Cautare

2735 de rezultate pentru "motive de oboseala cronica" (3.47 secunde)
ASOCIATIA ROMANA DE CANCERE RARE - ARCrare organizeaza masa rotunda cu titlul "Viata cu LMC. Povestea merge mai departe...", ce va avea loc in data de 24 septembrie 2013, intre orele 10.00 si 12.00 la Hotelul Ramada Majestic, Bucuresti, Calea Victoriei, nr.
Toth Endre - Director Economic si Toth Arpad - Director Executiv participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Recent, la Sky Bar din Calea Dorobantilor, a avut loc conferinta de presa legata de intoleranta la gluten, dar si despre dieta fara gluten.
In Romania sunt 1,7 milioane de suferinzi de diabet si peste 3 milioane, de prediabet (Autoare:
Cu un program national si cu noile molecule, e posibila reducerea numarului cazurilor de ciroza si cancer hepatic (Autoar:e Magda Marincovici) Romania ar putea sa scoata din circulatie virusul hepatitic C (VHC) in circa 10-15 ani cu ajutorul unui program national, bazat pe terapia cu moleculele de noua generatie, spune prof.
Psoriazisul este o afectiune cutanata cronica, inflamatorie care se caracterizeaza prin aparitia unor zone eritematoase (rosietice) acoperite de scuame (cruste) de culoare alb-argintiu, avand la baza o proliferare crescuta a epidermului.
viitorul.wordpress.com titlul, autorul si sursa - jurnalul (Cronica Romania de azi) PASTILE SI TABLETE MIRCEA BATRANU Oare Basescu chiar a fost numai un mascarici? Cam asa merg lucrurile dupa declaratiile blondei si mai ales dupa stilul lui, indelung exersat in politica romaneasca, acela de a victimiza.
Definitia eczemei Eczema este o afectiune cutanata (a pielii) caracterizata prin aparitia leziunilor eritemato-veziculoase (vezicule pe un fond rosu), pruriginoase, de natura alergica; aspect de placarde rosii, umflate, cu mancarimi suparatoare, ulterior acoperite de vezicule (basici);
Pupilometrul arata ca un un cititor de cod de bare si permite masurarea durerii unui pacient cu ajutorul unei camere infrarosii care observa dilatarea pupilei ochilor. ... De obicei, medicul cere pacientului, evident daca poate, sa faca o evaluare a durerii pe o scala a intensitatii.
Sunt doua volume scrise de profesorul Gheorghe Mencinicopschi in penitenciarul Rahova, cu aceeasi intelegere pentru omul care sufera, chiar daca acum se afla intr-o inchisoare si nu intr-o biblioteca asa cum ar fi intr-o tara normala.
In declaratia politica de saptamana aceasta as dori sa ma refer la o problema cu care se confrunta tot mai multe persoane din jurul nostru.
Artrita idiopatica juvenila, boala care afecteaza articulatiile, dar este prevestita de o banala inrosire a ochiului (Autoare:
Neurodermatita cunoscuta si sub numele de lichen simplex este o forma cronica de dermatita. ... Pruritul (mancarimea) poate fi cauzata de o intepatura de insecta, haine stramte sau piele uscata. De regula, aceasta afectiuni se manifesta la nivelul gleznelor, incheietura mainilor, exteriorul antebratului sau bratului si in spatele gatului.
Cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Psoriazisului, Societatea Romana de Dermatologie atrage atentia cu privire la consecintele severe ale psoriazisului - o boala cronica, sistemica, care afecteaza nu doar pielea, ci si alte organe, ducand frecvent la complicatii.Spikerii conferintei au fost doi specialisti reputati in domeniu:
Doctorul Rodica Bontas, actualul conducator al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS), estima ca numai pentru decontarea medicamentelor compensate eliberate de farmaciile botosanene ar fi nevoie, in fiecare luna, de 18 miliarde de lei vechi.
Setea de Putere a inceput sa-l mistuie si treburile Cetatii au inceput sa mearga prost. Filip s-a ingrasat, a incaruntit, a uitat sa zambeasca sincer si sa se bucure de lucruri simple. ... Prietenii si sfatuitorii si i-a schimbat pe o armata de orci.
Liberalii doljeni au ajuns la concluzia ca Mario Ovidiu Oprea, presedintele organizatiei locale, este de vina pentru rezultatul umilitor obtinut de filiala la alegerile europarlamentare si se pregatesc sa il "debarce" din functie.
George Cusnarencu publica in Cronica Romana articolul "Demisia regimului Basescu-Udrea!", pe care il puteti citi in continuare. 'Aproape toata lumea este de acord ca in ultimii ani, datorita stilului aiuritor si nedemn al presedintelui Traian Basescu, nimic din aceasta tara n-a mai ramas in picioare.
Cronica Romana informeaza: ... Se poate spune ca au marcat cateva puncte importante in meciul politic pentru alegerile de anul viitor. Este vorba si despre actiuni politice concrete, la obiect, si despre unele menite a imbunatati imaginea principalului partid de guvernamant.
CRONICA meciului Steaua - Twente 0-1 ' Ola, nu ole! Ola John Mai organizati si mai puternici, olandezii au controlat jocul si l-au castigat gratie unei executii de vis a lui Ola John.
google-analytics.com