Cautare

187 de rezultate pentru "medieval bistro medias" (6.16 secunde)
"Ceremonia de la Bastionul Croitorilor, un loc istoric, medieval, a fost una de tinuta. Atmosfera a fost destinsa si ne-am simtit excelent.
Literele logo-ului Google se afla pe turnurile unui castel medieval. Eugene Viollet-le-Duc a fost un arhitect francez renumit mai ales pentru restaurarea edificiilor medievale.
CHISINAU • Pentru a marca Ziua Culturii Nationale, Institutul Cultural Roman "Mihai Eminescu" din Chisinau, in colaborare cu Ambasada Romaniei in Republica Moldova, organizeaza conferinta "Medieval si modern in Cultura Romana", ce se va desfasura sub forma unui dialog dintre istoricul Andrei Esanu, membru al Academiei de Stiinte a Moldovei si membru de onoare al Academiei Romane, si istoricul Petre Guran, directorul ICR Chisinau.
Restaurantul medieval King’s Stone, impreuna cu Ad Hoc, sarbatoreste intreaga zi ca la Dublin! Dupa amiaza este dedicata paradei oficiale, iar seara unei petreceri de pomina.
Prinsi in interiorul traditionalismului si cutumelor religioase, artizani indieni redau in forma decorativa imagini cu iz medieval ale zeitatilor si pseudozeitatilor hinduse si budiste in diferite ipostaze legendare, adesea pictate in culori vi, foarte calde (portocaliu, galben, verde, rosu..).
In decor medieval, bunatatile iti lasa gura apa, iar tarabele n-au etichete de carton. Aici nu se cauta cazare cu mic dejun inclus.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Basmul cu Frumoasa adormita Craco, un oras medieval parasit din Italia, este cunoscut ca unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, fiind folosit adesea ca locatie de filmare pentru numeroase pelicule.
Cei doi soti participa la multe targuri traditionale organizate in tara, de exemplu la Sighisoara - la Festivalul Medieval.
Cei doi soti participa la multe targuri traditionale organizate in tara, de exemplu la Sighisoara - la Festivalul Medieval. Tinuta barbateasca Tinuta barbateasca este compusa din:
Teddy si-a imaginat ca se afla intr-un castel din alte timpuri Lui Teddy i-au placut atat mancarea, cat si camerele si si-a imaginat ca se afla intr-un castel medieval in care el era cavaler.
Expozitia incearca sa puna in valoare atat importanta istorica a acestor piese, cat si reteaua de legaturi sociale care au contribuit la crearea si valorificarea lor.Interesul Frantei pentru capodoperele artei vechi romanesti a fost stimulat de primele participari ale Romaniei la Expozitiile Universale in secolul al XIX-lea de la Paris (1867 si 1900), dar si in urma organizarii la Bucuresti, in 1924, a celui dintai Congres international de studii bizantine, eveniment care a generat o intensa preocupare a savantilor lumii pentru patrimoniul medieval din Romania.
Interioarele ce folosesc aceste piese de mobilier atrag prin farmecul natural al lemnului de tec, taiat pe alocuri de insertii metalice ce dau mobilierului, pe langa aroma rustica, un aspect medieval aparte.
Celebrari ale acestei sarbatori nu au fost consemnate nicaieri, doar poetul medieval Geoffrey Chaucer scria, pe la 1375, in Parliament of Foules despre aceasta zi ca fiind ziua in care orice pasare isi alege perechea, mentioneaza www.stvalentinesday.org.
Cei doi soti participa la multe targuri traditionale organizate in tara, de exemplu la Sighisoara - la Festivalul Medieval. Mai multe detalii despre ce fac cei doi soti si pentru comenzi gasiti pe pagina de facebook artapentrusuflet.ro.
Cei doi soti participa la multe targuri traditionale organizate in tara, de exemplu la Sighisoara - la Festivalul Medieval. Mai multe detalii despre ce fac cei doi soti si pentru comenzi gasiti pe pagina de facebook artapentrusuflet.ro.
comedie romantica, romantism medieval si fictiune erotica. Cea mai citita scriitoare spaniola! - afirma Huffington Post. Seria de romane Cere-mi ce vrei!
comedie romantica, romantism medieval si fictiune erotica. Seria de romane Cere-mi ce vrei! spune povestea unei iubiri cu nabadai, intre Eric Zimmerman, un om de afaceri german, si Judith, o tanara pe care o cunoaste in Spania, unde se muta pentru a prelua conducerea unei companii.
In ultimii patru ani, chinuiti de un cancer la colon, a trait intr-un hotel din Salerno, in Italia, dar si aici si-a petrecut timpul pe strazi. Cu haina sa neagra si palaria neagra arata ca un un calugar medieval.
Eu ador orasul si sunt mandra ca acest oras medieval a devenit o destinatie aleasa de un numar din ce in ce mai mare de oameni.
"Orasul medieval", Templul lui Apollo, Acropolele din Rhodos, Palatul Marelui Maestru al Cavalerilor de Rhodos. Rasfata-ti ochii cu influentele turcesti, alinta-te pe plaje de vis si mananca cele mai gustoase preparate locale.
google-analytics.com