Cautare

187 de rezultate pentru "medieval bistro medias" (2.98 secunde)
Cu toate ca si-a facut aparitia acum câteva luni, Oxygen Bistro a reusit sa se impuna repede pe piata craioveana de profil.
Cu toate ca si-a facut aparitia acum câteva luni, Oxygen Bistro a reusit sa se impuna repede pe piata craioveana de profil.
Burger Van - facebook.com/burgervanbucuresti Bistro de l'Arte - Brasov - facebook.com/bistro.delarte Burger Bar - facebook.com/BurgerBarRomania Burger House - Cluj - facebook.com/BurgerHouseRomania Circus Pub - facebook.com/circuspub.ro Container - facebook.com/www.foodcontainer.ro Furgoneta - facebook.com/furgoneta Combo Diner din Grand Combo - https://www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex/ Grivita Pub & Grill - facebook.com/GrivitaPubAndGrill Hard Rock Cafe - facebook.com/hardrockcafebucharest La Strada Bistro - Timisoara - facebook.com/lastradatm Modelier - facebook.com/MODELiERBAR Norma lui Sissoko - facebook.com/restaurantNORMA Old Brick Pub - facebook.com/OldBrickPub/ Oro Toro - facebook.com/orotorobyosho Sky Bar - facebook.com/SkyBarRo/ Urban Burger - facebook.com/UrbanBurgerBucuresti Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BURGERFEST 2016:
Nasu’ contra finu’ Capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, ii va da replica luni nasului sau, Ciprian Petre, mijlocasul echipei Gaz Metan Medias. Pintilii nu tine cont, insa, de relatiile de familie si vrea sa obtina puncte de la Medias.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au plecat ieri la Medias pentru partida de astazi cu Gaz Metan, fara capitanul Branislav Tomic. ... Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.
AGERPRES / Proiectie de filme frantuzesti din selectia Festivalului NexT, de Ziua Frantei Scurtmetraje frantuzesti, ce au fost incluse in selectia Festivalului International de Film NexT in ultimii doi ani, vor fi proiectate marti, de Ziua Frantei, la Bistro "Chez Elvire" din Bucuresti, informeaza organizatorii.
Bistro de l'Arte - Brasov - facebook.com/bistro.delarte 3. ... La Strada Bistro - Timisoara - facebook.com/lastradatm 12.
editura Litera, Magiunul de Topoloveni, Aida Bistro, Beauty Gate Studio, dr. ... Evenimentul a avut loc la Aida Bistro, Partenerii evenimentului: Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY GATE STUDIO, Editura Litera Parteneri media:
Geoana si-a inceput vizita la Medias cu o intalnire cu directorul general al Transgaz, Ioan Rusu la sediul societatii, dupa care seful social-democratilor s-a deplasat la sediul Primariei Medias, unde s-a intalnit cu viceprimarul Mediasului, Teodor Neamtu si consilierii locali.
"Kljajevic a avut o accidentare stupida joi seara la antrenament, dar va juca in partida cu Medias", a explicat Nikolic. ... Slobodan Nikolic spera sa se rezolve aceasta problema pana la jocul cu Gaz Metan Medias, de sambata, aproape decisiv pentru accederea in play-off.
A doua oara in play-off Gorjenii si-ar fi dorit BC Timisoara in play-off, insa vor avea parte de un adversar mult mai incomod, Gaz Metan Medias. ... Gaz Metan a castigat ambele dispute cu Energia din sezonul regulat, 104-91, la Medias, si 85-79, la Targu Jiu.
Panduru a incercat sa gaseasca si parti bune in tabara celor de la Medias, dar nu observat prea multe lucruri pozitive. El i-a sfatuit pe fotbalistii de la Medias sa se apuce de facultate, pentru a putea avea un viitor mai bun.
Sexi-barmanita de la Bistro Ateneu Pedelista Anca-Cristina Zevedei a fost numita de Mihai Seitan, zilele trecute, director interimar al AMPOSDRU, autoritatea de management aflata in parohia ministerului Muncii care gestioneaza fonduri europene pentru resurse in valoare de 4,2 miliarde de euro.
Evenimentul va avea loc pe 17 Noiembrie, la ora 17.00, la Aida Bistro, Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru si va asteptam cu drag! ... Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY GATE STUDIO, Editura Litera.
Va asteptam luni, pe 16 decembrie, la ora 18.30, la Suento by gram Bistro, din strada Toamnei nr. ... Evenimentul va avea loc luni, 16 decembrie 2019, la ora 18.30, la Suento by gram Bistro, strada Toamnei nr.
Juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras si Marius Tudosiei a decis care este cel mai bun burger prezentat de restaurantele participante, anume Burger Bar (Bucuresti) , Burger Box (Bucuresti) , Burger Van (Bucuresti) , Bistro de l'Arte (Brasov), Grand Combo (Bucuresti), Ludic(Bucuresti), Modelier (Bucuresti), Old Brick Pub (Bucuresti), Sky Bar (Bucuresti) Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BURGERFEST:
Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis; ... Magiunul de Topoloveni, Aida Bistro.
La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro.
Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, director de vanzari Biogenis-banca de celule stem; ... banca de celule stem Biogenis, Sanador, Valquer, Tymbark, Aida Bistro Partenerii evenimentului:
google-analytics.com