Cautare

644 de rezultate pentru "medici" (8.08 secunde)
Dupa ce si-a plimbat punga de medicamente prin institutie suficient cat sa-l observe si sa-l compatimeasca toti fostii subalterni, Vasile Balan a plecat acasa pentru a-si administra tratamentul impus de medici, dar si de conducerea IGPR-ului.
Optiuni pentru medici si dascali - obiectivul este ca in 2-3 ani sa avem un aparat bugetar in jurul a 900 de mii de salariati platiti din bugetul de stat;
140 de medici din Galati pleaca din tara. N-au decat sa plece. Ce nevoie avem noi de ei, atata vreme cat ne tratam la Viena ?
Am avut ocazia sa vizitez la Spitalul Militar Central facilitati, conditii de munca pentru tinerii medici care sunt la nivel nu doar national, ci la nivel european, si vreau sa-l felicit pe domnul ministru Dusa si pe toti cei care au inteles ca putem sa dezvoltam in continuare sistemul de sanatate al Ministerului Apararii Nationale.
Isi doresc un sistem de sanatate de calitate, cu medici bine platiti care sa aiba grija de sanatatea familiei lor, cu spitale noi si curate, cu ambulante in fiecare localitate, cum a propus PSD, sau vor sa vina la putere cineva care doar i-a criticat pe ceilalti dar nu a propus nimic pentru a face face viata romanilor mai buna?
Iar acesta nu e format din profesori, medici sau militari, ci din clientela politica a PDL, care a inceput sa fure din banii publici si acum vor sa scape de raspundere.
Este si asta o formula, dar vedeti ca foarte multi medici veterinari de tara s-au privatizat si medicii veterinari castiga mai prost acum decat o ingrijitoare la scoala, pentru ca medicul veterinar, daca nu are animale, pe ce sa isi ia banii?
Noi ne-am facut de ras, ca de obicei, avem atatia medici veterinari si ne-am dus la Bruxelles ani de-a randul cu presedintele ANSVSA.
Baietelul a fost salvat de catre medici dupa ce a suferit un stop respirator din cauza ca a regurgitat hrana.
Unii medici si asistente sunt vorbitori de limba spaniola. Pentru preluarea urgentelor de la Arena Nationala, vor fi 29 de echipe de paramedici.
Din cite se pare acestia nu vor mai primi nici un ban pentru activitatea de medici depusa in spitale. Fara CA-uri Noile reglementari prevad desfiintarea consiliilor de administratie (CA) ale spitalelor si aparitia consiliilor consultative, "cu rol de a-si da cu parerea".
1) cresterea cu 85% a bolilor Sistemului Nervos Central 2) cresterea cu 36% a epilepsiei 3) cresterea cu 11% a retardului mintal 4) cresterea cu 82% a bolilor imunitare si riscuri pentru fat In 2002, 36.000 de medici si oameni de stiinta din toata lumea au semnat "Apelul Freiburg".
1) cresterea cu 85% a bolilor Sistemului Nervos Central 2) cresterea cu 36% a epilepsiei 3) cresterea cu 11% a retardului mintal 4) cresterea cu 82% a bolilor imunitare si riscuri pentru fat In 2002, 36.000 de medici si oameni de stiinta din toata lumea au semnat Apelul Freiburg.
In 2009 a fost operat laparoscopic de colecistita acuta de o echipa de medici a Spitalului Elias din Capitala. La sfarsitul lunii aprilie 2010, Sergiu Nicolaescu a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce a cazut pe scari si s-a lovit la cap.
Tinut sub semnul tricolorului, congresul a votat pentru crearea de scoli nationale cu predare in limba romana si alfabet latin, introducerea limbii romane in biserici, justitia in limba bastinasilor, medici romani la sate, moldovenii sa faca armata in oastea nationala si alegerea a opt reprezentanti in Rada ucraineana.
Am adus cu ajutorul Legatiei doi medici, cari l-au consultat si au recomandat urgenta internare a lui Brancusi intr-un sanatoriu.
Cert este ca, nici acum nu se cunoaste motivul exact care a dus la plecarea sa din aceasta lume, fiind dovedit faptul ca bolile puse in seama sa de anumiti medici erau fanteziste si nu se bazau pe simptomele reale ale pacientului, cel mai des invocat diagnostic fiind sifilis, fara leac in acea perioada.
Actiunea lor concreta, pe strazi, in tribunal, pe langa puterile publice, pe langa medici, va duce, in 1976, la Legea Veil, care legalizeaza avortul:
Crezandu-l vinovat pe Cesare de cele intamplate, ele cer papei o escorta armata pentru a supraveghea camera ducelui, cheama medici de la Neapole si prepara singure mancarea de frica sa nu fie otravit.
Datorita lui Pietro Bembo, secretar particular al noului papa Leon al X-lea care apartine familiei Medici, Ferrara si Mantova se reconciliaza cu cetatea sfanta.
google-analytics.com