Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (7.80 secunde)
Ceremonia de investire va avea loc la Palatul Cotroceni, joi 5 aprilie a.c., ora 18.00, dupa publicarea decretului in Monitorul Oficial", se arata in comunicatul Presedintiei.
Sedinta comuna a celor doua Camere, in care se va discuta si supune la vot suspendarea lui Traian Basescu, va avea loc la 24 de ore dupa ce motivatia Curtii Constitutionale privind punctul de vedere exprimat in urma dezbaterilor asupra Raportului Voiculescu va fi publicata in Monitorul Oficial, lucru care nu s-a intimplat.
Hotararea Parlamentului privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu a fost publicata in Monitorul Oficial, dar nu a ajuns inca la Curtea Constitutionala.
Aceasta va prezenta Parlamentului un raport cu privire la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului si confirmarea rezultatelor acestuia. Rezultatele vor fi publicate in "Monitorul Oficial".
Nicolae se crede vinat pentru greselile sale In interventia sa din timpul sedintei Organizatiei Municipale, Dumitru Nicolae a tinut sa evidentieze delegatilor succesele din ultimii doi ani ai mandatului sau in fruntea organizatiei, dar a vrut sa reamintesca si atacurile din mass media, primarul referindu-se probabil si la "Monitorul de Galati", publicatia care in ultima saptamina v-a prezentat modul in care acesta a incredintat, fara licitatie, un teren evaluat la cinci milioane de euro.
Dumitru Nicolae a reusit sa se evidentieze atunci cind i-a acuzat pe ziaristii de la "Monitorul de Galati" ca distrug parcurile din oras pentru a putea arunca vina in circa primarului.
Hotararea Parlamentului privind numirea lui Alexandru Sassu ca director general interimar al TVR, care a fost trimisa la Monitorul Oficial, contine mentiunea ca acesta asigura si interimatul Consiliului de Administratie (CA) fara ca aceasta functie sa fi fost dezbatuta joi in Parlament.
El va solicita instantei sa constate "nulitatea absoluta" a transferului, fiindca respectivul contract de vanzare-cumparare desavarseste o frauda la lege, firma cumparatoare fiind inregistrata in Registrul Comertului cu doua saptamani inainte de publicarea in "Monitorul Oficial" a OUG 3/2007 si are un capital social de 200 de lei.
astazi) ar trebui sa fie in Monitorul Oficial", a declarat presedintele de la Palatul Cotroceni. Acesta a explicat si motivele care au stat la baza deciziei sale:
Strangerea semnaturilor este facuta de PIN in conditiile in care, pana la aparitia in Monitorul Oficial a hotararii privind stabilirea datei alegerilor, liderul Cosmin Gusa nu se edificase daca partidul sau poate sau nu sa se inscrie in cursa electorala.
Potrivit lui Boc, din punct de vedere juridic, ordonantele de urgenta 24 si 25 din 2007, referitoare la restructurarea Guvernului si a aparatului Cabinetului, respinse marti de Senat, produc efecte pana la publicarea lor in Monitorul Oficial, respectiv pana la expirarea termenului de 3 zile pentru ca o lege sa intre in vigoare.
Prevederile legii vor intra in vigoare la 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial.
La scurt timp, presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire la conducerea Ministerului de Externe a lui Lazar Comanescu si a trimis decretul la Monitorul Oficial.
Dar nu este imposibil, o demonstreaza atatea exemple tiparite si in Monitorul Oficial. De aceea, de cateva zile, prin targ umbla zvonul cum ca subprefectul Adrian Nicolaescu ar putea fi schimbat, in timp ce acesta habar nu are despre ce poate fi vorba.
Marinescu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca legea amintita a fost publicata in Monitorul Oficial pe 15 ianuarie si ca, desi in acest interval au fost organizate mitinguri pentru sensibilizarea factorilor de decizie, Guvernul nu a elaborat normele necesare.
Noi va trebui sa denumim, oficial, strazile, sa apara in Monitorul Oficial si sa ii chemam pe oameni pentru eliberarea de noi autorizatii pentru cladirile pe care deja le construiesc in Agigea", a mai aratat Cristian Carjaliu.
Conform situatiei veniturilor si cheltuielilor partidelor in campania pentru alegerile locale din luna iunie, publicata de Autoritatea electorala Permanenta in Monitorul Oficial, PNL a inregistrat venituri de 17.818.520, 83 lei, iar cheltuielile au fost de 18.542.125,04 lei, liberalii inregistrand un deficit de peste 700.000 de lei si cheltuieli angajate restante de 3.238.607, 83 lei.
Potrivit legii privind alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului, "aducerea la cunostinta publica a datei alegerilor se face cu cel putin 90 de zile inainte de ziua votarii prin publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, a hotararii Guvernului privind data alegerilor".
Prezentarea presedintelui Consiliului Judetului, Eugen Chebac, a incheiat astazi rubrica "I-am votat, ne promit, sa vedem ce vor face", in care a fost prezentat fiecare consilier judetean in parte si care a fost gazduita zilnic de "Monitorul de Galati", timp de mai bine de o luna si jumatate.
Proiectul de lege a fost adoptat si de Senat si intra in vigoare la 120 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial.
google-analytics.com