Cautare

4696 de rezultate pentru "nastase gabriel serban video" (3.43 secunde)
Adrian Nastase va fi ELIBERAT din inchisoare. Decizia NU e definitiva Cererea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase a fost admisa de Judecatoria sector 4.
Cristian Gabriel Serban din Gaesti a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in acest week-end in curtea MTR. ... Targul acesta mi se pare ok", ne-a spus Cristian Gabriel Serban.
Hollande si Nastase, vorbitori la Sorbona (Autor : ... Locul acestei dezbateri cu trimiteri la rolul datoriei si constiintei obligate sa supravietuiasca si in perioadele negre ale istoriei nu foarte indepartate ma obliga sa readuc in atentie situatia lui Adrian Nastase.
Cine se teme de Adrian Nastase?
Ion Iliescu a declarat ieri ca Adrian Nastase i se pare cea mai potrivita persoana pentru functia de presedinte executiv al PSD.
Dupa ce miercuri, presedintele PSD, Mircea Geoana, a avut grija sa ii distruga fericirea lui Traian Basescu, care tocmai isi prezentase rezultatele consultarilor cu partidele parlamentare, ieri a venit randul lui Adrian Nastase sa iasa la rampa cu declaratii la fel de acide, cu scopul de a mai lega o piatra de gatul Puterii.
Rolul lui Adrian Nastase in politica romaneasca este unul cat se poate de ambiguu.
Incoltit de DNA, fostul lider al PSD Adrian Nastase risca sa piarda si sustinerea politica a partidului.
Analistul politic Dan Andronic publica un text pe blog, sub titlul "De ce Adrian Nastase", pe care il puteti citi in continuare. "Am citit argumentele unora dintre voi impotriva lui Adrian Nastase. ... Poate domina Adrian Nastase liderii judeteni care si-au depasit conditia?
ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase. ... Adrian Nastase e supus unei vindicatii sinistre - la fel si Nelu Muresan, pe care nemernicii il vor mort in inchisoare.
Pentru a reda legitimitatea integrala forului (abuziv) suspendat de Adrian Nastase si pentru a-l scoate din impasul statutar pe acelasi Nastase, Corlatean a mai precizat ca Biroul Coordonator (impus fara nici o baza de Nastase in locul Delegatiei Permanente) "si-a incheiat mandatul” odata cu consumarea tuturor momentelor electorale.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, spune ca este din ce in ce mai hotarat sa candideze la presedintia partidului. Chiar daca va castiga alegerile si va conduce aceasta formatiune politica, Nastase spune ca nu mai doreste sa candideze la presedintia Romaniei in viitor.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat, luni, ca cererea de incepere a urmaririi penale pentru senatorul Serban Mihailescu a fost transmisa la Comisia juridica, in procedura de urgenta, termenul pentru prezentarea unui raport fiind stabilit la sfarsitul lunii septembrie.
Biroul Permanent al Senatului a avizat miercuri cererea procurorilor de anchetare a lui Serban Mihailescu. ... In urma cu doua saptamani, conducerea Senatului amanase dezbaterea avizului, motivand prin faptul ca Serban Mihailescu fusese internat in spital, in strainatate.
Serban Nicolae si-a facut numarul la motiunea de cenzura: ... Vlad Ciurdar) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, in Parlament, unde a fost dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca documentul care insumeaza aproximativ 20 de pagini, este maculatura, un text scris de un personaj schizoid, informeaza news.ro.
Valoarea despagubirilor morale in cazul accidentului provocat recent de realizatorul TV Serban Huidu va depinde de sentinta pronuntata de Judecatoria Brasov.
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica. ... "Serban Huidu va anunta, cel mai probabil miercuri, ca se retrage din viata publica", au declarat sursele citate.
Eugenia Serban risca sa ramana fara sani din cauza silicoanelor Actrita Eugenia Serban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. ... La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia, scrie Click.
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
Serban Nicolae il pune la punct pe Iohannis si ofera detalii despre miliardele lipsa Senatorul Serban Nicolae a facut cateva precizari importante legate scandalul miliardelor care nu se regasesc.
google-analytics.com