Cautare

554 de rezultate pentru "matei" (2.70 secunde)
Patache 45 / Matei 30 Echipele de start: ... Began - Balasa, Ciobotariu, Tamas, Ispas - Aganovic, Paun, Matei, Junior - Safranko, Rondon.
Cosmin Matei este un jucator in care eu cred, pentru atitudinea pe care o are. La finalul primei reprize cu Farul, Cosmin Matei a alergat si a facut si faza defensiva, a facut un efort in plus.
Gheorghe 54, Matei 69, 90, Tudorie 90+5 / Radescu 75 Echipele de start: ... Niczuly - Dimitrov, Ciobotariu, Tamas, Ispas - Papa, Rodriguez - Stefanescu, Matei, I.
Blanuta 10, Lacroix 90+2 / Matei 31 Echipele de start: ... Niczuly - Otelita, Balasa, Ninaj, Ciobotariu - Aganovic, Alimi - I.Gheorghe, C.Matei, Stefanescu - Safranko;
Hasotti s-a declarat convins ca "romanii nu mai pot tolera in Guvern oameni care sa fure bani de la Uniunea Europeana, precum Hildegard Puwak, nu mai pot tolera escroci care sa ia vile de la societati de stat, precum Rodica Stanoiu, nu mai pot avea mitomani ca Dincu si mincinosi ca Nica, nu mai pot avea in fruntea lor mahalagii ca Dan Matei Spagaton si spagari ca Micky Spaga si cetatenii trebuie sa scape de lingaul de serviciu al Romaniei care se numeste Mircea Geoana”.
Candidatii olteni Marin Diaconescu, Renica Diaconescu si Catalin Matei au primit, in comuna Voineasa, multumiri pentru inaugurarea drumului comunal care face legatura intre Voineasa si Bals, realizat, si acesta, cu fonduri SAPARD, in valoare de 33 de miliarde de lei.
Mai mult, pe principiul "ba pe-a matii”, imediat dupa solicitarea trimisa de Alianta Biroului Electoral Central, Dan Matei Agathon a iesit si el la rampa acuzandu-l pe Traian Basescu de "politizarea” activitatii BEC deoarece a autorizat un protest in fata sediului respectivei institutii.
Acelasi mesaj i-a fost transmis lui Basescu si prin intermediul liderului BNS Matei Bratianu, care a avut recent o intalnire cu candidatul D.A.
Pe de alta parte insa, Victor Manea a declarat, in cadrul unui interviu acordat "Replica" de Constanta, ca greseala a pornit in '90, de la Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului, pe vremea caruia nici un hotel nu a fost dat vreunei mari companii, iar acum este aproape imposibil de indreptat situatia.
Nu se gandeste dumnealui, asta e, dar ce te faci daca liberalii vor fi revenit deja cu gandul la lista lor de propuneri pentru port? Si nu sunt "decat" trei nume de liberali: Matei Constantin, Gheorghe Iorov si Ovidiu Cupsa. Petro:
In alta ordine de idei, ministrul Ludovic Orban s-a intalnit ieri si cu seful Administratiei Porturilor Maritime Constanta, Constantin Matei, ocazie cu care a afirmat:
Dupa o agravare a bolii, la sfarsitul lui august, senatorul a fost internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, pentru ca, ulterior, sa fie transferat la o clinica din Viena, la cererea familiei.
La intalnirea parlamentarilor PSD, care nu se finalizase la inchiderea editiei, nu au participat “reformatorii“ de la Cluj, Ioan Rus si Vasile Dancu, desi ultimul este senator. In schimb, a fost prezent in calitate de invitat Dan Matei Agathon, desi acesta nu este parlamentar.
Victor Manea (fost consilier judetean, candidat la Primaria Constanta), Constantin Matei (directorul general al APC Constanta) si Ovidiu Cupsa (directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile).
Inainte de BEx, ideea a fost salutata de Viorel Hrebenciuc, care a precizat expres ca va vota pentru excludere, Radu Mazare si Miron Mitrea, nu insa si de Dan Matei Agathon, Marian Oprisan si Sorin Oprescu, acestia sustinand ca ar trebui mai intai sa se pronunte justitia si apoi conducerea PSD.
Ed Vuliamy il citeaza si pe Matei Paulin, un bancher care a crescut in strainatate, dar s-a intors in Romania dupa 1989, potrivit caruia fenomenul coruptiei a fost consolidat nu numai de falsitatea "revolutiei", ci si de "complicitatea Occidentului in procesul de privatizare" care a urmat dupa caderea regimului comunist.
Ed Vuliamy il citeaza si pe Matei Paulin, un bancher care a crescut in strainatate, dar s-a intors in Romania dupa 1989, potrivit caruia fenomenul coruptiei a fost consolidat nu numai de falsitatea "revolutiei", ci si de "complicitatea Occidentului in procesul de privatizare" care a urmat dupa caderea regimului comunist.
Si PSD are o Musca Dimitrie Musca a fost reconfirmat presedinte al PSD Arad vineri seara in urma alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana a partidului si care au fost supervizate de catre Ion Iliescu si Dan Matei Agathon.Musca a fost presedinte interimar al PSD Arad, numit dupa alegerile locale, cand Dorel Popa - fost primar al municipiului - si-a dat demisia din functie dupa esecul PSD la alegeri in judet.
Titu Corlatean, Corina Cretu, Gabriela Cretu, Valer Dorneanu, Minodora Ilie, Bogdan Niculescu-Duvaz, Ion Mircea Pascu, Dan Ioan Popescu, Dan Mircea Popescu, Ioan Rus, Ion Sasu, Ion Stan, Ilie Sarbu, Ioan Talpes, Mihai Tanasescu, Aurelia Vasile, Dan Matei Agathon, Codrin Stefanescu, Dan Nica, Elena Dumitru, Rovana Plumb, Anne Juganaru, Maria Lazar, Viorel Hrebenciuc, Viorica Dancila - vicepresedinte al Organizatiei Teleorman etc.
Liviu Negoita (PDL), Robert Sorin Negoita (USL), Catalin Zamfira (PP-DD), Iulian Popescu (UNPR), Gheorghe Ovidiu Emil Stoenescu (PP-PS), Florian Cristache (Partidul "Totul pentru tara"), Ilie Pepenel (Forta Civica), Cristiana Matei (Partidul National Democrat Crestin), Tudor Florian Ivan (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Cornelia Lalu (Partidul Verde), Cristian Ciocea (Partidul Poporului), Ion Uta (Uniunea Populara Social Crestina), Ruxandra-Georgeta Lungu (Partidul Romania Mare), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Gheorghe Mazilu (Partidul Socialist Roman), Mihael Zorzini (Partidul Alianta Socialista), Gasca Dragos Eugen (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Parpala Gabi (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat) si Dumitrescu Danut Octavian (Partidul Ecologist Roman).
google-analytics.com