Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la lansarea cartii lui Adrian Nastase "Exercitii de libertate", ca "o nota comuna" a analizelor lui Nastase este referirea la presedintele Traian Basescu, "o obsesie" a fostului premier.
"Este o cronica la zi a evenimentelor interne si internationale. Citind cartea veti vedea ca o nota comuna a analizelor sale este mai ales referirea la presedintele Traian Basescu. Este o obsesie a lui Nastase, dar care reflecta o anumita stare de lucru din societatea romaneasca", a spus Ion Iliescu la lansarea cartii fostului premier, aflat in inchisoarea de la Jilava.
Iliescu a mai spus despre Nastase ca are "un condei patrunzator, dotat cu un mare talent gazetar".
Cu toate ca nu a fost prezent la lansarea cartii sale, Adrian Nastase a fost reprezentat de sotia lui, Dana, si fiul cel mare al fostului premier, Andrei. Acesta a prezentat un mesaj al tatalui sau si le-a spus celor prezenti ca exista o carte cu file albe in care persoanele care doresc ii pot transmite "cateva cuvinte pe hartie" lui Adrian Nastase.
Dana Nastase a precizat ca sotul sau i-a sunat pe ea si pe fiul sau sambata dimineata, la ora 10.30, si le-a urat succes. Andrei Nastase a prezentat un mesaj al tatalui sau si le-a spus celor prezenti ca exista o carte cu file albe in care persoanele care doresc ii pot transmite "cateva cuvinte pe hartie" lui Adrian Nastase. "Este de fapt cartea celorlalti pentru Adrian Nastase", a mai spus Andrei Nastase.