Cautare

722 de rezultate pentru "marin" (3.28 secunde)
Marin Costel, directorul interimar al societatii Apa Canal, ne-a declarat ca totul a pornit de la o eroare in acte, in sensul ca in loc de un pret de 3 lei/ora s-a trecut 30 lei/ora, care a condus la situatia amintita anterior.
Directorul general al societatii Apa Canal, Marin Costel, ne-a declarat ca, la solicitarea expresa a celor patru sindicate din cadrul societatii, o firma specializata va realiza un studiu privind analiza de personal, organigrama de functionare a unitatii, precum si criteriile care vor sta la baza disponibilizarilor.
Alta noutate va fi înfiintarea în România a unei autoritati care va fi responsabila cu implementarea standardului“, a mai spus analistul imobiliar.Monica Marin, partener manager la agentia imobiliara EuroMetropola, sustine ca, desi s-a tot vehiculat adoptarea unei legi care sa reglementeze activitatea agentiilor imobiliare si a agentilor imobiliari, nu s-a întâmplat nimic.
Teatrul National „Marin Sorescu“, pe post de minimall Si pentru ca bucuria craiovenilor sa fie completa, ieri s-a deschis editia de toamna a CONTEX 2007, manifestare expozitionala organizata de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.
Chiar si acum avem un cont blocat", ne-a declarat directorul SC Apa Canal, Marin Costel. ... O sa vedem cum o sa procedam pentru ca am primit o notificare si din partea Electrica, care ne anunta ca intentioneaza sa ne dea in judecata pentru plata debitului", sustine Marin Costel.
În timp ce liderul minerilor din Oltenia, Marin Condescu, anunta investitii în domeniul constructiei de centrale termoelectrice, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, sustine ca doua dintre complexurile energetice din Oltenia vor fi privatizate în regim de urgenta.
În timp ce liderul minerilor din Oltenia, Marin Condescu, anunta investitii în domeniul constructiei de centrale termoelectrice, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, sustine ca doua dintre complexurile energetice din Oltenia vor fi privatizate în regim de urgenta.
Evenimentul, la deschiderea caruia nu a lipsit nici prefectul Danut Culetu se refera cu precadere la vopseaua utilizata la corpul navelor de transport maritim international, vopsea care provoaca o reactie toxica asupra mediului marin.
De asemenea, statele comunitare vor trebui sa ia masurile necesare ca pana in 2020 sa asigure o stare ecologica buna a apelor lor marine, daca Parlamentul European va aproba in plen acordul stabilit cu Consiliul privind noua Strategie comunitara pentru mediul marin.
Directorul general al Apa Canal, Marin Costel, ne-a declarat ca nu cunoaste data cand organigrama societatii va fi supusa aprobarii Consiliului Local.
Directorul general al Apa Canal, Marin Costel, ne-a declarat ca diferenta de pret, care constituie inca un impediment in semnarea contractului, este de 20 de milioane de euro, aceasta reprezentand suma solicitata suplimentar de constructori pentru executarea lucrarilor.
Acest lucru ne-a creat unele probleme, mai ales atunci cand au avut loc avarii si personalul nu mai facea fata", ne-a declarat directorul general al Apa Canal, Marin Costel. ... Avem mare nevoie de forta de munca in anumite domenii in tara", sustine Marin Costel.
Romania nu se confrunta cu o criza a graului, ci cu una a preturilor, deoarece peste jumatate din importurile de grau sunt ilegale, iar importatorii stabilesc un pret artificial atat la grau, cat si la faina, sustine presedintele ANAMOB, Viorel Marin."Romania nu se confrunta cu o problema a graului, ci cu una a preturilor.
In ceea ce priveste pretul painii, presedintele Asociatiei Nationale a Industriei de Morarit si Panificatie, Viorel Marin a declarat ca influenta devalorizarii leului este diferita de la o unitate la alta iar producatorii care nu vor putea sa suporte cresterea euro, vor scumpi painea.
In ceea ce priveste pretul painii, presedintele Asociatiei Nationale a Industriei de Morarit si Panificatie, Viorel Marin a declarat pentru NewsIn ca influenta devalorizarii leului este diferita de la o unitate la alta iar producatorii care nu vor putea sa suporte cresterea euro, vor scumpi painea.
Santierului în derulare de pe platoul Teatrului National "Marin Sorescu" i se vor alatura alte câteva, în care primaria trebuie sa investeasca 17 milioane de lei pâna la sfârsitul acestui an, cota bugetara primita la rectificarea din octombrie.
Oricum, cresterea tarifului la 2,1 lei pe kilometru, pe care o programaseram pentru octombrie, n-a mai avut loc", a declarat Lucian Marin, direcorul executiv al Meridian Taxi.El spune ca firma pe care o conduce a inregistrat, la randul ei, o scadere cu 10% a numarului de comenzi in ultimele luni.
Este vorba de SC Marin Preda SRL, care si-a trimis oamenii aici la noi. Acum nu stiu ce pazesc acestia, pe noi sau instalatiile noastre.
Unul dintre numele vehiculate pentru un post de secretar de stat la Ministerul pentru IMM din partea PSD a fost Marin Gheorghe.
de Midia Marine Terminal, -membra a Grupului Rompetrol- prin intermediul noului terminal marin aflat la 8,8 km in largul Marii Negre.
google-analytics.com