Cautare

3526 de rezultate pentru "marti laszlo" (3.89 secunde)
De asemenea, un loc va fi ocupat de candidatul independent Laszlo Tokes, deoarece pragul pentru candidatii independenti este de 2,5%. ... Laszlo Tokes - 55 ani.
Interesant este ca si UDMR si-a gasit votanti in Constanta- 0,2%, in timp ce Partidul Alianta Socialista a fost votata de 0,35% dintre alegatori, Partida Rromilor de 1,26%, Partidul Verde de 0,43%, iar pastorul reformat Laszlo Tokes a gasit si la Constanta adepti care i-au adus 0,42%.
Sufragiile adunate de PC în ziua europarlamentarelor au atins 3,59% din cele valabil exprimate, procent care situeaza Doljul peste media pe tara obtinuta de conservatori cu aproape un procent.0,6% din doljeni au votat candidatii maghiariMarea surpriza din datele furnizate de reprezentantii DJS Dolj a constat însa în numarul de doljeni care au ales Uniunea Democrata a Maghiarilor din România si candidatul independent Laszlo Tokes.
Liberalii bihoreni cu 13,32% tac, iar UDMR si independentul Tõkés László se felicita scrasnind din dinti. ... Evolutia politica a episcopului reformat Tõkés László, candidat independent, a spart monopolul UDMR si a stricat confortul electoral al liderilor din Bihor.
Sufragiile adunate de PC în ziua europarlamentarelor au atins 3,59% din cele valabil exprimate, procent care situeaza Doljul peste media pe tara obtinuta de conservatori cu aproape un procent.0,6% din doljeni au votat candidatii maghiariMarea surpriza din datele furnizate de reprezentantii DJS Dolj a constat însa în numarul de doljeni care au ales Uniunea Democrata a Maghiarilor din România si candidatul independent Laszlo Tokes.
In documentul inaintat procurorului general, liderul PRM arata ca rezultatele alegerilor privind reprezentantii Romaniei in PE au relevat aspecte "care se circumscriu ilicitului penal, prin aceea ca raportat la repartizarea demografica a etniei maghiare pe cuprinsul tarii, numarul de voturi realizat de UDMR si candidatul independent Laszlo Tokes dovedeste ca votul nu s-a desfasurat in limitele fixate de normele cadru si nici in cele consfintite in Constitutia Romaniei sau Codul Penal roman".
Asta pentru ca, dintr-un motiv lesne de inteles, sambata, intr-o intalnire cu Tökés László, Markó Béla a acceptat sa renegocieze o eventuala colaborare cu Partidul Civic Maghiar (PCM) pentru alegerile parlamentare.
UDMR Mures a luat in discutie si a aprobat toate cele 12 dosare de candidatura depuse in vederea participarii la alegerile parlamentare, printre candidati numarandu-se presedintele uniunii, Marko Bela, senatorul Gyorgy Frunda si ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Daca intre Markó Béla si Tõkés László exista un dialog care inca nu a dus la niciun rezultat, noi dorim ca acest gest sa fie considerat un prim pas in reluarea dialogului si atingerea unui punct comun.
Vass a respins luni acuzatiile aduse de Elena Basescu, conform carora ea ar fi in spatele demersului eurodeputatului ungar Laszlo Surjan care, intr-o scrisoare adresata membrilor PPE, se exprima impotriva primirii fiicei presedintelui in grupul popularilor europeni.
Totodata, Consiliul Permanent al UDMR i-a desemnat vineri seara sa faca parte din viitorul Guvern Boc pe Marko Bela, Kelemen Hunor, Borbely Laszlo si Cseke Attila, dupa ce, la negocierile cu PD-L, au primit trei portofolii si postul de vicepremier.
Nucleul intregii manifestari de acolo l-a reprezentat recitalul politic vindicativ pe care l-a dat Laszlo Tokes, ale carui date politice la zi sunt destul de semnificative.
La manifestare au fost prezenti si presedintele organizatiei judetene a Partidului Civic Maghiar, Hegedus Pal, si episcopul reformat de Piatra Craiului, Csuri Istvan, succesorul si marioneta lui Laszlo Tokes.
Acum ceva vreme am fost invitat la o dezbatere legata de Rosia Montana alaturi de Laszlo Tokes, si mi s-a reprosat apoi ca de ce ma asociez cu Laszlo Tokes.
Diplomatul american a evocat in discursul sau momentul din decembrie 1989, cand Laszlo Tokes a aparut la fereastra apartamentului sau din Timisoara pentru a le spune enoriasilor sai ca nu fusese evacuat.
Procurorii DNA vor solicita aviz pentru cercetarea ministrului mediului, Laszlo Borbely, suspectat de trafic de influenta.
UDMR a acceptat invitatia Opozitiei dupa ce in jurul ministrului Laszlo Borbely a izbucnit un scandal pe care unii membri ai formatiunii l-au perceput ca un santaj din partea Puterii.
Laszlo Tokes isi face partid (PPMT), pe structura organizatiei sale, CNMT. ... Pentru doar sase voturi, Laszlo Attila pierde conducerea UDMR Cluj.
Reactia social-democratului vine dupa ce europarlamentarul Laszlo Tokes i-a cerut sprijinul presedintelui Traian Basescu, printr-o scrisoare deschisa, ca principiul proportionalitatii etnice sa fie introdus in legislatia electorala inainte de alegerile din acest an, pentru a fi respectate astfel drepturile comunitatii maghiare din Transilvania.
Și mai de neinteles si de neacceptat sunt declaratiile impertinente facute duminica la Odorheiu Secuiesc de presedintele Parlamentului Ungariei, Laszlo Kover, pe care le citez :
google-analytics.com