalnire internationala sau o reuniune cu ministrii sanatatii aud numai lucruri de lauda si numai chestiuni pozitive in ceea ce va priveste, a spus ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, multumind totodata ASM pentru sprijinul pe care il acorda Ministerului pentru dezvoltarea programelor de sanatate pentru populatie.
Ingrijorati de evolutiile interne si internationale, Zeci de academicieni, apel catre poporul roman si institutiile statului 82 de academicieni, intre care Ioan Aurel Pop, Nicolae Breban, Victor Spinei, Dinu C.
Constienti de puterea lor in aceasta situatie, pesedistii au facut totul pentru ca puterea lui Dumitru Nicolae sa creasca . ... Cei ce formau intr-o vreme randurile opozitiei s-au unit si, astfel, i-au invins pe colegii politici ai primarului Dumitru Nicolae.
Opozitia, acuzata de tergiversare In replica, senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a precizat ca reprezentantii Opozitiei au incercat sa tergiverseze sau sa nu supuna la vot cererea de convocare a sesiunii extraordinare.
Acestia isi manifestau interesul ba dormind, ba jucandu-se la telefoanele mobile, ba fataindu-se pe usa si in nici un caz dand atentie cursurilor, in pofida faptului ca secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice, Nicolae Ivan, se straduia cu adevarat sa le mentina vie curiozitatea.
Cursa pentru "functia" de candidat al PNL la postul de subprefect de Dolj, lasat liber de demisionarul Ion Groza, a fost castigata, in cele din urma, de consilierul judetean Nicolae Giurgiteanu.
Purtatorii de cuvint ai PSD si PD, George Cubasa si Mihail Boldea, s-au lansat ieri intr-o serie de afirmatii pe marginea cazului primarului Dumitru Nicolae, cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in dosarul Motorok.
Asupra necesitatii unei "permanente actualizari" a cazurilor de incalcare a accentuat si senatorul PSD Serban Nicolae, care a sustinut infiintarea comisiei de ancheta.
Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca va propune conducerii partidului sa solicite infiintarea unei comisii parlamentare pe tema suspendarii presedintelui si a estimat ca votul in plen asupra suspendarii ar putea avea loc in aprilie.
"Sa nu va asteptati sa fiu foarte vesel", a declarat ieri presedintele interimar al Romaniei, Nicolae Vacaroiu.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dumitru Nicolae are o mare problema cu "Monitorul de Galati". ... Spre exemplu ieri Dumitru Nicolae a criticat materialele semnate de trei redactori ai "Monitorului", despre care a lasat sa se inteleaga ca ar fi incompetenti sau de rea-credinta.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Dumitru Nicolae l-a devansat, in turul al doilea, pe Andrei Lisinschi, obtinand un nou mandat de edil sef, cu un procent de 71,19%, care nu lasa loc de alte comentarii, dar fiind ales de doar 22% dintre cetatenii cu drept de vot.
Viorel Manzu si Nicolae Bacalbasa au cheltuit 900 de milioane de lei pentru alegeri si au devenit victime ale uninominalului.
Cei care doresc sa viziteze casa natala de la Scornicesti a fostului lider comunist, Nicolae Ceausescu, trebuie sa stie ca obiectivul a fost inchis pentru public.
Senatorul Nicolae Moga:
google-analytics.com