Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (3.87 secunde)
Tevarii, citati de “Monitorul de Neamt“, sustin ca “este de-a dreptul caraghioasa aceasta prevedere, cu atat mai mult cu cat salariatii se intreaba daca patronul are un angajat care sa contabilizeze injuraturile pe care si le adreseaza intre ei“.
Cazul a fost facut public de "Monitorul ", a urmat ancheta, a fost stabilita vinovatia, dar putini dintre cei inselati si-au recuperat banii. Anul trecut, "Monitorul " a mai facut public un caz, al unui magazin de bijuterii care a fost spart de niste tineri.
Licitatii anuntate in “Monitorul Oficial“ Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a propus ca Legea achizitiilor publice sa fie modificata in vederea instituirii unui regim special pentru contractele de publicitate platite de catre institutii, regii si companii nationale.
“S-a facut“, a spus guvernatorul, iar celor care nu sunt lamuriti pe deplin Isarescu le-a recomandat sa se uite in “Monitorul Oficial“...
“Probabil ca banca centrala va definitiva normele in citeva zile si urmeaza sa le publice in Monitorul oficial, urmind ca aplicarea lor sa se faca dupa 30 de zile de la publicarea in Monitorul oficial, deci parerea mea vom avea noile norme nu inainte de 1 septembrie, a afirmat Ghetea.
Legea privind finantarea unor cheltuieli de sanatate, supranumita taxa pe viciu, a aparut in Monitorul Oficial pe 28 aprilie si urma sa intre in vigoare incepand de luni.
Dar acest lucru trebuie hotarat in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) firmei, apoi decizia se comunica ORC si se publica in Monitorul Oficial.
A intrat in vigoare de la data inregistrarii, adica de la 1 aprilie 2006, dar, deoarece a fost publicat in Monitorul Oficial pe 3 mai, functionarii Inspectoratului Teritorial de Munca au aflat de el abia zilele trecute.
Codul Fiscal a ajuns la Monitorul Oficial intr-o forma gresita. Potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor, documentul, aparut recent in Monitorul Oficial, prezinta erori privind regimul de impozitare a microintreprinderilor.
Odata cu publicarea in Monitorul Oficial a noului Cod Fiscal s-au clarificat unele aspecte legate de taxele pentru autoturisme.
Statul roman devine astfel proprietar unic al acestei societati, pe care o va scoate la privatizare, imediat dupa publicarea ordonantei in Monitorul Oficial, a anuntat premierul Calin Popescu Tariceanu.
Prin Hotararea de Guvern 1343 publicata in Monitorul Oficial numarul 778/16 noiembrie a.c., Guvernul a aprobat infiintarea perdelelor forestiere de protectie a campului in judetele Constanta, Tulcea si Ilfov.
Hotarârea guvernului privind subventia de un leu pe litrul de motorina a început sa produca efecte în Dolj, desi nu a aparut înca în Monitorul Oficial.
65 din 1994, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.13 din 2008, precum si a prevederilor din Hotarirea Consiliului Superior nr. 115 publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.
Forma finala a regulamentului referitor la creditarea populatiei va fi publicata in Monitorul Oficial pana la sfarsitul acestei saptamani sau, cel tarziu, la inceputul saptamanii viitoare, insa nu sunt excluse, pana atunci, completari aduse principiilor de baza ale acestuia, spun reprezentantii BNR.
Alte detalii din noile reglementari ale BNR nu au fost înca date publicitatii, ci documentul va fi publicat în Monitorul Oficial la începutul saptamânii.
Actul normativ se lasa asteptat de cateva saptamani, iar ieri cei de la Avioane SA asteptau publicarea sa in Monitorul Oficial.
Daca un agent economic nou apare in cateva zile, radierea voluntara, de exemplu, se poate face si in interval de doua luni si are efect asupra clientilor (tertilor) dupa 30 de zile de la publicatea in Monitorul Oficial (MO).
2009, publicat in Monitorul Oficial nr. ... OTIMMC demareaza implementarea programului in termen de 10 zile lucratoare de la data publicarii acestuia in Monitorul Oficial al Romaniei.
Un act normativ care va fi publicat zilele urmatoare in Monitorul Oficial obliga persoanele fizice care isi cumpara un autoturism din spatiul intracomunitar sa plateasca inca o data taxa pe valoarea adaugata (TVA) si catre statul roman, a anuntat, zilele trecute, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar.
google-analytics.com