Cautare

1353 de rezultate pentru "marius tuca" (5.45 secunde)
Marius Tuca) Suntem aici la intalnirea dintre da si nu, la hotarul dintre ba si da, la granita dintre voi si noi, martori oculari, suntem aici de douazeci de ani mereu in transeea dintre voi si restul lumii, pe puntea dintre ieri si azi, gata sa consemnam, gata sa ne revoltam pentru voi, revolta unei supravietuiri pe termen lung, intre voi si ziar, pe drumul asta ca pe zidul mortii cu voi in tribune, cu voi, singura mostenire care nu poate fi lasata nimanui, cu voi, singura mostenire care nu poate fi trecuta in vreun testament, ce-as putea sa va lasam decat ce v-am dat si am fost pana acum, suntem grefierii vostri de serviciu, consemnam fapte mici in cartea de istorie a oranduirii, suntem avocatii din oficiu, gata oricand, la orice ora din viata si din noapte, sa va pledam cauza prin tribunalele nimanui, suntem aici de douazeci de ani gata sa ne batem pentru toate cauzele noastre pierdute, suntem aici sa va reprezentam in toate instantele, in toate circumstantele, suntem gata s-o luam de la capat de dragul vostru, sa ne mai jucam o data de-a ziarul si de-a noi, sa ne drogam inca o data unii cu altii, sa inspiram litere si sa expiram cuvinte, sa ne facem o cafea tare din cerneala de tipar, sa ne citim viitorul in zatul ramas pe calandru, sa vedem ce ne-ar putea rezerva ultima ora, unde ne-ar putea prinde inchiderea editiei, suntem aici de douazeci ani ascunsi printre greselile de tipar, gata sa fim faltuiti cu oricare dintre paginile noastre, cu oricare dintre aripile voastre, suntem subiect, dar si predicat, suntem vocala, dar si consoana, pusi in fiecare dimineata pe taraba, scosi la vanzare ca o stire de ultima ora, suntem aici de douazeci ani supravietuind tuturor editiilor si contradictiilor, tuturor dictiilor vremii si predictiilor, inhaitati cu lumina tiparului si haituiti de incredintarea lui, gata sa fim dati publicitatii in fiecare secunda, gram cu gram, filiform si filigran, rasfoiti-ne pagina cu pagina, suntem aici de douazeci de ani buni de tipar...
Nu au lipsit de la acest original si - cum spuneam - neasteptat apel de seara Horia Alexandrescu, Mihai Tatulici, Marius Tuca, Lucian Avramescu, Ovidiu Ioanitoaia si - cu voia d-voastra, subsemnatul Octavian Andronic (i-am pomenit pe cei care mi-au revenit in minte in momentul redactarii) alaturi de cativa politicieni al caror numitor comun a fost, dupa marturia gazdei, stima pe care le-a purtat-o pentru corectitudinea si bunele intentii, un cvartet original format din Emil Constantinescu, Victor Ciorbea, Calin Popescu Tariceanu si Mircea Geoana.
din Craiova (Marius Tuca, Bogdan Budescu), Scoala nr. 22 "Mircea Eliade" din Craiova (Mihai Dinca), Scoala nr. 37 "Mihai Eminescu"
Au lua cuvantul, cu aceasta ocazie, Marius Tuca, director Jurnalul National, Ion Iliescu, fost Presedinte al Romaniei, Bogdan Teodorescu, profesor SNSPA, academicianul Augustin Buzura si Andrei Nastase, fiul autorului.
Sergiu Nicolaescu, Marius Tuca, Dinu Cernescu, Colea Rautu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Radu Beligan, Paul Everac, Septimiu Sever, Dan Iordachescu, Victor Opaschi, Petru Lucinschi, Ion Iliescu si multi altii.
Marius Tuca: Ceasul de betie Dupa ani de zile in care mi-am trait viata contra-cronometru, intotdeauna sub presiunea timpului, haituit de secunde, minute si ore, incet-incet m-am transformat intr-un ceas.
Nimic mai frumos decat sa stai de vorba cu marea. Incepi sa discuti cu ea nimicuri, sa-i povestesti intamplari simple din viata ta, fara importanta, dar care ti-au ramas in minte ca si cand ar fi putut insemna ele ceva, poate mai tarziu, poate niciodata.
Evenimentul, initiat in anul 2007 de Marius Tuca in spiritul Recursului la Romania, s-a transformat, iata, intr-o veritabila Miscare de rezistenta.
Totodata, cu ocazia acestui festival, mezina lui Paunescu s-a reintalnit cu jurnalistul Marius Tuca, cel caruia i-a acordat primul interviu din viata ei si, totodata, bunul prieten al tatalui ei.
Si pana la urma, fara teama, fara urma Lasa-ma plecata, nu ma mai chema Aceasta dragoste a noastra e de duca Lasa-ma strigata de nimeni si de nimic Ca sa nu ma mai intorc, sa nu abdic De la frumusetea de a nu te avea, Dar tine-ma in brate.
mariustuca.ro: Invitatia la rezistenta Acum cinci ani am decis ca nu trebuie sa fim indiferenti. Am inchis ochii pur si simplu si am cautat sa uitam toate cutumele, prejudecatile, cliseele si modelele.
El i-a multumit lui Marius Tuca pentru ca nu a ratat evenimentul de la Bookfest (lansarea cartii lui Christian Ciocan :
Multumiri speciale sponsorilor - Tonic Advertising, L'Erbolario Lodi, Cocor, Xlear, Flormar, Proestetica, Koon, Top Line, SLA Paris, Beauty Make-up Artistry, Helen Studio, Silhuette, Sorin Ionita Photography, Nei Guard, Nei Medica, World Trade Center, MT Systems, Trip Tailor, Halewood Wines, Smart FM, Marius Tuca.ro, Revista Tango Marea Dragoste, Cocor Media Channel.
Un episod al scandalului se consuma in emisiunea Marius Tuca Show, unde, la un moment dat, hartuita si vexata de atitudinea si insinuarile lui Vadim, Rona paraseste brusc studioul si la scurt timp si tara, stabilindu-se la Paris.
Versurile altor piese cuprinse in album sunt semnate de Ana Blandiana, George Bacovia, George Tarnea, Oscar Wilde, Marius Tuca, Elena Farago, Constanta Buzea.
Moartea este breaking news, Ea incepe cu fotografia facuta cu mortul, E simbolul ei, reprezentarea ei electronica. Nu conteaza ca e surprinsa prin geamul masinii mortuare Sau pe dupa perdeluta, la priveghi.
Jurnalul National - Marius Tuca: Martisoare, martisoare! Mi-e dor de martisoarele de altadata. De martisoarele de copil, tinute ascunse cu atata sfintenie ca sa nu le vada nimeni.
Marius Tuca:
Jurnalul National gazduieste un articol scris de MARIUS TUCA, pe care il puteti citi in continuare: Spuneam pentru prima oara, in vara anului 2005, ca "Folk You!
Magda Marincovici / marius tuca.ro) O mutatie genetica pare sa fie explicatia pentru care unii fac forme usoare de gripa si altii forme severe.
google-analytics.com