Cautare

722 de rezultate pentru "marin" (7.92 secunde)
| Turcia, 52/6), Sergiu Hanca (KS Cracovia | Polonia, 5/0), Florin Tanase (FCSB, 11/1), Octavian Popescu (FCSB, 2/0), Nicolae Paun (Sepsi OSK, 0/0), Valentin Mihaila (Atalanta | Italia, 7/1), Alexandru Mitrita (PAOK Salonic | Grecia, 17/3), Alexandru Cretu (Universitatea Craiova, 5/0), Razvan Marin (Cagliari | Italia, 37/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 3/0), Marius Stefanescu (Sepsi OSK, 0/0) ATACANTI:
In atmosfera incinsa de muzica buna, Traian Basescu a tinut sa-si salute colegii de pe mare, veniti sa-l sustina pe candidatul Aliantei pentru functia de presedinte al Romaniei, printre acestia numarandu-se si Marin Seceleanu, fostul director al Administratiei Zonei Libere.
Vicepresedintele Senatului, Dinu Marin, a precizat ca departajarea intre cele doua tipuri de cheltuieli se va face in baza foilor de parcurs ale masinilor.
unii dintre ei chiar cred ca vor reusi in aceste alegeri sa prinda un post) se inscriu si Paul Decu, Marin Suliman, Monica Toma - toti pe lista de candidati ai PNTCD Constanta pentru Senat.
Mugurel Sarbu face parte din grupul de deputati si senatori apropiati ai lui Adrian Nastase, care constituisera un grup de initiativa de elaborare a unei platforme social-democrate pentru modernizarea doctrinara a PSD. Pana in prezent, Eugen Bejinariu, Zamfir Dumitrescu si Marin Diaconescu au demisionat din partid. (C.A.)
A venit vremea dreptatii, a justitiei, motiv pentru care oferim, pentru ca tot suntem in perioada Sarbatorilor de iarna, un cadou simbolic celor care au avut in mana destinele judetului si in special prefectului Marin Diaconescu“, au declarat pentru “Gazeta de Sud“ reprezentantii Opozitiei.
Propunerea a fost facuta de consilierul Marin Costel, cel care a cerut refacerea comisiilor din simplul motiv ca exista o comisie care functioneaza cu un numar par de membri.
In locul liberalului Virgil Serbu (devenit parlamentar) si al democratului Laurentiu Mironescu (de asemenea parlamentar) au fost validati liberalul Emil Marin si democarata Doina Basescu.
In alta ordine de idei, in locul lui Danut Culetu, in Consiliul Judetean Constanta va urca, de pe lista de consilieri propusi de PNL, presedintele Organizatiei Navodari, Marin Lupu.
Protestatarii au cerut, de asemenea, demisia actualului presedinte al PNL Teleorman, deputatul Marin Almajanu, pe motiv ca este un “colaborator al PSD“.
Laurentiu Marin, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Decebal Fagadau, viceprimarul Constantei si Gheorghe Trandafir, din cadrul Comisariatului judetean pentru Protectia Consumatorului (OPC) Constanta.
Dupa Revolutie ramane inca cativa ani la complexul de la Sibioara, pana cand realizeaza ca vremurile s-au schimbat, iar sansele de promovare din pozitia de economist la o unitate agro-zootehnica de stat, adusa in pragul falimentului de directorul Marin Nicolae (actualul director al DSV Constanta), erau ca si inexistente.
Gurile rele sustin ca postul lui Marin Nicolae urmeaza sa fie preluat, in cursul saptamanii viitoare, de Grigore Mertoiu. Sau, in cazul in care aceasta schimbare nu va reusi din prima, cel putin se va incerca.
candidatul Ion Olteanu a obtinut 115 voturi (cele mai multe si ar fi fost, daca nu exista contestatia lui Ionel Hasotti, presedintele Filialei CAA), Marin Voievozeanu (112 voturi - vicepresedinte).
Reprezentantul Guvernului, secretarul de stat Mihai Marin Eftimescu, a sustinut initiativa Guvernului, explicand ca raspunde unor cerinte europene, de unde si caracterul de urgenta.
"Am fost un pui de sef intotdeauna, caci din 1991 mi-am deschis propria afacere, iar pana la a fi primar nu era mare lucru”, ne-a declarat Ioan Soare, vadit mandru de faptul ca spre deosebire de el, "fostul primar din Cogealac, Marin Corcodele, venea in functie din somaj si ce stia el sa faca, nu avea nici o motivatie”.
Printre acestia se numara Cornelia Beres (21 voturi impotriva), Petre Chirobocea (10 voturi impotriva), Gelu Dae (14 voturi contra), Ion Dumitrache (15 voturi contra), Gheorghe Martin (11 voturi contra), Petre Stanca (11 voturi contra), Marin Topai (11 voturi contra) si Hristu Uzun (10 voturi contra).
La conducerea DGIPI (actualul nume al celebrului serviciu "Doi si un Sfert") a fost numit "puiul Vulpii", Gelu Marin Oltean.
"In loc sa-l ia de gulerasul tricoului bleu-marin si sa-l intrebe de ce dracu’, intr-o tara pirjolita de seceta, romanii stau la umbra scutului american si au nostalgia comunismului, emisarul Philip Gordon s-a distrat de minune in compania suspendatului, mai ales cind Basescu l-a intrebat daca nu cumva e ruda cu sampania Cordon Rouge", zice Mircea Dinescu scrie revistablogurilor.ro
Berceanu a nominalizat ca posibili parlamentari observatori pe Cezar Preda, Marin-Jean Marinescu si Anca Boagiu. Si Adrian Nastase, presedinte executiv al PSD sustine ca a facut demersuri pe langa europarlamentarii socialisti pentru ca observatorii sa fie admisi din aceasta toamna.
google-analytics.com