Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (3.98 secunde)
"Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START" a fost lansat odata cu publicarea deciziei de aprobare a sa de catre presedintele Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, in Monitorul Oficial din ziua de 19 iunie a.
Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca obligativitatea incheierii politei are ca termen limita 15 iulie 2011, interpretand ca primul an de aplicare deja a expirat, desi populatia devenea obligata sa incheie polite abia dupa adoptarea normelor, care au fost publicate in Monitorul Oficial abia in 6 mai 2011, potrivit Mediafax.
Inca nu m-am dus la birou pentru ca nu a aparut in Monitorul Oficial numirea mea. ... Din momentul publicarii numirii mele in Monitorul Oficial, o sa fac parte din aceasta presa, intr-un fel.
Din pacate, monitorul nu poate fi folosit fara drivere si astfel se face imposibila utilizarea sa la instalarea sistemului de operare sau la configurarea optiunilor din BIOS. Dupa instalarea driverelor, in Device Manager va aparea o placa grafica virtuala si monitorul ca periferic removeable.
Tehnologic vorbind, este nevoie de aplicatii speciale pentru crearea imaginilor 3D, dar monitorul poate functiona si ca unul normal. Conectarea la calculator se face prin port DVI, intalnit la majoritatea placilor video, iar monitorul se prezinta in format standard 4:3.
Din fericire, exista cateva tructuri simple cu ajutorul carora poti diminua efectele negative ale orelor petrecute la calculator, plecand de la pozitia pe care trebuie sa o ai la birou si pana la distanta optima la care trebuie sa pui monitorul.
Din fericire, exista cateva tructuri simple cu ajutorul carora poti diminua efectele negative ale orelor petrecute la calculator, plecand de la pozitia pe care trebuie sa o ai la birou si pana la distanta optima la care trebuie sa pui monitorul.
546/2002 privind gratierea si procedura acordarii gratierii, publicata in Monitorul oficial in 16 noiembrie 2002. ... Decretul de gratiere se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
pe monitorul operatorului apare numarul postului telefonic de unde este apelat sistemul. ... pe monitorul operatorului apar adresa apelantului, locul de unde acesta suna si o serie de informatii suplimentare necesare pentru a exploata toate resursele in vederea gasirii solutiei optime pentru a ajunge in timp util la locul incidentului.
Guvernul a aprobat o hotarare privind trecerea unei parti din Palatul Parlamentului in administrarea Ministerului Justitiei Guvernul a aprobat transmiterea a unei parti din Palatul Parlamentului din administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) in cea a Ministerului Justitiei, potrivit unei hotarari a Executivului publicata marti in Monitorul Oficial.
Cind am intrebat-o de ce a sunat la Monitorul mi-a replicat imediat: ... Pina atunci insa, te suna cineva la noua seara la redactie si te intreaba cite in luna si-n stele, pentru ca lucrezi la Monitorul si trebuie sa le stii pe toate.
Iar ziaristii, cel putin cei de la Monitorul, si-au facut meseria, nu s-au apucat sa scrie povesti, doar au relatat amanuntit ce au vazut.
Daca se raporteaza vinzarile la populatia zonei unde se vinde ziarul, Monitorul de Botosani trece pe primul loc din tara. ... Pentru ca sintem "Monitorul de Botosani " nu staruri.
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii". ... Cu un format tabloid, "Monitorul de Galati" s-a pliat rapid pe ceea ce dorea in acel moment cititorul:
Administratiile financiare vor recalculataxa pe poluare auto din nou pentru dosarele analizate luni, dupa noua formula, pentru ca ordonanta a intrat in vigoare la data publicarii ei in Monitorul Oficial.
203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr.
O noua lege care ii va afecta pe toti a aparut in Monitorul Oficial, efectele acesteia intrand in vigoare pe 20 mai, potrivit bugetul.ro.
Dupa publicarea decretului in Monitorul Oficial incep sa curga cele zece zile in care Calin Popescu Tariceanu trebuie sa formeze guvernul pentru a-l prezenta apoi in fata Parlamentului.
“Cartulie“ viu colorata La final de mandat a fost tiparita de catre Regia Autonoma Monitorul Oficial o “cartulie“ de 208 pagini, viu colorata, care prezinta activitatea Camerei Deputatilor in legislatura 2000-2004.
Cu toate ca legea privind Politia comunitara a fost adoptata si publicata in Monitorul Oficial de mai bine de doua luni, infiintarea acestei structuri este inca incerta.
google-analytics.com