Cautare

2735 de rezultate pentru "motive de oboseala cronica" (2.64 secunde)
Denumirea stiintifica a plantei Mentha provine de la Mintha, numele unei nimfe din mitologia greaca si romana, care a fost metamorfozata intr-o planta, ce ii poarta numele.
Sindromul privitului la calculator, cunoscut si sub numele Suprasolicitarea digitala a ochilor, este combinatia problemelor de ochi si vedere asociate cu utilizarea calculatoarelor si a altor dispozitive electronice. O lucrare de cercetare spune ca multe persoane petrec 10 sau mai multe ore pe zi privind aceste display-uri.
un gard, obosit si "obosit" fiind dupa o tura de noapte si o tura pe la un bar din cartierul in care locuia.
- 100g rosii cherry (Rosiile sunt o excelenta sursa de vitamina C si alti antioxidanti). - 100g mar rosu ( Merele pot sa asigure un aportmcrescut de vitamine si minerale benefice sanatatii organismului, cum ar fi:
In data de 29 ianuarie 2015, a fost adoptata in Franta legea cu privire la limitarea expunerii la undele electromagnetice (publicata oficial in 10 febr.
- tratarea durerilor osteomusculare si articulare (afectiuni de spate si de membre), - deblocarea articulatiilor intepenite, - cresterea mobilitatii si eliberarea tensiunilor musculare, - migrene, - sinuzita, - anxietate, - depresie, - stres, - recuperare post-operatorie, - disfunctii ale organelor interne, - imbunatatirea starii psiho-emotionale, - relaxeaza intregului organism, grabind procesele de vindecare fizica si emotionala.
De ce ne dor salele (Autor : ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Binecunoscutele dureri "de sale" (adica plasate in partea inferioara a spatelui), care uneori chiar ne incremenesc in pozitii mai mult sau mai putin caraghioase, sunt de obicei cauzele unor chinuitoare nopti albe si zile in care nu ne gasim locul.
Anual, in medie, aproape trei milioane de decese au printre cauze lipsa cronica de miscare Potrivit estimarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sedentarismul ocupa locul al patrulea intr-un top al fatorilor de risc de deces la nivel mondial.
Este o boala de vibratie joasa, ce se instaleaza in ani consumand insidios din forta vitala a pacientului. Initial apare dezechilibrul energetico-spiritual (frustrari, supresii de emotii si sentimente, etc.) ce deprima sistemul imunitar si permit mutatii celulare (anarhie) in viitor. ... Depinde foarte mult in vindecare de:
Limfomul non - Hodgkin Limfomul este o boala ce se manifesta prin oboseala cronica, infectii repetate, scaderea in greutate si inflamarea unuia sau a mai multor ganglioni. Exista doua tipuri de limfom: ... Ambele tipuri sunt forme de cancer ale sistemului limfatic.
Pacientii cu limfom - o forma de cancer care afecteaza sistemul limfatic - pot afla mai multe informatii despre aceasta afectiune din primul dictionar destinat lor, acum si in varianta online.
- stres, migrene, ameteli, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii, anxietate, atacuri de panica. ... tiroida, paratiroide (caderi de calciu), suprarenale, deficiente de crestere la copii, reglarea ciclului, tulburari de menopauza, osteoporoza, tulburari de metabolism, obezitate, diabet. ... hipo si hipertensiune, arterioscleroza, guta, sindromul mainilor si picioarelor reci, dureri de picioare.
In data de 25 septembrie, la Institutul Clinic Fundeni, a avut loc a doua serie de ateliere creative, destinate bolnavilor cu limfom. Pe parcursul evenimentului, pacientii cu limfom au realizat sub indrumarea lectorilor de la Fundatia Calea Victoriei, obiecte pictate, care pot fi ulterior donate.
Recent, a avut loc conferinta de ziua Internationala a Alimentatiei la Centrul Medical Neolife din Bucuresti.
Cu cat copilul creste mai mare cu atat creste probabilitatea de a se infesta cu paraziti intestinali-viermisori (helminti). Statistica ne spune ca la varsta de 1-3 ani, 80% dintre copiii ajung sa fie infestati de helminti.
Mariustuca.ro / Romanii considera ca bolile gastrointestinale sunt provocate de dieta dezechilirata si stresul (Autoare:
Magda Marincovici) Patru cesti de cafea zilnic ar fi cantitatea necesara pentru a indeparta riscul de scleroza in placi.
Magda Marincovici) Gura este departe de a fi un mediu steril. Ea adaposteste aproximativ 700 de varietati de bacterii. Potrivit unui studiu olandez, aparut in revista Microbiome, doua persoane care se saruta timp de 10 secunde fac un schimb de 80 de milioane de bacterii.
Magda Marincovici, una dintre cele mai talentate jurnaliste, atasata de multi ani de lumea medicala, a facut o vizita la Bella Medical Spa. Articolul integral pe www.mariustuca.ro La Paris, inalnesti la tot pasul un institut de beaute, institut de frumusete.
Paula Rotaru Boala celiaca sau intoleranta la gluten este o afectiune autoimuna declansata de ingestia de gluten (proteina din grau, secara si orz) la indivizi predispusi genetic. ... Consumul de gluten de catre persoanele intolerante duce la aparitia de leziuni la nivelul intestinului subtire, conditie numita enteropatie glutenica.
google-analytics.com