Cautare

2735 de rezultate pentru "motive de oboseala cronica" (2.73 secunde)
Dincolo de gustul bun, medicii recomanda consumul de porumb fiert ca pe un adevarat medicament natural de sezon care ajuta in lupta impotriva cancerului, tine bolile de inima la distanta, protejeaza vederea si sistemul osos si ajuta la memorie.
La Bucuresti, s-a desfasurat recent Forumul de Imuno-Stiinta din Europa Centrala si de Est, la care participa peste 200 de specialisti reumatologi din 14 tari, dintre care 21 de lectori de calibru international, sau, cum a spus conf.
Lupta cu cancerele de sange obtine astazi tot mai multe victorii, insa noile tratamente si abordarile medicale integrate au facut posibila schimbarea paradigmei, iar unele dintre cele 140 de tipuri de cancere de sange, altadata fatale, au astazi impactul unei boli cronice.
Izvor, nr.106, sector 5) va avea loc cursul Oanei Sorescu - Tehnici de eliberare emotionala.
Totodata barca mai poate avea rolul si de a va aduce la mal in deplina siguranta, unde puteti sa incepeti o viata noua, deci poate fi vazuta ca si salvatoare insa poate fi vazuta si ca o barca ratacitoare, care ne pierde in lume, depinde de sentimentul pe care vi-l da in vis.
- Ma numesc Iuliana Avadanei, sunt medic de medicina generala si detin competente in acupunctura si homeopatie. ... In anul 2002 am infiintat Centrul de Sanatate Medireflex, incercand astfel sa materializez planul privind sustinerea si promovarea altor genuri de terapii decat cele alopate.
Cronica Romana :
Nu numai tigarile si friptura de porc uzeaza motorul vietii. ... Corina Popa (numele e schimbat) e un model de persoana sanatoasa.. ... fumatorii, supraponderalii, hipertensivii sau bolnavii de diabet. ... se pare ca e vorba de un infarct. ... Tinand seama de varsta pacientei, 69 de ani, vasele de sange sunt ireprosabile.
Ochii rosii, de obicei nu dor si se datoreaza extinderii si dilatarii vaselor de sange din apropierea suprafetei ochiului. Cauze ale ochilor rosii Conjunctivita Conjunctivita este o inflamatie sau infectie a stratului de protectie care acopera partea din fata a ochiului.
Onicomicoza este o infectie micotica (ciuperca patogena umana) care apare atunci cand fungii invadeaza unghiile de la maini sau de la picioare, precum si pielea subiacenta (patul unghial).
Cronica Romana informeaza: ... Liderii din Modrogan, in frunte cu seful suprem de la Cotroceni, au continuat sa vorbeasca si la Conventia Nationala a PDL (nici nu se putea altfel!) despre modernizarea Romaniei, despre reformarea institutiilor, despre reducerea, in interesul statului, a cheltuielilor publice.
Cronica Romana informeaza: Criza de identitate (Autor:
Cronica Romana: De ce fugim de portocaliu ? ... Nu pot sa cred cate nuante de albastru, turcoaz, verde, verzui-albastrui sau bleumarin am reusit sa identific, de-a lungul drumurilor prin tara, pe multitudinea de afise electorale ale PDL-ului.
Reactia uluitoare la acuzatiile de crima! Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa. Il acuza la randul lui de ipocrizie.
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro:
Volumul de poezii Anotimpurile sufletului este structurat in 4 capitole: ... Rondeluri-capitol dedicat exclusiv rondelurilor si Evadare- capitol de poezii in vers alb. Pentru coperta acestui volum am colaborat cu artistul Vasile Aionesei care a realizat in creion grafica de coperta, un desen simbolic pentru continutul si titlul volumului.
Cronica evenimentului a aparut pe site-ul IN PANA LUI BOBOC. Puteti citi in continuare aceasta cronica, realizata de catre Cornel Marinescu. ... Vernisaj expozitie Dragobeti si Dragobete NOTA de INFORMARE!
Stopul cardio-respirator poate avea doua tipuri de cauze: Accidente acute, ce pot fi produse de:
Ziua Mondiala a Astmului, marcata anul acesta pe 7 mai, se organizeaza anual in intreaga lume, in scopul cresterii nivelului de control asupra astmului.
Psoriazisul este o boala cronica inflamatoare a pielii, ale carei cauze sunt necunoscute.
google-analytics.com