Cautare

3510 de rezultate pentru "nicolae aurel" (2.98 secunde)
In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. ... Miercuri seara, cei 347 de delegati ai Organizatiei Municipale PSD prezenti in sala Teatrului Muzical l-au reales in fruntea partidului, la nivelul municipiului Galati, pe Dumitru Nicolae.
Parte vatamata, ROJNITA AUREL : ... condamna pe inculpatul Rojnita Aurel la pedeapsa de 1.000 lei amenda penala pentru savarsirea infractiunii de lovire. ... Parte vatamata, ROJNITA AUREL : ... Nicolae Kretzulescu".
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Sfantul Ierarh Nicolae Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, este praznuita de Biserica Ortodoxa in 6 decembrie. ... Parintii sai, Teofan si Nona, au murit in timpul unei molime, iar Sfantul Nicolae a fost crescut de un unchi, care purta tot numele de Nicolae si era episcop al cetatii.
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: ... In ziua de astazi, pe 6 decembrie este Ziua Sfantului Nicolae, dupa cum bine se stie.
Interesant este aici faptul ca, din cauza scorului electoral relativ mic, de circa 10%, liberalii nu-l vor mai avea in Consiliul Local Constanta pe cunoscutul Aurel Butnaru.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Nicolae Anastasiu, professor emeritus; ... Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... Nicolae Iordan-Constantinescu, PhD, profesor asociate, Universitatea FInante - Banci, Bucuresti;
Scenariul din camera Deputatilor s-a repetat si la Senat, unde s-au infruntat democratul Radu Berceanu si PSD-istul Nicolae Vacaroiu.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Candidatii pentru acest post au fost Ion Cilea, actualul lider al PSD, si Aurel Vladoiu, presedinte executiv in organizatia judeteana a partidului. ... M-am saturat de mizeria care exista in acest partid", lasind sa se inteleaga ca Aurel Vladoiu s-ar afla in spatele intregii incurcaturi care s-a creat.
Presedintele PD Emil Boc a precizat ca din informatiile pe care le-a primit in cadrul BPN cu privire la consilierul judetean Aurel Cucu a rezultat ca au existat trei solutii de neincepere a urmaririi penale date de catre Parchetul General in cazul acestuia.
Era format din sase reprezentanti ai Partidului National Roman (Vasile Goldis, Aurel Lazar, Teodor Mihali, Stefan Cicio-Pop, Alexandru Vaida-Voevod si Aurel Vlad) si sase social-democrati (Tiron Albani, Ioan Flueras, Enea Grapini, Iosif Jumanca, Iosif Renoiu si Baziliu Surdu), noteaza sursa de mai sus.
Vicepresedintele PSD Galati, deputatul Aurel Nechita, ne-a declarat ca, in sedintei Biroului Permanent National al PSD, s-a discutat de principiu introducerea unor motiuni simple sau de cenzura la adresa actualului Guvern.
Cu aceeasi pedeapsa s-ar putea alege, daca va fi gasit vinovat, si fostul consilier local Aurel Bojenoiu, liderul sindicalistilor din Electroputere Craiova.
Nu mai putin de 30 de persoane sunt actionare la aceasta societate, dar firma este detinuta de fapt de doi indivizi, Aurel si Judy Lungu, care au 85,565%, respectiv 12,878% din actiuni. ... Judy Lungu, Aurel Lungu, Georgiana Herghelegiu si Lucian Radulescu.
- astazi sau maine) si sa o introducem in sedinta de Guvern de miercuri", ne-a declarat Aurel Popescu, presedintele ROMPAN (Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse fainoase). ... "Etichetarea se va face fie direct pe produs, fie pe ambalaj, in functie de preferintele producatorilor", a adaugat Aurel Popescu.
Saledin Agiacai, Andrei Trandafir, Aurel Butnaru si Dumitru Becsenescu au doar cateva zile la dispozitie pentru a incropi un plan de bataie, pe care intentioneaza sa-l prezinte presedintelui Traian Basescu, inainte ca acesta sa promulge legea adoptata zilele trecute de Camera Deputatilor.
google-analytics.com