Cautare

722 de rezultate pentru "marin" (2.70 secunde)
Hipertiroidie si diabet Profesorul Constantin Dumitrache de la Institutul de Endocrinologie "CI Parhon" atrage atentia ca climatul marin nu este indicat persoanelor suferinde de hipertiroidism. ... In schimb, suferinzii de hipotiroidie sunt avantajati de climatul marin, care contribuie la potentarea activitatii sistemului hipotalamo-hipofizo- tiroidian, explica specialistul.
Recent, la Club Sofa din Bucuresti, au fost lansate, in prezenta Andreei Marin, produsele Biogreens si Vitamina C Naturala de la Zenyth. La eveniment, au mai fost prezenti, alaturi de Andreea Marin, si profesorul Gheorghe Mencinicopschi, Cristian Margarit (specialist in nutritie), Florentina Opris, Anca Turcasiu.
Andreea Marin, Ruxandra Hurezeanu si Ovidiu Tender.
Campania de strangere de fonduri se bucura de sprijinul Andreei Marin, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania. ... Fiti alaturi de UNICEF si Carrefour sși puteti schimba in bine viata unui copil", a declarat Andreea Marin, Ambasador al Bunăvointei pentru UNICEF.
Probele au fost cele clasice, concurentele au prezentat pe scena costume de baie si rochii de seara. Hair Style-ul si Make Up-ul a fost asigurat de catre Geta Marin - Geta Marin Hair Academy.
Andreea Marin: ... Andreea Marin, cunoscuta vedeta tv, impresioneaza dintotdeauna prin eleganta si frumusete. Andreei i-a placut din prima Beauty Help, l-a folosit si recomandat de mai multe ori doamnelor care o urmaresc pe rețele de socializare:
Ultimele noutati concrete legate de mersul anchetei proveneau de la Ambasada americana la Bucuresti, care dezmintea categoric stirea potrivit careia puscasul marin implicat in moartea lui Teo Peter ar fi fost achitat de justitia americana, precizand ca instantele americane nu s-au pronuntat inca in acest caz.
In acea vreme, Ambasada americana la Bucuresti dezmintea categoric stirea potrivit careia puscasul marin implicat in moartea lui Teo Peter ar fi fost achitat sau va fi achitat de justitia americana, pastrand in general tacerea asupra acestui caz.
Marin Condescu, fost presedinte al Consiliului de Administratie de la Pandurii Targu Jiu, a declansat un scandal de proportii, dupa ce a publicat o scrisoare in care i-a acuzat pe Edi Iordanescu si Narcis Raducan ca au prejudiciat clubul.
Abia acum face presiuni, lasand posibilitatea instantei americane sa-l scoata nevinovat pe puscasul marin Van Goethem. ... paza (soldatul fiind puscas marin) si a americanilor in general, ca cetateni, in ultima instanta.
Interviu de suflet cu Andreea Marin! Vedeta vorbeste despre oamenii care au profitat de altii sa aiba succes si despre cum a reusit ea sa nu se lase influentata de nimeni si sa se "agate" de oportunitati.
Premierul Finlandei, Sanna Marin, in varsta de 36 de ani, a fost filmata in timp ce petrecea, dansa si consuma alcool cu prietenii, printre care personalitati din tara, precum un parlamentar si o prezentatoare de stiri, transmite Politico, care citeaza un articol de miercuri al ziarului Iltalehti.
Premierul Finlandei petrece salbatic. Sanna Marin a fost surprinsa petrecand cu mai multe personalitati finlandeze. Reactie: "Petrecerile ii vor creste popularitatea cu siguranta"
Sau ca reactia lui Marin Neagu a fost pe masura asteptarilor, adica in stilul mistocar caracteristic? Nu mai are sens sa brodez pe reactii sau concluzii ale Concurentei, insa trebuie sa spun ca seful taximetristilor constanteni - Marin Neagu - cunoaste bine de tot anumite aspecte.
Cam la fel de multe propuneri existau si pentru sefia diplomatiei mioritice - daca seful statului nu era multumit de prestatia super-ultra-arhi-mega-vedetei Oana Zavoranu, putea opta pentru o inlocuitoare de calibru greu (sau pe-aproape), recte "zana surprizelor", Andreea Marin a lui Banica.
Produsele Albert Thurston intra si in garderoba unor vedete locale precum Andreea Marin sau Iuliana Tudor. ... - Uite, de exemplu, Andreea Marin a purtat aceste bretele la blugi cu camasa sau Iuliana Tudor la pantaloni de bumbac cu camasa.
Marin de 18 ani din Jud. ... Marin in prezent disparut de la domiciliu.
Marin de 63 de ani din Bucuresti, depoziteaza la domiciliu in vederea comercializarii pachete de tigari fara timbru fiscal eliberat de autoritatile romane. ... Marin, urmand ca dupa stabilirea prejudiciului creat catre bugetul de stat, sa fie luate masuri in vederea recuperarii acestuia.
MARIN de 41 de ani din jud. ... MARIN si doi minori, ambii de 4 ani, care de la spital au fost indrumati la domiciliu.
Cercetarile in acest dosar au inceput in noiembrie 2011, cand craioveanul Marin Culcea a descoperit in apartamentul pe care il inchiriase unui student o cultura de... ... Aldezir Marin
google-analytics.com