Cautare

722 de rezultate pentru "marin" (8.48 secunde)
Andreea Marin si Stefan Banica au postat recent un nou mesaj pe Facebook in care au explicat de ce nu au acordat nici un interviu la venirea in tara, dupa concediul petrecut in Dubai.
Andreea Marin si Tuncay Ozturk par a se fi casatorit mai devreme de 21 decembrie, asa cum s-a anuntat in presa!
Gheorghe Gheorghiu, Cabral, Doru Todorut (Deepcentral), Mihai Petre, Nea Marin ("Serviti, va rog"-Pro Tv), Willmark, Virgil Iantu, Kamara (Alb-Negru), Andrei Duban, parinti de fetite, dar si parintii de baieti Catalin Maruta si Tavi Colen, au semnat condica la petrecerea in care au vorbit, o noapte intreaga despre meseria de parinte.
- Cu Marin Codreanu. ... - La revedere." Dupa trei saptamani, i-am dus un manuscris acolo, domnului Marin Codreanu si a doua zi, m-a contactat si am publicat primul volum, la Editura Muzeului Literaturii Romane in colaborare cu Asociatia Scriitorilor, Bucuresti.
La vernisaj au participat numerosi iubitori de arta, prieteni ai artistei.D-na Irina Cajal-Marin, doctor in istoria artei, critic de arta reputat, Subsecretar de Stat la Ministerul Culturii, a rostit un cuvant de prezentare, pe care il puteti citi in continuare.
Mariana Sinca/Geo Dinescu, Dumitru Georgescu/Cristian Mitescu/Marin Fagu Vocile personajelor: Alexandrina Halic, Mariana Sinca, Marin Fagu, Geo Dinescu, Cristian Mitescu.
De altfel, unul din coregrafii cu care s-a pregatit Ansamblul Baraganul in ultima perioada, domnul Marin Barbu, sau nea Marin cum este cunoscut publicului larg, ne promite un adevarat spectacol autentic romanesc, cu prezentarea unor noi dansuri populare traditionale si prezentarea unor obiceiuri specifice romanilor.
Andreea Marin recomanda Top Beauty Trade Show 2016. ... Andreea Marin iubeste produsele Top Line si s-a bucurat in exclusivitate de serviciul Beauty Concierge.
2 Decembrie 2016 - ora 12:00, vizita si spectacol de muzica si poezie la Barca (satul copilariei poetului) - ora 19:00, Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, concertul extraordinar intitulat Declaratie de dragoste (pe versuri de Adrian Paunescu), sustinut de Tudor Gheorghe.
Personalitati - Marin Preda (1922-1980), nuvelist, romancier, scriitor si director de editura; - Zaharia Stancu (1902-1974), scriitor, director de teatru, jurnalist si publicist;
(In octombrie, filmarile se vor face pe cateva strazi din centrul Bucurestiului.) Satul Talpa se afla la 45 de kilometri de Alexandria si la doar cativa kilometri de Silistea-Gumesti, satul natal al scriitorului Marin Preda. ... 2, Viata ca o prada si publicistica lui Marin Preda.
Pe scena vor evolua indragitul coregraf nea Marin, ansamblul scolii de dans romanesc LARISA si MARIN BARBU , nsamblul Artistic Profesionist MURESUL din Tg.
In timpul concertului, artistul i-a facut o dedicație Violetei, fiica lui si a Andreei Marin, care si-a sarbatorit ziua de nastere, iar cu aceasta ocazie a dezvaluit si ca va deveni tata pentru a treia oara:
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati. ... Pe comerciantul de bijuterii, antichitati, briliante, diamante si ceasuri vechi, Ilie Bureata zis Marin Miliardaru', il gasiti zlnic, la Piata Amzei, intre orele 9.00 - 18.00, dar si la nr.
Productiile sale, cum ar fi "Dacii", "nea Marin miliardar" sau "Mihai Viteazul" au stabilit record dupa record, inainte de 1989.
STEFAN BANICA S-A DESPARTIT DE ANDREEA MARIN "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea.
Proprietatile lui Banica Jr, inainte de casatoria cu Andreea Marin, din ianuarie 2006, erau urmatoarele: un apartament in zona Unirii, ramas dupa partajul divortului de Mihaela Radulescu, un altul in zona Circului, o vila la Foisorul de Foc si un apartament de doua camere in Dorobanti.
Era ticalosilor de care vorbea Marin Preda continua. Ea culmineaza cu basecuritatea, cea mai vindicativa forma de politie politica, fara alt precedent decat fenomenul Pitesti.
Mihai Voiculescu, presedintele Fundatiei "Acad. Marin Voiculescu" se va desfasura la Bucuresti in perioada 18-20 aprilie 2013, la World Trade Center. ... Marin Voiculescu".
Foaierul Teatrului National Marin Sorescu, Craiova Lansare carti:
google-analytics.com