Cautare

4696 de rezultate pentru "nastase gabriel serban video" (2.71 secunde)
4.3 Tuner-ul integrat Toate televizoarele mai noi vin dotate cu tunere digitale care permit afisarea canalelor in format digital DVB (Digital Video Broadcasting) in plus fata de cele transmise analogic. ... - HDMI (cel putin doi) - pentru a conecta televizorul la o sursa externa de semnal audio-video:
Pokemon este o franciza japoneza controlata de The Pokemon Company, o colaborare intre firmele japoneze de jocuri video Nintendo, Game Freak si Creatures. Franciza a fost creata in 1995, sub forma unor jocuri video pentru Game Boy, o consola video portabila fabricata de Nintendo.
Potrivit unui raport al prestigioasei companii AccuStream iMedia Research, numarul bannerelor de tip video a depasit 1 miliard pe luna, informeaza Clickz.com.
Sony lanseaza în mai, pe piata româneasca, primul walkman cu capacitate de redare video, a anuntat un comunicat al companiei.Aparatul are un ecran LCD color, cu rezolutia de 320x240 pixeli, care poate fi folosit atât orizontal, cât si vertical.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
Dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, Adrian Nastase se pregateste sa predea stafeta si la PSD. ... Situatia lui Adrian Nastase in interiorul PSD este extrem de complicata.
ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT! ... Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... Adrian Nastase a actionat hotarat sa faca un act capital, care sa rastoarne situatia.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la lansarea cartii lui Adrian Nastase "Exercitii de libertate", ca "o nota comuna" a analizelor lui Nastase este referirea la presedintele Traian Basescu, "o obsesie" a fostului premier.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Nastase a pierdut cursa pentru Cotroceni, Basescu a impus un guvern de coalitie centru-dreapta, rasturnind vechile aliante ale PSD, cu UDMR si PUR. ... PSD avea un presedinte, Nastase, dar el pierduse si guvernul, si presedintia in citeva zile.
cel al sefului Autoritatii Rutiere Romane - Constanta, Gabriel Iordache. Problema cu Gabriel Iordache, vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PD Constanta, este... ... Sau, daca au fost mediatizate, Gabriel Iordache a uitat, de fiecare data, sa invite toata presa.
Interesul de partid al Presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, excede stelele aceluiasi Ministru al Apararii Nationale, se arata intr-un comunicat de presa al Grupului PSD din Senat.
Gabriel de 36 de ani, cunoscut cu antecedente penale si I. ... Gabriel si P. ... Gabriel au intrat intr-o sala de jocuri situata in str. ... Gabriel s-au deplasat la un restaurant din str.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi. ... In favoarea lui Nastase 75.050 de satmareni, iar pentru Basescu au optat 47.748 de votanti.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. ... Mai mult, comentand rezultatul alegerilor prezidentiale in fata jurnalistilor straini, Iliescu arunca toata responsabilitatea esecului in carca lui Nastase:
Conform ultimelor evolutii, se pare insa ca oful pesedistilor suparati pe Adrian Nastase a mai scazut in intensitate - nu de voie ci de nevoie.
Adrian Nastase va da, astazi, Biroului Executiv al PSD, raportul asupra reusitelor partidului in timpul mandatului sau de lider suprem.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
PSD se pregateste sa revina la guvernare in cel mult un an, a anuntat presedintele social-democratilor, Adrian Nastase. ... Presedintele PSD, Adrian Nastase, si-a facut un obicei de a bate, la sfarsit de saptamana, tara in lung si-n lat.
google-analytics.com