Cautare

644 de rezultate pentru "medici" (3.16 secunde)
Doctorii Monica si Klodian Hazizi sunt medici tineri, pasionati de ceea ce fac si ambitiosi.
retea de aproape 500 de parteneri medicali in toata tara (Sanador, Anima, Gral, Synevo, Medsana, Medas etc.) Call Center MedUNIQA cu echipa dedicata de medici:
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
Medicii specialisti si medicii de familie au prezentat mai multe cazuri de pacienti cu boli rare La Scoala de Boli Rare pentru Jurnalisti au fost prezenti medici specialisti si medici de familie, care au prezentat mai multe cazuri de pacienti cu boli rare si au aratat cum pot fi diferentiati pacientii cu boli rare de pacientii cu boli comune.
Examinarile gratuite din octombrie si noiembrie, facute de medici rezidenti si studenti medicinisti din Iasi, au scos la iveala faptul ca peste 15% dintre femeile testate prezentau anormalitati la sani si aveau nevoie de un control de specialitate.
Prin aceasta solutie, medici de specialitate le-au acordat in perioada iulie 2017 - iunie 2018 peste 1.300 de consultatii la distanta, in cadrul unui proiect dezvoltat de Fundatia de Ajutor Medical Profilaxis si sprijinit de Fundatia Vodafone Romania printr-o finantare de aproape 650.000 de lei, acordata prin programul Connecting for Good.
In momentul de fata, doi medici bulgari fac garzi pe Anestezie- Terapie Intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. ... Conform informatiilor oferite de managerul spitalului, Valentin Emanoil, cei doi medici au ales sa vina la serviciu, ocolind prin judetul Constanta.
Toate acestea le traim zilnic noi, cei care suntem alaturi de persoanele cu diabet - asistenti, infirmieri, medici, psihologi.
Ele ar fi devenit banca de organe prelevate la fata locului de o echipa de medici ajutati de un laborator mobil de prelevare de organe. ... Sa devina banca de organe prelevate la fata locului de o echipa de medici ajutati de un laborator mobil de prelevare de organe.
In acest context am militat si militam, cu rezultate pozitive, cred eu, pentru o colaborare fructuoasa intre medici dermatologi si medicii de alte specialitati, dar si intre medici si factorii de decizie, totul in beneficiul pacientului cu psoriazis.
In 10 ani, cu ajutorul a peste 30 de medici, in 3 clinici din Bucuresti, 16.000 de persoane au slabit mai mult de 201.000 de kg si si-au rezolvat problemele de sanatate prin alimentatie.
Interesant sI asta, desI ultima data cind m-am uitat eu, medicul de familie tot doctor era, acum este ingropat in hirtoage, ar putea fi o asistenta acolo, care sa trimita bolnavii la diversI medici specialisti sI sa completeze hirtii.
In schimb l-am vazut aratind o foaie pe care scria ca unii medici au program 8-14 in timp ce schimbul doi are program de la 13 si, timp de o ora, sint doi medici, pe care Casa de asigurari ii plateste.
Doi medici din Israel, triplu vaccinati, s-au infectat cu noua varianta Omicron, iar un spital din Portugalia si-a inchis sectia de pediatrie dupa ce un angajat a fost confirmat cu varianta din Africa de Sud.
E normal sa fie asa, se incearca asta si in Romania, o multime de medici se pling ca le vin pacientii cu tratamente gresite de la farmacist si ca ei sint cei care decid ce si cum.
In final, lipsa dialogului dintre medici si CAS a dus la actualul blocaj in care cea din urma este acuzata de reavointa. ... Numai asa se poate explica lipsa de stomatologi, aflati doar la un sfert din citi ar fi nevoie, dar si de medici specialisti in mai toate domeniile.
Doi medici legisti din Bucuresti rup tacerea si vorbesc in fata instantei despre expertizele efectuate de INML in cazul celor doua victime, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.
Demiterile unor medici renumiti din fruntea unor spitale importante din Romania a starnit, asa cum era de asteptat, un val de reactii in randul lumii medicale si nu numai.
Atitia ani sistemul a alimentat buzunarele citorva farmacisti intreprinzatori care faceau pe din doua retetele compensate, procurate de asazis pacienti sau unii medici care consultau si decontau bolnavi fictivi. ... De cealalta parte e o armata de medici, in frunte cu directori de spitale, care isi doresc privilegiile.
google-analytics.com