Cautare

644 de rezultate pentru "medici" (4.54 secunde)
Primarul Voronejului, Victor Atlasov, a numit o comisie oficiala de ancheta, din care faceau parte criminalisti, medici, meteorologi si chiar un cercetator local al fenomenului OZN.
Contrar unor afirmatii facute imediat dupa gasirea mumiei, opiniile celor doi medici subliniaza ca imaginile radiologice arata diferente remarcabile intre stadiul de dezvoltare al scheletului unui fetus si al umanoidului din Atacama.
Artista depasise deja cu trei zile termenul dat de medici, anunta sursa citata. Dana ‘Marijuana‘ mai are un copil, o fiica, in varsta de sapte ani.
Democratii numara, conform datelor statistice prezentate, in jur de 4.700 de membri activi, iar mandria este aceea ca foarte multi dintre ei sunt oameni cu studii, economisti, medici, ingineri, profesori, care au participat, cu totii, la actiunile umanitare din ultimele luni.
In prima faza presedintele decisese sa faca aceasta operatie in tara, alegandu-se chiar si o echipa de medici pentru aceasta interventie.
A inceput vaccinarea populatiei Directia de Sanatate Publica Gorj a intervenit la Rosia de Amaradia prin mai multi medici de familie pentru vaccinarea populatiei sinistrate.
Administratia Prezidentiala a precizat ca decizia ca Traian Basescu sa fie operat la Spitalul Universitar din Elvetia a fost luata la recomandarea comisiei de medici formata de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Acum cativa ani, cand primii medici si psihologi si-au pus intrebarea daca nu cumva suferintele psihice "ataca inima" literalmente, ei au fost intampinati cu zambete ingaduitoare.
Echipa de medici condusa de profesorul universitar doctor Engelbert Knosp a anuntat ca Basescu a facut cativa pasi si ca va incerca acest lucru de mai multe ori.
din acest motiv, multi medici recomanda femeilor cu varsta mai inaintata mai multe teste si ecografii in ultimele saptamani de sarcina.
In cadrul unui program national de screening cutanat, realizat in perioada mai - iunie 2014 de La Roche Posay in colaborare cu 142 de medici dermatologi, peste 1100 de pacienti romani au beneficiat de un consult gratuit al nevilor pigmentari.
Foarte multi medici, la Buhusi este directorul spitalului. - Ce simtiti cand auziti cum se vorbeste despre imigranti? - Fiecare vorbeste din prisma inteligentei sale, din prisma informatiilor pe care le-a primit si a nivelului de cultura.
Cu toate acestea, unii medici sustin ca petele vinetii de sub ochi pot indica existenta unei boli serioase: hepatita. De asemenea, cearcanele aparute la copii ar putea, in cele mai grave dintre cazuri, sa fie semn de cancer - neuroblastom.
La sol, a fost formata o echipa speciala de medici care a verificat rezultatele testelor, gasind ca totul era in regula.
Babelor astora le-au murit copiii in burta sau in leagan din lipsa de medici, de medicamente ori de cunostinte, pile si relatii.
Realizarea testarii se tace de catre medici voluntari, in cadrul unor caravane medicale organizate in puncte cu trafic maxim pentru facilitarea accesului populatiei la testare.
Hristo Botev 10, unde avea drept clienti mari literati, actori sau medici bucuresteni, dar si personaje importante din Securitate si Militie ori alti privilegiati ai regimului.
Horatiu Ioani crede insa ca si in Romania se pot face schimbari, pentru ca exista bune intentii, sunt asistente bine pregatite si medici extraordinari la Terapie Intensiva.
Un Manifest pentru o stiinta post-materialista (Manifesto for a Post-Materialist Science), elaborat in 2014 la Universitatea din Arizona si semnat de peste 300 de oameni de stiinta, filozofi, medici si lideri de idei, solicita, ca o prima concluzie, o astfel de schimbare a viziunii global acceptate, o regandire a ceea ce consideram realitate.
"Noul program aduce schimbari semnificative atat pentru bolnavii de diabet cat si pentru medici", a declarat ministrul Nicolaescu.
google-analytics.com