Cautare

187 de rezultate pentru "medieval bistro medias" (5.46 secunde)
Un consortiu format din companiile Credit Suisse First Boston (CSFB), Linklaters si FRAI a castigat procesul de selectie a consultantului statului pentru privatizarea Romgaz Medias, a declarat ieri ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres.
Referitor la privatizarea Romgaz Medias, Seres a precizat ca a fost ales consultantul si intr-un termen cit se poate de scurt va fi demarat procesul de privatizare.
cate unul la Valenii de Munte, Buzau si Medias, iar la Bucuresti sunt doua fabrici de acest gen, a mai precizat Pietta.
Asa cum a aratat cotidianul "Replica" de Constanta inca din data de 26 septembrie a.c., Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Medias- Regionala Constanta se fereste cu disperare sa aduca la cunostinta oamenilor faptul ca proprietarii terenurilor traversate de conductele de gaz au si ei un cuvant de spus.
Compania de transport de gaze naturale Transgaz Medias va ceda Gaz de France (GDF) o parte din participatia sa la firma care va realiza proiectul Nabucco, compania franceza urmand sa detina cote egale cu ceilalti actionari, anunta Mediafax.
In februarie 2007, grupul a preluat, prin intermediul diviziei Gaz de France International, un pachet de actiuni reprezentand 65% din capitalul social al Amgaz Medias.
La randul lor, reprezentantii producatorului de gaze Romgaz Medias au afirmat ca autoritatile nu au contactat firma, de la sfarsitul anului trecut, pentru discutii pe aceasta tema.Si Petrom, Distrigaz Sud si Romgaz au sustinut in mai multe randuri ca vor sa participe la constituirea fondului.
Operatorul national de transport al gazelor naturale, Transgaz Medias, vrea sa contracteze, prin licitatie deschisa, lucrari de executie si instalare a unei conducte de transport a gazelor naturale pe traseul Negru Voda- Techirghiol.
Toti investitorii asteapta lansarea ofertei TRANSGAZ Medias. Oferta publica initiala la aceasta societate se va desfasura în perioada 26 noiembrie - 7 decembrie, pretul de subscriere fiind de 191,91 lei/actiune.
TRANSGAZ Medias a lansat luni oferta publica initiala pentru un pachet de 10% din actiunile societatii, perioada de subscriere urmând sa se încheie pe 7 decembrie.
TRANSGAZ Medias a lansat luni oferta publica initiala pentru un pachet de 10% din actiunile societatii, perioada de subscriere urmând sa se încheie pe 7 decembrie.
TRANSGAZ Medias a lansat luni oferta publica initiala pentru un pachet de 10% din actiunile societatii, perioada de subscriere urmând sa se încheie pe 7 decembrie.
Directorul general al transportatorului de gaze detinut de stat Transgaz Medias, Ioan Rusu, spune in acest sens, ca exista intentia de a stabili colaborari cu parteneri regionali, dar discutiile se afla intr-un stadiu premergator.
Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias va incheia in cateva saptamani acorduri cu companii straine pentru concesionarea de perimetre de explorare de gaze in Polonia si Slovacia, a declarat pentru Mediafax directorul general adjunct al companiei de stat, Lucian Stancu.
Ramnicu-Valcea, Oradea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor, se arata intr-un comunicat al companiei.
In prezent, reteaua SPAR detine in Romania supermarket-uri in Arad, Resita, Deva, Odorheiu-Secuiesc, Alba Iulia (3 magazine), Targu-Mures, Hateg, Medias, Ramnicu-Valcea, Orsova, Sfantu-Gheorghe, Petrosani, investitia pana in prezent depasind 23 milioane de euro.
Probleme cu Bulgaria au fost unul dintre motivele unor discutii purtate vineri de seful Gazprom, Alexei Miller, cu ambasadorul bulgar in Rusia, cu Ioan Rusu, directorul general al Transgaz Medias, operatorul retelei de gazoducte din Romania, si cu Francisc Toth, directorul general al companiei de stat Romgaz, au declarat surse apropiate intalnirii.
Dupa cum se stie, în sedinta AGA din 29 august, actionarii au decis, cu o majoritate de 62% din numarul de voturi valabil exprimate, mentinerea lui Dinel Staicu la cârma SIF Oltenia, în ciuda trimiterii sale în judecata de catre DNA, în cazul fraudelor de la BIR si Transgaz Medias.
Petrom este singurul producator de petrol din Romania, iar alaturi de compania de stat Romgaz Medias asigura circa doua treimi din necesarul anual de gaze naturale, de circa 18 miliarde metri cubi.
"Importurile de gaze sunt in continuare mai mici cu 30%, la fel cum am anuntat ca vor fi pana in 11 ianuarie", a declarat, luni, directorul general al Transgaz Medias, Ioan Rusu.
google-analytics.com