Cautare

161 de rezultate pentru "negrea petrica" (2.91 secunde)
Dumitru Laurentiu Andrei, Director general adjunct Ministerul Finantelor Publice, Constantin Barbu, Director Asociatia Romana a Bancilor, Radu Negrea, Secretar general Asociatia Romana a Bancilor, Romulus Palade, Consilier Banca Nationala a Romaniei, Radu Constantin Ragea, Subsecretar de stat Ministerul Justitiei, Lucia Sanda Stoenescu, Consilier Banca Nationala a Romaniei.
Bogdan Negrea, Head of the Money and Banking Department, AES: Financial Crises Magnitude. An Approach Based on Richter Earthquake Scale 2.
Catalin Cazacu, Ionel Pascota, Ionut Mistode, George Negrea, Dan Vargolici, Marian Amer, Eduard Alexandrescu, Catalin Costescu si Razvan Filipeanu. RPG Security asigura paza si protectia Campionatului National de Motociclism Viteza Editia 2015 fiind, de asemenea, partener al evenimentului, alaturi de Pirelli si Bucovina.
Lucian Negrea) Gigi Becali a recunoscut, duminica, implicarea sa la echipa, peste antrenorul Nicolae Dica. Dialogul lui Becali a avut loc cu Balint si Ilie Dumitrescu, aflati in studioul TV.
marketing20.ro informeaza: Am vazut ca s-a dscutat mult zilele astea despre reach, afisari si unici pe paginile de Facebook si in social media in general (1, 2) si vreau sa fac cateva precizari, pentru ca mi se pare ca se fac niste confuzii grave.
marketing20.ro informeaza: Am vazut ca s-a dscutat mult zilele astea despre reach, afisari si unici pe paginile de Facebook si in social media in general (1, 2) si vreau sa fac cateva precizari, pentru ca mi se pare ca se fac niste confuzii grave.
Port.ro, modernism.ro, iconcert.ro, metropotam.ro, 4arte.ro, goingout.ro, hipmag.ro, inoras.ro, urban.ro, orasulm.eu, hotcity.ro, bigcitylife.ro, ziarulmetropolis.ro. Contact: Madalina Negrea PR ArCuB 0728 100 209
"Recunosc ca am fost complice la asasinarea Elodiei Ghinescu, complicitatea fiind determinata de presiunile acestui grup si a fost tocmai urmare a faptului ca am refuzat sa il asasinez pe ofiterul de politie Negrea Marian".
Lucian Negrea, Reporter) Guvernul a reclamat la Parchetul General o serie de nereguli descoperite in timpul guvernarii Boc. Principalele actiuni vizate sunt cele legate de Ministerul Turismului, condus de Elena Udrea.
Din juriu fac parte Sorin Rosca si Cristina Todasca din partea Societatii de Chimie din Romania si jurnalistii Cristian Roman (Stiinta si Tehnica), Cristian Lascu (National Geographic) si Corina Negrea (Radio Romania Cultural).
Din fericire, Michele si-a dat rapid seama ca aceast nu este tocmai o solutie buna, dupa ce prietenul ei a intrebat-o, intr-o buna zi, de ce are atatea puncte negre” pe fata.
Lucian Negrea ) Binomul SRI-DNA este vedeta incontetabila a sistemului de justitie din Romania, iar ravagiile facute in lumea politica sunt de notorietate si in strainatate.
Lucian Negrea) Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a primit verdict de neplagiat din partea comisiei de experti, dar totusi acestia au admis ca exista cateva pagini plagiate in lucrarea acesteia de doctorat.
De la B1 scriitorul Dan Ciachir a plecat in vara trintind lavaliera pe masa, nervos, aici s-a contrat dur Traian Basescu cu diversi moderatori, aici au fost aproape de bataie Vasile Marica si Gelu Visan, Oreste Teodorescu si Dan Turturica, Stelian Negrea si Dumitru Pelican, aici moderatorul Sabin Orcan i-a adresat invitatului Sebastian Ghita nemuritoarea intrebare - Domnule Ghita, ati tras ceva pe nas inainte?
Iata textul integral al articolului scris de Roxana Negrea in urma cu un an: In aceasta toamna ar putea sa fie organizat referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie, astfel incat sa fie modificata in sensul definirii clare ca familia este formata din barbat si femeie.
Lucian Negrea) Poetul Mircea Dinescu, cel care a avut un rol activ la Revolutia din 1989, sustine ca anchetarea lui Ion Iliescu pentru faptele de la Revolutie reprezinta o mare prostie si arata ca nicio revolutie nu a fost facuta fara a curge sange.
Corina Negrea, realizator de emisiuni de stiinta la Radio Romania Cultural. Discutia se opreste asupra extraordinarei vieti a lui Emil Racovita, asupra cercetarilor lui si a institutului de speologie pe care l-a infiintat in 1920 si asupra unor ecosisteme putin cunoscute, dar de o diversitate surprinzatoare:
In acest context, nu putem sa nu mentionam invatamantul constantean, care, reprezentat de inspectorul general scolar Petrica Miu, se pare ca are alergie la acest cuvant din moment ce acesta ne-a declarat ca "am un principiu in viata si anume fara spaga.
Cat priveste recentele atacuri lansate la adresa ei de catre fostul sef al ISJ Constanta de pe vremea PSD-ului, Petrica Miu, Narciz Amza este impaciuitoare, considerand ca doar se speculeaza momentul:
Urmatorii sunt Cristian Darie (vicepresedinte CJC), Cristina Dumitrache (fiica lui Ion Dumitrache si fosta candidata la europarlamentare, va fi colega de consiliu cu tatal sau), Radu Babus (director in Primaria Constanta), Cristinel Dragomir (director in CJC), Ioan Marcus, Dumitru Florea, Dumitru Manole, Ion Dumitrache, Nicolae Dospinescu, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Petrica Munteanu, Cornelia Beres, Elena Ioana, Atanasie Teodorescu, Maria Magiru, Fedbi Osman, Gheorghe Mihaiesi si Paul Bocanete.
google-analytics.com