Cautare

3526 de rezultate pentru "marti laszlo" (4.38 secunde)
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marti seara, ca a discutat cu Mariana Campeanu si ca aceasta i-a comunicat ca va demisiona din postul de ministru, chiar daca se afla in concediu.
Pentru a veni in intampinarea craiovenilor, marile magazine s-au deschis inca de marti dimineata. Dupa un Craciun imbelsugat in mancaruri, cadouri si veselie, multi craioveni au revenit marti la munca. ... De altfel, parcarile marilor magazine erau marti arhipline. ... Magazinul Metro Cash & Carry si-a reluat, incepand de marti, programul nonstop.
Marti a fost ultima zi în care producatorii agricoli au putut depune cereri pentru subventia de la UE fara a primi penalizari, astfel ca la APIA a fost aglomeratie. ... De fapt, marti, la ora 16.00, zeci de doljeni se mai aflau la sediul APIA.
Bugetul anuntat marti va prevedea ajutoare sociale reduse, salarii inghetate pentru bugetari, contributii marite catre fondul de pensie, taxe pe profit marite cu pana la 40%, si o taxa pe valoare adaugata ce ar putea ajunge pana la 20%, fata de actualul 17,5%.
Este posibil ca banii sa intre luni sau marti in contul BNR.
Iran — Nigeria, la Curitiba, in Grupa F • Marti 17 iunie: ... Croatia — Mexic, la Recife, in Grupa A • Marti 24 iunie: ... locul 1 grupa G — locul 2 grupa H, la Porto Alegre (meciul 54) • Marti 1 iulie:
Vezi PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI Astazi si maine, meteorologii anunta temperaturi de primavara, maximele putand ajunge si la 14 grade Celsius. Marti, temperatura aerului scade fata de ziua precedenta, dar se va mentine mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului.
Vezi prognoza pana marti Conform unei informari meteorologice emise de ANM, pe arii extinse vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare la munte si in regiunile nordice, precipitatii mixte in vestul si centrul tarii si predominant ploaie in sud si sud-est.
Marti, Tribunalul Constanta a judecat contestatia inaintata de catre procurorii anticoruptie, amanand pronuntarea pentru vineri. Gigi Becali a fost prezent, marti, la Tribunalul Constanta, unde a declarat ca multumeste magistratilor ca l-au condamnat pentru ca perioada de detentie a fost cea mai folositoare din viata sa.
marti, joi si duminica. ... marti si joi. ... luni si marti. ... marti, joi si duminica. PESTI Apar probleme in cuplu si nu prea iti convine sa te certi in perioada urmatoare.
Problemele interioare sunt cauzate de indoielile si analizele eronate pe care le vei face. Zile favorabile: marti si vineri. ... marti si vineri. ... marti si duminica. ... marti, miercuri si duminica. Sursa: Revista TEO
Zonele din Romania vizate de avertizare Precipitatiile sub forma de ninsoare vor reveni in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte, incepand din noaptea de luni spre marti.
Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12:00.
Astfel de fenomene vor fi mai frecvente si mai intense in regiunile nordice, nord-estice, vestice si centrale, iar in a doua parte a zilei de marti (30 aprilie) si la inceputul noptii de marti spre miercuri (30 aprilie/01 mai) in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, precum si in Muntenia, Moldova si Dobrogea.
9 grade C - Marti, 17 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 0gradeC si 13 grade C - miercuri, 18 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 2 grade C si 15 grade C Precipitatii:
Blaga a negat marti ca s-ar fi intalnit cu liderul PNL Crin Antonescu si cu colegii sai precum Sorin Frunzaverde si Cezar Preda pentru a planui inlaturarea lui Emil Boc si instaurarea unui guvern de uniune nationala.
Presedintele Romaniei, dupa ce UDMR a fost aruncat de guvernare - ceea ce a produs suparea xenofoba a lui mrko Bela (liderul UDMR si al lui Laslo Tokes) - l-a numit marti pe Eckstein Kovacs Peter in functia de consilier prezidential pentru minoritati.
Vicepresedintele executiv al UDMR, László Bórbely (foto), a declarat, in legatura cu manifestarea CNS din 15 martie - Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, ca Uniunea dezavueaza faptul ca "unii se folosesc de sarbatoarea nationala maghiara pentru altfel de manifestari".
Cu toate ca ministrul Laszlo Borbely i-a promis saptamana trecuta primarului din Rast, Iulian Silisteanu, ca va veni ieri in comuna, ministrul nu si-a facut aparitia in tabara de sinistrati.
Spiritele s-au incins mai ales dupa vizita de marti a ministrului delegat pentru lucrari publice si pentru amenajarea teritoriului, Laszlo Borbely, care a declarat ca in proiectul de reconstructie a Noului Rast este inclus si un program de alimentare cu apa si canalizare, iar in proiectul caselor a fost prevazuta si baie.
google-analytics.com