Cautare

644 de rezultate pentru "medici" (3.71 secunde)
Functionari in serviciul public, politisti, judecatori, procurori, medici, cu totii jura pe ce au mai sfint ca vor respecta Legea. ... Poate unii medici si-ar respecta juramintul de credinta, de pe vremea lui Hipocrate.
E normal ca presedintele tarii sa aiba parte de cele mai bune ingrijiri medicale si sa se formeze vreo doua comisii de medici care sa se intreaca in datul cu parerea. ... Nici pericolul infectiilor intraspitalicesti, nici umilinta spagilor, nici medici iresponsabili, de teapa legendarului Ciomu.
In aceste conditii este de neinteles indiferenta unora dintre medici, care isi trateaza pacientii ca pe animale sau, mai rau, ii ignora. ... Acesti medici trebuie sa dea socoteala pentru ce au facut in trecut, astfel incit greselile lor sa nu se mai repercuteze in viitor.
E vorba de atitudinea de cartier rau famat pe care o au unii medici, nu numai de la tara de data asta.
Dezvoltand subiectul, as putea chiar sa devin convinsa ca scoatem medici pe banda rulanta. Ii facem pe banda rulanta si apoi ne rugam de ei sa ne trateze, pentru ca ei sa ne spuna ca nu-s motivati din punct de vedere material.
Toata tevatura se pare ca a pornit ca urmare a restructurarilor care se fac la sectia de diabet, care a pierdut 40% din paturi (din 70 de paturi au mai ramas 40) si trei medici, iar de la anul medicii aflati la varsta pensionarii vor pleca si ei.
Sint zeci de femei in toata tara, pe care soarta le-a insemnat cu acest flagel mortal, carora le este refuzata de niste medici care au uitat de omenie sansa de a naste un copil, care ar putea fi sanatos.
In vreme ce in Galati s-a evitat, inca, cu mare greutate, revenirea la cozile de inceput de luna din farmacii pe motiv de lipsa de bani pentru compensate si gratuite, se gasesc medici si farmacisti care dau la morti retete de sute de lei.
Ne-am trezit dintr-o data ca nu mai avem tamplari buni, constructori buni, asistente, medici si chiar profesori. ... Copiii nostrii invata cu suplinitori, suntem tratati de medici la mana a doua si, cand auzim de un specialist bun, facem coada la usa lui.
Si asta in conditiile in care pacienta declarase ca fusese refuzata pe galantarul multor cabinete ale unor medici de renume, din Bucuresti si nu numai.
Deocamdata, in acest sezon epidemiologic, numarul deceselor si al imbolnavirilor datorate unor boli respiratorii este in limitele normale, ba chiar redus fata de anul trecut, si probabil ca asta ii determina pe medici sa o ia mai usor cu vaccinatul.
12 angajati ai unei clinici din Bucuresti care se dadeau drept medici au fost retinuti. Ei au pacalit mai multi varstnici, carora le-au vandut aparate medicale la suprapret pentru a se trata, desi in realitate nu aveau nevoie de ele.
Morad Iancu, medic medicina estetica, cat si alti medici cu diferite specializari medicale. ... - Suntem in legatura cu medici nutritionisti, cu specialisti in boli metabolice, cu persoane dagnosticate cu boala celiaca, cu clinici medicale, etc.
Romania ar putea importa medici din afara UE Romania a pierdut 700 milioane de euro din exodul medicilor intre 2007 si 2017 Din 4.734 de locuri la Rezidentiat in 2022, 628 au ramas neocupate.
Este si cazul spitalului din Harlau, judetul Iasi, unde ar mai fi nevoie de cel putin sase medici specialisti. 65% dintre medicii din Romania sunt in orasele mari, dezvoltate.
Camelia Ciobotaru, directoarea de la Directia de Sanatate Publica a declarat ca "toate ambulantele sunt dotate corespunzator, iar medicii se afla in judet in majoritatea localitatilor, fiind doar trei comune ale caror cabinete au fost eliberate de catre medici”.
De fapt, cei care pleaca primii sunt cei cu inalta calificare, fie ca este vorba despre medici, personal medical, fie ca este vorba despre profesori, ingineri, muncitori de inalta calificare.
Primul proiect modifica Legea privind exercitarea profesiei de medic, precum si organizarea si functionarea Colegiului Medicilor din Romania si da posibilitatea femeilor care sunt medici de familie sa-si continue activitatea medicala, la cerere, pana la varsta de 65 de ani.
medici, profesori, ingineri, mici intreprinzatori, muncitori si agricultori respectati in comunitatile in care lucreaza, printr-un contact direct. Ultimele alegeri parlamentare, locale si europarlamentare au scos la suprafata mizeria morala a societati.
La iesirea din Spitalul Militar Central, in prezenta ziaristilor, presedintele a multumit echipei de medici si, in timp ce-i strangea mana doctorului Mircea Ghemigian, i-a spus:
google-analytics.com