Cautare

3526 de rezultate pentru "marti laszlo" (6.05 secunde)
Blaga si Anastase ii cer presedintelui Parlamentului Ungariei sa-si amane vizita in Romania Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Vasile Blaga si Roberta Anastase, au transmis astazi o scrisoare presedinteleui Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, in care ii cer sa-si amane vizita programata in Romania pentru a fi alaturi de candidatii Partidului Civic Maghiar (PCM) la finalul campaniei electorale pentru locale.
Basescu le-a multumit pentru sustinere lui Viktor Orban si lui Laszlo Tokes in 2010 la o tabara de vara din Transilvania. Mai mult, domnul Basescu l-a decorat pe Laszlo Tokes, care nu de mult a solicitat in Parlamentul European punerea Transilvaniei sub protectorat.
In contextul intalnirii Consiliului de Onoare al Ordinului National "Steaua Romaniei" din 20 noiembrie, cand se va lua in discutie cererea de retragere a Ordinului National "Steaua Romaniei" domnului Laszlo Tokes, ma simt obligat sa subliniez, din nou, cateva aspecte esentiale legate de acest subiect.
Conform ministrul delegat pentru Lucrari Publice, Laszlo Borbely, pe postul de director ramas vacant in urma acestei decizii se va instala Gheorghe Popescu, viceprimar al Municipiului Piatra Neamt.
Comisarul european pentru Fiscalitate si Uniune Vamala, László Kovacs, a afirmat in vizita sa recenta in Romania ca nivelul de colectare a taxelor este extrem de scazut, potrivit siteului Euractiv.
Anuntul a fost facut, ieri, la Brasov, de vicepresedintele AVAS, Gyerko Laszlo, care s-a intilnit cu conducerea si sindicatele Tractorul UTB.
Aceste proiecte vizeaza constructia de locuinte pentru tineri destinate inchirierii, realizarea unei infrastructuri rurale si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare si a statiilor de tratare a apei, a precizat Ministrul Transporturilor insarcinat cu lucrari publice, Laszlo Borbely (foto).
Asa spera László Bórbely, ministrul delegat pentru Lucrari publice si amenajarea teritoriului, care a mai declarat ieri ca in trei saptamani se va discuta in Guvern un proiect prin care vor veni cu anumite subventii pentru tinerii care vor sa-si cumpere o locuinta.
Certificatul energetic pentru cladiri, necesar pentru toti cei care vor sa vinda, sa cumpere sau sa-si construiasca o cladire, va fi obligatoriu pentru persoanele fizice incepind din 2010, a anuntat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Romania va fi in stare sa cheltuiasca doar 20-25% din fondurile UE pentru dezvoltare rurala, este de parere directorul general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Laszlo Klarik, citat de NewsIn. ... Concluzia este ca se vor efectua putine plati in 2007", a declarat Laszlo Klarik.
Autoritatile ar putea atrage inapoi in tara muncitorii din constructii plecati la munca in strainatate prin acordarea unor prime de instalare, a declarat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Guvernul nu a stabilit insa cuantumul primei de reinstalare, potrivit ministrului delegat László Borbely. ... László Borbely a propus in primul rand cresterea salariilor din constructii, in conditiile in care acestea nu sunt la nivelul multor ramuri din economia nationala.
Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL), László Borbely, a declarat ieri ca dezvoltarea urbana integrata va beneficia de fonduri de peste 1,2 miliarde de euro, prin Programul Operational Regional (POR), care va fi semnat cel mai probabil la 12-13 iulie la Bucuresti.
Programul Operational Regional (POR) prin care Romania ar putea primi fonduri europene de 3,72 de miliarde de euro in perioada 2007-2013 va fi lansat oficial la 13 iulie, la Sibiu, a declarat ieri ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei, László Borbely.
Cazul Romaniei nu este similar cu cel al Ungariei in privinta taxei auto, cum a sugerat comisarul european Laszlo Kovacs, care s-a antepronuntat pe aceasta tema, deoarece nu se cunoaste daca Romania va intra in discutia Curtii Europene de Justitie (CEJ), a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru.
Aceasta modificare a termenului de efectuare a platii scurteaza foarte mult perioada de implementare a proiectelor si, astfel, a asigurat o buna absorbtie a fondurilor SAPARD", a afirmat Klárik László-Attila, Directorul General al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.
Romania a obtinut acordul formal din partea Comisiei Europene (CE) pentru procesarea laptelui care nu este conform cu normele europene pana in 2009, fata de termenul de 30 iunie 2008, sustine vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare, Laszlo Nagy Csutak.
Ministrul isi asuma vina ca nu a urmarit mai indeaproape programul SAPARD, in timp ce directoul agentiei de plati, Laszlo Klarik, considera ca singura sa vina e ca nu a fost mai destept decat cei dinaintea lui la conducerea agentiei si ca a avut incredere in sistem.
situatia actuala nu este pur si simplu viabila", a subliniat comisarul european pentru Munca, Laszlo Andor.
2010 va fi prelungit, pana la 31 ianuarie 2011, a anuntat ieri ministrul mediului, Laszlo Borbely, citat de Agerpress. ... Voi avea o intalnire cu producatorii si saptamana viitoare voi lua decizia", a explicat Laszlo Borbely.
google-analytics.com