Cautare

1353 de rezultate pentru "marius tuca" (3.31 secunde)
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ... Si cremele merg foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe. Ce gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - afrodisiac natural adjuvant in:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti achizitiona: ... De asemenea, si untul pamantului, siropul de muguri de pin si cremele merg foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului traditional de Rusalii din Parcul Kiseleff, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr.
Uite-asa, Alternativa lui Ion stefan l-a prezentat deja de jumatate de an pe Marius Stan drept candidat, acum PNL si-l insuseste tot pe acesta, ca doar este omul lor, Marius Stan fiind liberal cu acte in regula.
Este o situatie delicata la U Craiova 1948, dupa ce Marius Croitoru (42 de ani) a decis sa se desparta de formatia din Banie in urma infrangerii suferite in fata Chindiei Targoviste, scor 0-1.
Patronul clubului Rapid Bucuresti, Victor Angelescu, a explicat de ce Marius Sumudica, liber de contract, n-a fost in calculele conducerii pentru inlocuirea lui Mihai Iosif. Adrian Mutu a fost instalat antrenor la Rapid, dar un alt preferat al fanilor, Marius Sumudica, n-a fost nici macar pe lista conducatorilor visinii.
M-as fi inchis cu tine intr-o clepsidra, Sa fim doua fire de nisip, Dar mi-a fost teama ca timpul s-ar fi oprit in loc Si nu ne-am mai fi intalnit niciodata.
Marius Tuca:
Jurnalul National: Marius Tuca: Sa ai in viata ce sufletul iti cere: credinta, sanatate, bucurii, dragoste, putere! LA MULTI ANI!
A lucrat o vreme la Observatorul Antenei 1, apoi la Jurnalul National, de unde a plecat impreunA cu Marius Tuca si a lucrat la publicatiile mariustuca.ro.
Consilierul prezidential a povestit ca, miercuri, a incercat sa il roage pe Marius Tuca sa amane publicarea articolului, dar ca a inteles decizia finala a Jurnalului National.
Intr-un interivu luat de Marius Tuca, Ion Cristoiu afirma categoric: "Basescu nu va mai fi presedintele Romaniei". Analistul se bazeaza pe flerul sau care ii spune ca Basescu nu va mai castiga, si in consecinta de vreo jumatate de an el nu mai este la putere, ci in opozitie.
miscareaderezistenta.ro: Omul Anului 2016: Liviu Dragnea, presedintele PSD La 12 octombrie 2015, Liviu Dragnea devenea presedintele PSD. Intr-un an, sub conducerea sa, PSD a castigat tot ce se putea castiga in toate bataliile electorale.
Scriitorul Fanus Neagu, revoltat de agresiunea jurnalistilor, i-a trimis o scrisoare lui Marius Tuca: "In numele amicitiei ce ne leaga, te rog sa inserezi in Jurnalul National aceste randuri adresate multor ziaristi sau reporteri din mass-media centrala, tineri sau mai putin tineri, dar toti de o seama cu barbaria.
Potrivit anuntului de atunci, portofoliul Intact Publishing ar trebui sa includa Jurnalul National, Saptamana Financiara, Fin.ro, Felicia, Good Food, Top Gear si Focus, dar nu si Gazeta Sporturilor. Pentru noua entitate a fost anuntat si un comitet director, format din Gabriela Firea, Marius Tuca si Serban Barbato.
Andrei Alexandru) Pe Dan Diaconescu l-am cunoscut in 1992, cand venise la "Curierul National" impreuna cu Marius Tuca tocmai din Caracal sa cucereasca Bucurestii.
Rona Hartner a plecat suparata din emisiunea moderata de Simona Gherghe, dupa ce au fost difuzate secvente trunchiate dintr-o emisiune din 1999 Marius Tuca Show in care Corneliu Vadim Tudor ii aducea acuzatii grave Ronei Hartner.
Mai mult, spre deosebire de oricare alte diete, cea a Jurnalului National ii ajuta sa slabeasca si pe membrii familiei, nu doar pe cel care este angajat la ziarul condus de Marius Tuca.
google-analytics.com