Cautare

161 de rezultate pentru "negrea petrica" (3.24 secunde)
Asa se face ca, la scurt timp de la demisiile din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, Petrica Miu, inspector scolar general, si respectiv Constantin Caracoti, inspector scolar general adjunct, au inceput sa iasa la lumina intreaga coruptie din invatamantul local.
Reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au organizat, sambata, o conferinta de presa, in cadrul careia fostul inspector sef al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu a atras atentia ca "Mihail Hardau constituie un experiment nociv pentru educatie".
Inspectorul sef al ISJ Constanta, Petrica Miu, sustine ca nota primita, miercuri, din partea Ministerului Educatiei, prin care inspectoratele scolare sunt solicitate sa ia masuri pentru incadrarea in limitele cheltuielilor cu personalul, nu este o noutate.
Alte trei cereri vor fi solutionate in perioada imediat urmatoare", a declarat Petrica Gulie, referent in cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
A fost inregistrat in trei zile", ne-a spus Petrica Andrei. ... Ionica Minune - acordeon, Petrica Andrei - pian. Invitati: Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe.
Petrica, de 22 ani, din comuna Iaslovat. ... Petrica, ruda cu acesta. ... Petrica urmeaza a se efectua cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de incredintare a unui inscris care serveste pentru legitimare sau identificare spre a fi folosi fara drept.
Implicat intr-un accident soldat cu pagube materiale, Petrica G. ... Flagrantul a fost realizat la sediul Politiei Rutiere Dorohoi, unde Petrica G. ... Pana la ramanerea definitiva a hotararii, Petrica G.
Petrica de 20 de ani, ambii din judetul Ilfov, iar in interiorul apartamentului mentionat, pe B. ... Petrica si B. ... Petrica s-a gasit o pereche de manusi din bumbac de culoare neagra.
Este si cazul asociatiei "Petru Rares" Cuca, al carei presedinte, Gheorghe Negrea, afirma ca nu va abondona cultura de griu, desi acesta recunoaste ca lucrurile nu au mers niciodata mai prost decit in acest an. ... Niciodata nu s-a mai intimplat asa ceva", afirma Gheorghe Negrea.
Ioana Bianchi - Novartis Oncology, Alexandru Negrea - Spada Digital Media (a vorbit despre facebook - Notiuni introductive si Strategie editoriala), Dr.
Motivul pentru care cei doi consilieri ai PD-ului Mangalia (de altfel cunoscuti prin opinia diferita pe care o au, de cele mai multe ori, fata de liderul lor Ioan Negrea, lucru ce le-a adus si o excludere temporara din partid), este unul simplu.
In prezenta celor doi lideri judeteni - Stelian Dutu si Mircea Iustian - dar si a personalitatilor locale ale celor doua partide - Ioan Negrea, Zamfir Iorgus, Dan Moldovan, Ioan Griguta, si a membrilor celor doua formatiuni, a avut loc prima intalnire, la sediul fostului PD Mangalia.
Alaturi de acestea, la recomandarea lui Emil Boc, conducerea judeteana a PD-L a luat in calcul excluderea din partid a primarului Ion Ionita de la Agigea, dar si a mangaliotilor Ioan Negrea si Dan Moldovan, pentru sabotarea partidului prin aliantele pe care acestia le-au incheiat la nivel local pentru turul 2 al alegerilor.
Bucuresti), Johann Negrea (consilier local Mangalia, "identificat" de cei mai multi colegi dupa numele de Nae Negrea), Edmond Catalin Talmacean (fost consilier in Ministerul de Finante) si Cornel Zeveleanu (referent in cadrul Ministerului Economiei).
Abia poate face cativa pasi si printre putinii aproapiati care o ajuta este si actrita Rodica Negrea. ... De cateva luni nu a mai iesit din casa si actrita Rodica Negrea este cea care ii face cumparaturile, conform rtv.net.
Pesedistul Eugen Ochenatu a plecat in tabara democratilor, conservatorii Daniela Biri, Petru Enasoaie, Petru Istoc au devenit independenti si apoi au trecut la liberali, Silvestru Dogaru de la umanisti a trecut la liberali, Petrica Mihaila a trecut de la umanisti la statutul de independent si apoi la democrati, Dorian Pocovnicu si Elena ßova au trecut de la pesedisti la PNG, apoi la independenti si s-au intors la pesedisti, iar Cristian Bunea a ales sa fie independent decat membru PSD.
Sefia Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura va fi asigurata de Constantin Negrea. De asemenea, Gheorghe Novac a fost mentinut la Directia Silvica Targu Jiu, Directia pentru Agricultura avand un director nou, in persoana lui Valeriu Petrica.
Consilierul judetean conservator Petrica Munteanu a tinut ieri sa argumenteze necesitatea construirii unui pod peste Dunare. ... Daca se vrea cu adevarat acest lucru, liderii celor doua orase trebuie sa se gindeasca serios la construirea unui pod peste Dunare", a declarat Petrica Munteanu.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
google-analytics.com