Joi, 13 martie 2014, liceenii bucuresteni prezenti la Conferintele practice BookLand Evolution vor avea oportunitatea sa se intalneasca cu: Andreea Marin, Ruxandra Hurezeanu si Ovidiu Tender. Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 18:00 - 20:00, la Biblioteca Nationala din Bucuresti. Intrarea este libera!
Timp de 2 ore, tinerii le vor cunoaste povestile de succes si le vor putea adresa intrebari, descoperind astfel secretul succesului lor si ce a stat la temelia lui! Initiativa are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, prin solutii practice si experiente reale de viata, urmare a implicarii invitatilor de exceptie, capabili sa inspire si sa motiveze.
"Liceenii de azi mai au atat de putin pana sa devina artizanii vietii noastre de maine! Practic, in cativa ani ei vor lucra, vor lua decizii care vor influenta vietile altora, vor avea familii si vor deveni parinti... Mi se pare atat de important aportul nostru in momentul acesta atat de delicat din viata lor, cand sunt aproape de a face pasul cel mare in directia maturitatii. Intalnirea cu ei e o placere si o lectie de viata pentru mine, pentru ca ma face de fiecare data sa inteleg unde ne aflam, care le sunt framantarile si sperantele si unde am putea sa ne ajutam reciproc", a declarat Andreea Marin.