Cautare

187 de rezultate pentru "medieval bistro medias" (2.69 secunde)
Piteiu a fost, pana la numirea ca director general al Romgaz, seful directiei de exploatare din companie. Piteiu, fost deputat PDL, a ocupat si functia de director general adjunct al producatorului de gaze din Medias.
Producatorul de gaze Romgaz Medias si compania britanica Aurelian Oil&Gas vor semna miercuri un contract de explorari in Polonia, a declarat directorul general al companiei de stat, Marcel Piteiu.
El a adaugat ca Transgaz va prezenta oficialilor Gazprom date tehnice, economice si infomatii despre legislatia romaneasca cu privire la posibilitatea tranzitarii teritoriului romanesc a gazoductului South Stream. Aceste date au fost cerute anul trecut companiei de transport al gazelor din Medias de catre Gazprom.
Adriean Videanu a participat, joi, la Medias la aniversarea a 100 de ani a Romgaz. Astfel, in luna aprilie a anului 1909, la Sarmasel, judetul Mures, a fost facuta prima descoperire de gaze naturale libere din Romania.
"In prezent, ne pregatim sa emitem certificatul de urbanism pentru studiul cerut de Transgaz Medias, cei care urmeaza sa realizeze aceasta conducta de gaze.
Mai multe companii din Canada, Marea Britanie si SUA, dar si companii romanesti, precum Romgaz Medias sau Petrom sunt interesate de 30.
Proiectul Nabucco, proiectat sa transporte circa 31 miliarde metri cubi de gaze naturale pe an din regiunea Caspica si Asia Centrala catre Europa, este dezvoltat de un consortiu la care participa sase companii, cinci din partea statelor de tranzit si un partener strategic german, respectiv Transgaz Medias, Botas (Turcia), OMV (Austria, actionarul majoritar al Petrom), MOL (Ungaria), Bulgargaz (Bulgaria) si RWE (Germania).
Totodata, Staicu este acuzat de procurorii DNA intr-un alt dosar ca ar fi prejudiciat Transgaz Medias cu 11,3 milioane de euro.
Forest Oil este patronata in acte de Georgeta Felcher, administrator la BMO Oltenia si la firma care patroneaza BDJ SA - societate controversata, prin care Staicu a fost implicat in scandalul fraudarii Transgaz Medias cu 11,3 milioane de euro.
Romgaz a facut profit de 70 milioane de €uro vanzand gazele mai scump Romgaz Medias, una dintre cele mai valoroase companii detinute de stat, a inregistrat in primele trei luni ale acestui an un profit net de 298,7 mil.
Dinel Nutu se afla in inchisoare din aprilie 2011, el fiind condamnat la sapte ani de puscarie pentru complicitate la abuz in serviciu in dosarul Transgaz Medias.
Roman, Suceava, Sibiu, Oradea, Buzau, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Piatra Neamt, Vaslui, Timisoara, Reghin, Medias, Bistrita, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Botosani, Giurgiu, Odorheiu Secuiesc, Sighetul Marmatiei, Ramnicu Valcea, Galati, Constanta, Alba Iulia si Campina.
Takko este prezent in Romania in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes si Medgidia.
Takko este prezent in Romania in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Petrosani si Sfantu Gheorghe.
In acest moment, Takko are magazine in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Sfantu Gheorghe si Petrosani Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, Takko Fashion Romania a raportat pentru 2013 o cifra de afaceri de 125,25 milioane lei (28,3 milioane euro), in crestere cu 7,5% comparativ cu anul anterior.
Egalul CFR-ului de la Medias le-ar permite elevilor lui Stan sa se apropie la 5 puncte de ardeleni si la 6 de Dinamo, care a remizat, 1-1, la Targu Jiu.
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
In aceasta etapa se stabileste si adversara oltenilor din play-off, BC Timisoara sau Gaz Metan Medias. "Leii din Banat"
Dinamo s-a calificat in finala cu Rapid Dinamo s-a calificat in finala Cupei Romaniei, desi a pierdut meciul de la Medias, scor 1-2 cu Gaz Metan, in mansa a doua din semifinalele competitiei.
Returul celei de-a doua semifinale se va disputa joi de la 21:30, intre Gaz Metan Medias si Dinamo. In tur, bucurestenii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu.
google-analytics.com