Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (4.05 secunde)
1224/2006 aparuta in Monitorul Oficial, Ciobotea vrea sa ajunga cu revendicarile sale chiar si la CEDO, pentru ca, daca justitia romaneasca nu-i obliga pe membrii comisiei si pe prefectul Giugea sa-i dea calificativul "foarte bine", forumurile internationale o vor face.
Potrivit reprezentantilor Guvernului, rectificarile propuse se refera, in primul rand, la modificarea titlului ordonantei si la publicarea, in "Monitorul Oficial" a numelui ofiterilor de Securitate deconspirati.
Deciziile vor intra in vigoare la data publicarii in "Monitorul Oficial" al Romaniei. Razvan Orasanu a fost anuntat de premierul Tariceanu, in sedinta de guvern de miercuri, ca va fi inlocuit in functia de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului de catre Atanasiu.
Nu avem prea multi donatori, iar lista cu ei o sa o publicam in Monitorul Oficial. O sa mai facem de sarbatori niste actiuni cu cadorui si o sa ne concentram sa mai strangem ceva bani", a precizat Gabriel Sanda.
Rezultatele au fost anuntate direct prin publicarea in Monitorul Oficial de pe 18 octombrie 2006. Printre clienti, numai nume unul si unul.
Masura este reglementata prin ordinul ministrului finantelor publice nr. 200/22 noiembrie 2006, ce urmeaza sa fie publicat in curand in Monitorul Oficial.
Insa, potrivit datelor oferite de Nicusor Constantinescu procurorilor anticoruptie, pe 29 octombrie 2001 Monitorul Oficial publica un anunt de licitatie pentru servicii de consultanta tehnica, platit cu pana la 400.000 euro, potrivit HCJ mentionate, plus alte 400.000 euro reprezentand onorariu de succes, care nu apare in hotararea CJC.
Articolul 157 alineatul 2 din Regulamentul Senatului prevede ca motiunile simple adoptate de Senat se publica in "Monitorul Oficial", partea I si sunt obligatorii pentru Guvern si membrii sai, precum si pentru celelalte persoane vizate.
2 din Regulamentul Senatului prevede ca motiunile simple adoptate de Senat se publica in Monitorul Oficial Partea I si sunt obligatorii pentru Guvern si membrii sai, precum si pentru celelalte persoane vizate.
Vinerea trecuta a aparut o noua ordonanta de guvern, publicata luni in Monitorul Oficial, care a modificat tipul formularelor. Acum trebuie sa renuntam la semnaturile deja strinse si sa mai batem o data la usile oamenilor.
Transferul a trecut chiar si peste capul prefectului de Dolj, Nicolae Giugea, care a aflat despre acesta abia cand si-a aruncat ochii peste Monitorul Oficial in care a aparut tranzactia, facuta, din spusele acestuia, "pe filiera liberala".
PLD solicita obligarea BEC, potrivit legii, la aducerea la cunostinta publica, prin publicare in "Monitorul Oficial" al Romaniei, a semnului electoral al PLD.
Mircea Gheordunescu isi va incheia misiunea in termen de cel mult 90 de zile de la publicarea hotararii in "Monitorul Oficial".
El a aratat ca au existat mai multe hotarari de guvern, publicate in "Monitorul Oficial", privind data alegerilor. Gestionarea listelor electorale permanente este atributul primarilor, MAI avand rolul sa actualizeze aceste liste.
Prevederile legale spun ca, dupa ce hotararea Curtii de Apel in cazul unui demnitar este publicata in "Monitorul Oficial", CNSAS este obligat sa confrunte textul deciziei magistratilor cu cel al declaratiei pe propria raspundere data de parlamentarul in cauza.
Tot ieri, presedintele CNSAS, Claudiu Secasiu, a anuntat ca va sesiza Parchetul in cazul Musca imediat ce decizia Curtii de Apel Bucuresti va fi publicata in Monitorul Oficial.
Ei nu au publicat toate donatiile primite in Monitorul Oficial, astfel ca, la finalul anului electoral 2004, sumele inscrise in bilantul contabil erau cu 20 de miliarde de lei vechi mai mari decat cele declarate.
Ii solicitam premierului sa ramana solidar si consecvent cu propriile acte semnate si publicate in Monitorul Oficial. Sunt partide care se intrec sa ceara iesirea PD de la guvernare.
Intr-un comunicat de presa, guvernul a anuntat ieri ca ordonanta de urgenta privind amanarea euroalegerilor va fi trimisa la Monitorul Oficial doar sub semnatura premierului si contrasemnatura presedintelui Autoritatii Electorale Permanente Basescu:
Voi astepta sa fie publicata in Monitorul Oficial decizia premierului de inlocuire a mea. Imediat dupa ce se va intimpla acest lucru voi pleca din Ministerul Administratiei.
google-analytics.com