Cautare

161 de rezultate pentru "negrea petrica" (3.20 secunde)
[email protected] www.apaa.ro www.facebook.com/apaaro Alexandru Negrea, de la Spada Digital Media, a vorbit despre importanta Facebook-ului in mediatizarea acestor campanii de sanatate.
Dupa ce anul trecut a demisionat din randurile Partidului Democrat, filiala Mangalia, in urma certurilor repetate pe care le-a avut cu actualul lider al gruparii, Ioan Negrea, si dupa indelungi tratative duse cu conducerea "de la Constanta", consilierul Florin Maftei ("independent" de la intrarea in vigoare a legii alesilor locali) a fost cooptat, chiar inainte de sarbatorile pascale, in randul membrilor Partidului Conservator.
Presedintele PD Mangalia, Ioan Negrea, ne-a declarat ca fundatia ofera aceste ajutoare, constand in alimente de baza - ulei, zahar, faina - cu ocazia Sfintei Maria.
Insa, a precizat Dutu, se asteapta si punctul de vedere al presedintelui PD Mangalia, Nae Negrea, care deocamdata este plecat in vacanta, in Grecia.
Deocamdata, desi toata lumea stie care sunt democratii care isi disputa "titulatura" de candidat pentru Primaria Mangalia, nici presedintele PD Constanta, Stelian Dutu, nici presedintele PD Mangalia, Nae Negrea, nu se grabesc sa faca referire la numele celor inscrisi in competitie.
"Consider ca presedintele Organizatiei Mangalia, Nae Negrea se simte implinit pentru ca s-a format o echipa in jurul lui care a reusit si a scos rezultate foarte bune.
La evenimentul ce a avut loc la Cantina Sociala din oras au participat Zanfir Iorgus, primarul Municipiului Mangalia si candidatul PDL pentru un nou mandat la aceasta functie, alaturi de echipa sa, formata din Ioan Negrea, Dan Moldovan, Paul Foleanu etc., precum si Ion Popescu, candidatul PDL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta.
Ieri seara, Biroul Permanent Local al PD-L Mangalia a fost informat oficial cu privire la numirea unui nou presedinte interimar al organizatiei - fostul primar Zanfir Iorgus, care il inlocuieste pe Nae Negrea, prin dispozitia BPJ Constanta, condus interimar de Ion Popescu.
Dupa cum se poate observa, printre cei care nu au nimic de reprosat edilului social-democrat se afla, alaturi de consilierii PSD, pedelistii Nae Negrea si Dan Moldovan, precum si FD-istii Nicolae Filimon si Bogdan Liviu Filip.
Revenind la cei care convoaca sedinta de consiliu, de mentionat ca, potrivit lui Paul Foleanu, "echipa nu mai este de 10 alesi locali, ci este de 12 acum, ni s-au alaturat Dan Moldovan si Nae Negrea (n.
Potrivit lui Constantin Negrea, directorul coordonator al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Gorj, programul de distribuire de alimente provenite din fondurile comunitare se va desfasura in perioada 15 august - 31 decembrie 2009.
Initiativa a vizat insa, fara doar si poate, doi consilieri locali, care la un moment dat au absentat - Dan Moldovan si Nae Negrea -, insa, problema pare sa fi fost remediata intre timp, ambii fiind prezenti la cele mai recente sedinte de consiliu.
Lucian Negrea) Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii da o replica extrem de dura copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, cea care a spus ca PNL ar putea initia discutii pentru o majoritate cu ALDE, dupa alegerile parlamentare.
Lucian Negrea) Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca actiunile DNA au ca singur scop eliminarea lui Victor Ponta de pe scena politica, inaintea alegerilor parlamentare.
Lucian Negrea ) Liderul PSD, Liviu Dragnea si fostul lider, Victor Ponta au avut doua intalniri, dupa ce o buna perioada de timp s-au aflat intr-un razboi rece.
Lucian Negrea) STIRIPESURSE.RO a efectuat o simulare pe formula de calcul prevazuta in legea electorala pentru alegerile parlamentare si am aflat cate mandate vor obtine PSD si PNL la alegerile parlamentare.
Lucian Negrea) Judecatorii Curtii Constitutionale au respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legea care elimina 102 taxe si impozite nefiscale.
Lucian Negrea) Fostul copresedinte al USL, Crin Antonescu, reactioneaza la dezvaluirile lui Victor Ponta, conform carora Liviu Dragnea ar fi fost cel care a negociat pactul de coabitare.
Locul IV - Anton Radu - Colegiul National Emanuil Gojdu; Locul V - Jurca Dragos - Colegiul National Mihai Eminescu; Locul VI - Negrea Marcel - Scoala Dimitrie Cantemir.
"Ministerul Finantelor Publice nu intentioneaza sa modifice Codul Fiscal in domeniul accizelor pentru bauturile alcoolice", a declarat purtatorul de cuvant al MFP, Stelian Negrea.
google-analytics.com